Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
1/3 порції холодного дріжджового тіста; 12 маленьких сосисок (типу «Кроха») без оболонки; 4-5 ст.л. дрібнонатертого твердого сиру; суміш молока і яйця для змазування (1 яйце + 2-3 ст.л. молока); кмин, прянощі за бажанням. 1. Поділити тісто на 3 частини, розкатати кожну в продовгуватий прямокутник, так щоб по довгій стороні вмістилися в ряд 4 сосиски. 2. Викласти сосиски і завертуни їх у тісто рулетом. Розрізати рулет на окремі «сосиски в тісті». 3. Зробити на кожній сосисці 3 надрізи на рівні частини, прорізуючи повністю сосиску, але не дорізаючи тісто до кінця. 4. Перекрутити надрізані шматочки навхрест так, щоб утворилася «квіточка». 5. Викласти на застелене пергаментом для випічки деко, змастити збитим яйцем з молоком, посипати твердим сиром, прянощами. 6. Випікати у розігрітій до 200С духовці до світлокоричневого кольору (15-20 хв).