Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
2/3 порції холодного дріжжового тіста; 1,5 скл. вишень з компоту (зціджених); 2 ст.л. крохмалю; 1 пакетик ванільного цукру (10 гр); 2-3 ст.л. натертого шоколаду; збите яйце з молоком для змащування. 1. Змішати відціджену вишню з крохмалем, ванільним цукром і тертим шоколадом. 2. Розділити тісто на 3 частини. Розкатати кожну в круг товщиною близько 3-4 мм. 3. Розрізати круг на 8 секторів. На широкий кінець кожного сектора викласти 1 ч.л. начинки і акуратно скрутити рогалик. 4. Готові рогалики викласти на вистелене пергаментом для випічки деко, змастити яєчно-молочною сумішшю, посипати за бажанням ванільним цукром або звичайним. 5. Випікати в розігрітій до 200С духовці до золотистого кольору (15-20 хв). Охолодити Смачного! М.К.: це тісто дуже легко готувати, воно приємне у роботі, вироби з нього завжди вдаються. Тісто можна зберігати в холодильнику 2-3 тижні, або заморозити на довший термін.