Меню сайту
Хто на сайті
Онлайн всього: 15
Гостей: 15
Користувачів: 0
Наші користувачі
Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Наш сайт
Новини: 16229 Файли: 8769 Цікавинки: 3279 Картинки: 1814 Анекдоти: 922 Оголошення: 91 Тести: 75 Коментарі: 6174 Форум: 555/31862
Новини Полтавщини
Категорії каталога
Супчик а-ля Мінестроне
То є дуже гарно – порадувати себе вихідного дня неклопітким, смачним, овочевим супчиком. 1,5 л. яловичиного бульйону; 1/2 невеличкої капустини; 1/2 скл. свіжого полущеного гороху; 15–20 стручків молодої квасолі; 2 помідори; 5–6 кружалець гарної вареної ковбаси; сіль, перець, приправи за смаком і бажанням. 1. Капусту нарізати тоненько. Стручки квасолі розрізати на невеличкі прямокутники. Помідори порізати кубиками. Ковбасу нарізати невеличкими смужками. 2. Довести бульйон до кипіння. Вкинути в каструлю капусту, горох і квасолю. Проварити 10–12 хв. Додати порізану ковбасу. Через 5 хв. додати помідори, сіль, перець, приправу (якщо використовуєте). Варити ще 10–12 хв.
Категорія: Готуємо смачно | Додав: Admin (09.07.2009)
Переглядів: 734
| Рейтинг: 0.0 /0 |
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Пошук по сайту
Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами
Опитування
Випадкове фото з галереї
Корисні посилання
Статистика