Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
500 г. молока; 50 г. дріжджів; 1 яйце; 5 дес. л. олії; 3 дес. л. цукру; сіль; борошно - скільки візьмете, тісто повинно бути м’яким. У борошно покласти цукор, олію, сіль, яйце. В теплому молоці розвести дріжджі, відразу все замісити. Потім тісто покласти в великий пакет, зав’язати з розрахунком на те, що тісто збільшиться вдвічі. Занурити тісто в воду, в відро. Воно повинно «потонути». Коли тісто спливе (а це приблизно 30 хв.), то воно готове. Викласти його на дошку, добре вимісити і розділити на 32 кульки. Потім кульки розкатати і викласти на них начинку. Може бути різна (м’ясо, капуста, сир, повидло і т. д.) Защипнути пиріжки і викласти їх на дошку (поки ліпите останні, перші вже підійдуть). Починати смажити потрібно тоді, коли всі пиріжки будуть зроблені. Першими на пательню класти ті, що були зліплені в першу чергу. М.К.: тісто дуже добре, пухкесеньке, супер! Але, воно в мене не потонуло... Так і плавало зверху, поки не збільшилось вдвічі. Жарила з м’ясним фаршем. Однозначно буду робити ще. Ідеальне тісто для смажених пиріжків я знайшла.