Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
0,5 кг. молодих кабачків; 1-2 ч. л. солі; 1 ст. л. цукру; 2 ст. л. оцту (винного або яблучного або звичайного); 7-8 ст. л. олії; 3-4 зубчика часника; зелень. Кабачки, не очищуючи, помити, нарізати на тонкі кружечки (2-3 мм) Скласти їх в глибоку миску, посолити, добавити цукор, оцет, зелень (можна трохи чорного перцю, приправ для салатів по-корейськи). Часник розрізати на 3-4 частини і підсмажити на олії. Коли він стане золотистим, викинути його, він нам уже не потрібен. Киплячою олією залити кабачки і швидко перемішати. Накрити кабачки кришкою і поставити на 20-30 хв. до холодильника.