Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
400 г. курячого філе; 2 варених яйця; 2 сосиски; майонез. Філе посолити, поперчити, посипати зверху порізаними яйцями. Посередині філе покласти відварену сосиску, скрутити, обв’язати ниткою, змастити майонезом. Поставити в духовку і запікати приблизно 40-45 хвилин при максимальній температурі 250С. Після охолодження зняти нитку, рулет нарізати кільцями і подавати до столу, прикрасивши зеленню. М.К.: запікала у фользі, за декілька хвилин до кінця випікання відкрила, щоб підрум’янилося. Зверху змащувала майонезом з часником і посипала сіллю, перцем. Яйця треба брати з яскравим домашнім жовтком, тоді красивішим буде рулет.