Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
1 кг. кабачків; 2 морквини; 4 середніх цибулини; 1-2 голівки часнику; 4 ст. л. томатної пасти; 50 г. рослинної олії; сіль, перець. Кабачки, моркву, цибулю пропустити через м’ясорубку. Глибоку сковороду розігріти, влити олію, викласти перемелені овочі і тушкувати 20 хвилин. За 10 хвилин до закінчення тушкування додати сіль, перець і розтертий часник. Томатну пасту розвести в 1 ст. л. води, полити овочеву масу, перемішати і тушити ще 5 хвилин. Їдять охолодженою.