Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Для млинців: 3 яйця; 6 ст. л. муки; сіль, цукор; молоко; 5 ст. л. олії. Для начинки: 1 скл. маку; цукор за смаком. Для крему: 2 скл. сметани; цукор; ваніль. Яйця збити з цукром, сіллю, помалу додаючи муку. Долити молоко, так, щоб вийшла рідка маса і додати в кінці олію. Випекти млинці. Мак залити окропом і дати трохи настоятися, потім злити воду, висипати мак в ступку і розтерти його разом з цукром. Можна декілька разів перемолоти на м’ясорубці. Збити сметану з цукром і ваніллю. На готовий млинець тонко намазати мак і скрутити трубочкою. Трубочку розрізати на 3-4 маленькі частини. Виложити в креманки и полити кремом.