Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Для млинців: 1 скл. молока; 1-2 яйця; 2-3 ст. л. муки; щіпка солі; 1 ст. л. олії. Для начинки: 0,5 кг. грибів; 150-200 г. курячого філе; 2 цибулини середньої величини; 100 г. сиру твердого. Посмажити тоненькі млинці, краще на маленькій сковорідці. Відварене куряче м’ясо перекрутити на м’ясорубці або дрібно порізати. Гриби шампіньйони перекрутити і обсмажити з цибулею. Змішати гриби з курячим м’ясом і начинити млинці у вигляді торб (зав’язки - колечка маринованої цибулі). Перед вживанням полити майонезом, посипати твердим сиром і поставити в духовку на 5-7 хв. Подавати страву гарячою.