Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
500 г. баклажанів; 125 г. дрібної цибулі; 250 г. шампіньйонів; 400 г. мисливських ковбасок; 2 ст. л. рослинної олії; 1/2 л. м’ясного бульйону; 70 г. томатної пасти; 150 г. замороженої квасолі; сіль, мелений чорний перець; 1 б. кукурудзи; 4 ст. ложки вершків. Помити, почистити і нарізати на невеликі шматочки баклажани. Почистити цибулю і, якщо потрібно, розрізати її навпіл або на 4 частини. Почистити гриби. Помити, підсушити їх і нарізати скибочками. Нарізати шматочками мисливські ковбаски. Розігріти в каструлі для тушкування рослинну олію. Трохи обсмажити в ній скибочки ковбаси, вийняти, і в тому ж жирі протягом 3 хвилин обсмажити овочі і гриби. Потім накрити кришкою і тушкувати близько 10 хвилин. Змішати м’ясний бульйон і томатну пасту. Додати в каструлю разом з квасолею. Заправити сіллю і перцем. Тушити ще 10 хвилин. Відкинути кукурудзу на друшляк, дати стекти рідині і разом з скибочками ковбаси додати до рагу. Підігріти. Закріпити рагу вершками і подати на стіл.