Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
600 г. вишні; 1 скл. муки; 1 яйце; 1 ч. л. розпушувача; 0,6 скл. цукру для тіста; 0,5 скл. молока; 50 г. вершкового масла; 1 пакетик ванільного цукру; солі дрібочка. Ягоди перебрати, видалити кісточки, викласти в форму розміром 25х35 см, посипати цукром або полити медом. Змішати муку з сіллю і розпушувачем. В окремій мисці змішати яйце з цукром, ваніліном, маслом і молоком, добавити муку, перемішати і залити ягоди (тісто виходить досить-таки рідким). Розігріти духовку до 180С, поставити пиріг і випікати близько 30 хв., поки не стане золотистим. Готовий посипати цукровою пудрою.