Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
3 яйця, 250 г. сметани, 1 ст. муки + 1 ч.л. розпушувача, сіль, 1 головка капусти, 200 г. грибів, 1 цибулина, сіль, чорний перець, зелена цибуля, петрушка. Яйця збити з сіллю і, продовжуючи збивати, добавити сметану. Потім добавити муку, і перемішати (тісто повинно бути такої густини, як кляр) Начинка: капусту нарізати, трохи пом’яти з сіллю, порізати зелену цибулю, петрушку, посолити, поперчити і перемішати. Окремо посмажити порізану цибулину та гриби. Остудити і додати до капусти. Форму змастити маслом і викласти половину тіста, потім всю капусту і зверху полити знову тістом. Пекти до готовності при середній температурі.