Всього: 3486 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 1 Із них: Новачків: 1111 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 753
Хочемо бути гарними і завжди молодо виглядати... Всі хочуть, але не всі знають як це зробити
Яку їжу не варто вживати
Чіпси та солодкі газовані напої Технологія виготовлення чіпсів передбачає гідрогенізацію рослинної олії, що призводить до утворення канцерогенних синтетичних жирів та інших канцерогенів (акриламіду, бензопірену), а ті провокують розвиток хвороб. Лимонад, солодкі газовані напої – при надмірному вживанні порушують обмін речовин та підвищують імовірність розвитку цукрового діабету. Синтетичні барвники у цих напоях часто викликають алергію, а вуглекислий газ (бульбашки) сприяє підвищенню кислотності шлункового соку, що призводить до гастриту.
Фаст-фуд (біляші, хачапурі, картопля фрі) Ці продукти готуються в киплячій рослинній олії, яку використовують багато разів. Через це в ній утворюються канцерогени.
Хот-доги, піца У них використовують дешеві ковбасні вироби (сосиски), які складаються з мінімуму натуральної сировини, а натомість містять барвники, ароматизатори, емульгатори, безпека яких для здоров’я ще не до кінця вивчена. До піци додають копченості, де накопичується бензопірен – один із шкідливих канцерогенів. Крім того, хот-доги і піцу рясно поливають кетчупами, майонезами та іншими соусами, які містять канцерогенні синтетичні трансжири.
Продукти з консервантами Як правило, серед консервантів є глутамат натрію – токсична речовина, що викликає головні болі, спазми судин, порушення обміну речовин. Кондвироби з високим вмістом жиру і цукру Регулярне споживання таких солодощів – один із найкоротших шляхів до порушення обміну речовин та розвитку діабету.
Кофеїнові стимулятори До них належать енергетичні напої, кока-кола. Якщо їх пити щодня, нервова система попросту виснажується.