Поетична "ПИСАЛКА"
| |
Withmaster-13 | Дата: Пятниця, 26.12.2008, 23:05 | Повідомлення # 31 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 24
Статус: Offline
| Туманова, дякую за увагу!!! Ну прям соромлюсь !!!!!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
kot2000 | Дата: Субота, 27.12.2008, 21:09 | Повідомлення # 32 |
Не дуже активний
Репутація: 9
| Свєта Д. На світі є одна країна, Де привітні ходять люди Вона у нас одна єдина,бережіть її повсюди Ця країна не звичайна, магія панує в ній Добра, а також повчальна, Хороше живеться в ній Країна ця душа твоя, бережи її віднині Спокійна, лагідна,моя Вона потрібна кожній людині.
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 27.12.2008, 21:11 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
| kot2000, молодець талант!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 27.12.2008, 23:40 | Повідомлення # 34 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (kot2000) Свєта Д. На світі є одна країна, Де привітні ходять люди Вона у нас одна єдина,бережіть її повсюди Ця країна не звичайна, магія панує в ній Добра, а також повчальна, Хороше живеться в ній Країна ця душа твоя, бережи її віднині Спокійна, лагідна,моя Вона потрібна кожній людині. Супер !
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Маринка | Дата: Середа, 21.01.2009, 00:25 | Повідомлення # 35 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Одна моя знайома,хороша(дуже-дуже) людина написала такі віршики: Ты сказал- я самая нежная, Ты сказал- цветок я в ночи, А я вся такая безбрежная Как огонечек любви. Ты сказал- Маришка, ты супер, Нет на свете дороже тебя. Ты сказал, какой же я глупый Как я жил вот так без тебя? Ты сказал- люблю тебя очень, Ты сказал-с тобой я в раю, Ты сказал- мой ангелочек Без тебя я просто умру. Ты сказал- я буду бороться За любовь и ласку твою. Ты сказал- ты мое солнце Все равно тебя сберегу. *** Который год я по земле скитаюсь Но голос твой летит за мной И каждый раз к тебе я возвращаюсь К тебе одной, к тебе одной, к тебе одной. Прекрасная синьора, синьорина Ты как надежда мне всегда нужна Ты для меня Мариночка, Марина Любовница, невеста и жена Твой взгляд такой таинственный и кроткий Все изменил в моей судьбе И я сажусь на рейс Полтава-Харьков Лечу к тебе, спешу к тебе, бегу к тебе Мой добрый ангел, в этой жизни бренной От злой тоски хранишь меня Так будь же ты всегда благословенна Любовь моя, судьба моя, навек моя. Добавлено (21.01.2009, 00:25) --------------------------------------------- Чорний ангел Чорний ангел із білими крилами, Одинокий, як вовк в темнім лісі. В супермаркетах знизили ціни Знов на фарби і аркуші білі. Гарні очі, холодні і втомлені, Що так хочуть і хочуть напитися Твого запаху, подиху, дотику І у серці твоєму втопитися. Сильні імпульси, рухи змикаються І зіниці так широко дивляться На майбутнє не зарікаються. Чорні ангели світлом живляться Який колір – вирішують настрої На папері виводити фарбами. А неонові посмішки й глянцеві - Це лиш маска, яка не змивається. В супермаркетах знизились цінники Знов на фарби і аркуші білі. Намалюй мені ангела з крилами, Тіло чорним, а крила – білими Олександр Козинець
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
Повідомлення відредагував Маринка - Неділя, 28.12.2008, 22:35 |
|
| |
kot2000 | Дата: Четвер, 22.01.2009, 23:45 | Повідомлення # 36 |
Не дуже активний
| Quote (Withmaster-13) kot2000, молодець талант!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote (Withmaster-13) Супер ! Дякую!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Пятниця, 23.01.2009, 22:45 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
| Цей вірш з мого ряду "Життя така цікава штука...", стиль "Аля Глюк" Життя така цікава штука, Для когось рай, для когось мука. Для тебе можу лиш одне сказати: Як ти не будеш нічого мати... Ні з ким дружить, ні кого кохати, І радості від життя не зможеш брати, Ні грама, ні краплини, Ні мізерної пилини І ні кого в біду позвати... Тоді лиш зможеш пекло ти пізнати P.S. Вірш один з останіх моїх проб пера написаних дуже давно, прошу дуже не судити. Я соромлюсь
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Пятниця, 23.01.2009, 22:46 |
|
| |
kot2000 | Дата: Субота, 24.01.2009, 21:00 | Повідомлення # 38 |
Не дуже активний
| Withmaster-13, мені сподобалось
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 24.01.2009, 21:51 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
| Quote (kot2000) Withmaster-13, мені сподобалось Дякую...
|
|
| |
Сонечко | Дата: Неділя, 25.01.2009, 02:28 | Повідомлення # 40 |
Новачок
| Withmaster-13, просто супер,очень красиво!!!!!
Я тут подумала и поняла простую вещь – иногда самым близким оказывается не тот человек, на которого как на идола молишься, а тот, кто просто знает, сколько ложек сахара положить в твою чашку чая…
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 25.01.2009, 16:44 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Сонечко, дякую!!!!
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Неділя, 25.01.2009, 17:29 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Withmaster-13, Класссно
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Неділя, 25.01.2009, 20:41 | Повідомлення # 43 |
Бувалий
| Withmaster-13, Молоток Вірш клас! Добавлено (25.01.2009, 20:41) --------------------------------------------- Ось мій віршик,прошу суворо не судити,самі розумієте-ніяково Зачем сегодня снова дождь? Меня опять бросает вдрожь, и я иду,как по волнам, А ты стоишь не здесь,а там. Зачем же мне вот здесь стоять? Зачем тебя мне ждать опять? Ведь знаю я - ты не придешь, наверное это просто дождь...
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 25.01.2009, 22:05 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
| ValeriankA, ДЕВЧОНКА, дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ДЕВЧОНКА, знімаю пред вами капелюх!!!!
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Неділя, 25.01.2009, 22:06 |
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 16:43 | Повідомлення # 45 |
Бувалий
| Quote (Withmaster-13) ДЕВЧОНКА, знімаю пред вами капелюх!!!! Дякую
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
|