АБОРТ
|
|
Grey | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 15:59 | Повідомлення # 61 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Туманова) ,Грею, ,ви не праві,бо моя мама коли була вагітна,то її нудило і вона блювала навіть від води, а не те що від їжі Люба моя, токсикоз першої половини вагітності, який супроводжується блювотою, НЕ МОЖЕ тривати більше, ніж до 14-16 тижнів вагітності! Дочитуйте тексти до кінця.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Мастер | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 22:13 | Повідомлення # 62 |
Новачок
Репутація: 2
| Необхідність - це контрацепція, а аборт - безумовно гріх. І нічого філософського у тому не має, шановний paliy. Вбивство живої людни - воно і є вбивство. І хто, як не медик, краще має знати, що плід у череві матері не лише все відчуває, а й дуже багато розуміє. А ви, операція...
Хочеш бути щасливим - будь ним. Козьма Прутков
|
|
| |
Туманова | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 22:42 | Повідомлення # 63 |
Новачок
Репутація: 5
| Quote (Grey) Quote (Туманова),Грею, ,ви не праві,бо моя мама коли була вагітна,то її нудило і вона блювала навіть від води, а не те що від їжі Люба моя, токсикоз першої половини вагітності, який супроводжується блювотою, НЕ МОЖЕ тривати більше, ніж до 14-16 тижнів вагітності! Дочитуйте тексти до кінця. Я прочитала все і до кінця та дуже уважно то ВИ мене не зрозуміли шановний ГРЕЙ. В моєї матусі такий сильний токсикоз тривав ВСЮ ВАГІТНІСТЬ, тобто 9 місяців.Таке буває повірте.
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 10:37 | Повідомлення # 64 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Мастер) І нічого філософського у тому не має, шановний paliy. По-перше, не встрявай у чужі розмови. А по-друге, рівень моїх знань і освіти дає мені підстави так стверджувати, принаймні висловлювати таку думку. А ти якщо не згоден, то не заперечуй мого, а просто подай свою позицію.
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 12:52 | Повідомлення # 65 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Туманова) В моєї матусі такий сильний токсикоз тривав ВСЮ ВАГІТНІСТЬ, тобто 9 місяців.Таке буває повірте. Аналогічно, в моєї мами теж.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 14:54 | Повідомлення # 66 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Нереклама) Аналогічно, в моєї мами теж. Можливо це вже синдром? Тобто як накручування, таке черево носити не дуже легко, але я десь теж чув що токсикоз не може продовжуватися ВСІ 9 місяців. Можливо спочатку це був токсикоз. а вже потім - просто результати всіх незручностей які приносе здоровенне пузо?
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:20 | Повідомлення # 67 |
Лікар
| Quote (paliy) а моя (думка медика) є прагматичною Не прагматичною, а цинічною. Що означає "медик"? Сільська санітарка - теж медик. А лікар, який наживається на абортах, на чужому горі, на вбивстві ні в чому неповинних дітей, стоїть для мене в одному ряду з Чікатілом.
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:55 | Повідомлення # 68 |
Професіонал
| Quote (Grey) Не прагматичною, а цинічною. Шановний, ми з Вами домовлялись не чіпати одне одного. Я ж Вас не коментую. Будьте добрі, і Ви до мене не доколупуйтесь.
Сім-сім
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 17:07 | Повідомлення # 69 |
Лікар
| Клятва Гиппократа: Клянусь ... исполнять честно, соответственно моим силам и моему разумению, следующую присягу и письменное обязательство: ... Я не дам никому просимого у меня смертельного средства и не покажу пути для подобного замысла; точно так же не вручу никакой женщине абортивного пессария. Чисто и непорочно буду я проводить свою жизнь и свое искусство. ... В какой бы дом я ни вошел, я войду туда для пользы больного, будучи далек от всего намеренного, неправедного и пагубного...Добавлено (22.12.2008, 17:07) --------------------------------------------- paliy, тому, любий друже, у даному випадку не прагматизм, а цинізм. А Ви, не будучи лікарем, зачепили мою професійну честь, тому я обороняюся. Вибачте!
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 17:15 | Повідомлення # 70 |
Професіонал
| Quote (Grey) Що означає "медик"? Сільська санітарка - теж медик. Медик - означає "фельдшер-акушер" з досвідом роботи акушера.
Сім-сім
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 17:22 | Повідомлення # 71 |
Лікар
| paliy, я краще утримаюсь від коментарів.
Повідомлення відредагував Grey - Понеділок, 22.12.2008, 17:24 |
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 17:34 | Повідомлення # 72 |
Професіонал
| Quote (Grey) paliy, я краще утримаюсь від коментарів. Нарешті Ви прийняв розумне рішення....
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 20:27 | Повідомлення # 73 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (paliy) Нарешті Ви прийняв розумне рішення Шановний, Вам теж треба прийняти розумне рішення- не шастати в неті у робочий час!!! Хоча, проти останнього повідомлення я нічого проти не маю: 17:34- це вже ваш особстий вільний час.
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 22:00 | Повідомлення # 74 |
Професіонал
| Quote (mazepas2008) Шановний, Вам теж треба прийняти розумне рішення- не шастати в неті у робочий час!!! Хоча, проти останнього повідомлення я нічого проти не маю: 17:34- це вже ваш особстий вільний час. Не умнічай! Це не твоя справа: хто, коли і скільки сидить в Інеті. Краще слідкуй за собою...
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 17:52 | Повідомлення # 75 |
Професіонал
Репутація: 18
| А куди ж розумним діватися? Посунься попрацюємо разом! Пістолет є?????
|
|
| |