Хто більше схильний до зради
|
|
SEKSI | Дата: Пятниця, 12.12.2008, 17:40 | Повідомлення # 136 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| mazepas2008, так позвонив чи ні?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 20:08 | Повідомлення # 137 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (SEKSI) mazepas2008, так позвонив чи ні? Та яке там!!!
Сім-сім
|
|
| |
Мастер | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 21:38 | Повідомлення # 138 |
Новачок
Репутація: 2
| paliy, ти такий добрий до всіх. Ти усім телефон своєї жінки роздаєш? Це або довіра, гідна поваги або звичайне глупство. То, може, й мені номерок скинеш? Я хлопчина балакучий. Може, до чогось добалакаємось? А ще мені здається, що такі як ти не здатні ні на ревнощі, ні на інші більш теплі почуття. Просто через надмірну самозакоханість. Щодо теми, то до зради, на мою думку, до неї більш схильні чоловіки. Поясню. Жінка завжди ставить на ваги більше - для неї важливіші родина, діти, сімейне вогнище. А чоловіки, зрештою, відчувають себе більш вільно, тому й частіше стрибають у гречку. Спірна думка, але я так гадаю.
Хочеш бути щасливим - будь ним. Козьма Прутков
Повідомлення відредагував Мастер - Пятниця, 19.12.2008, 21:51 |
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 20.12.2008, 15:10 | Повідомлення # 139 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Мастер) Щодо теми, то до зради, на мою думку, до неї більш схильні чоловіки Питання явно спірне, але я думаю що жінки. Бо саме вони більш піддаються емоціям і здатні спровокувати чоловіка. Вміємо! Так як в процесі зради задіяно як мінімум двоє, то 50/50. Чоловіки більш по природі наполегливі, завойовники, але ж за жінкою залишається і останнє слово, і згода, і вибір..
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Субота, 20.12.2008, 18:42 | Повідомлення # 140 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) mazepas2008, так позвонив чи ні? Подзвонив, ми чудово поспілкувалися із Світланою. А щодо зради: сука не схоче -кобель не скоче!
|
|
| |
Брюнеточка | Дата: Субота, 20.12.2008, 20:31 | Повідомлення # 141 |
Новачок
Репутація: 8
| Quote (Мастер) А чоловіки, зрештою, відчувають себе більш вільно, тому й частіше стрибають у гречку. Не більш вільно, а взагалі вільно, і ніщо їх не стримає ні діти, ні дружина. В чоловіків відсутнє почуття відповідальності за того кого "приручили".
Їх було двоє, вони кохали. Вона - себе, а він -себе.
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 09:07 | Повідомлення # 142 |
Професіонал
| Quote (Мастер) А ще мені здається, що такі як ти не здатні ні на ревнощі, ні на інші більш теплі почуття. Просто через надмірну самозакоханість. Так, я самозакохана людина і добре знаю собі ціну. Нащастя, я оточений жіночою любов’ю, в мене багато жінок-товаришів і друзів. Їх не любити - просто не можливо!!!Quote (Мастер) Ти усім телефон своєї жінки роздаєш? А тобі не дам!!!
Сім-сім
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 09:11 | Повідомлення # 143 |
Професіонал
| Quote (Оксана) Так як в процесі зради задіяно як мінімум двоє, то 50/50. А як взяти до уваги, що в деяких чоловіків по 2-3 і більше жінок, то взагалі виникає математично-риторичне питання...
Сім-сім
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 10:16 | Повідомлення # 144 |
Професіонал
| Quote (mazepas2008) Подзвонив, ми чудово поспілкувалися із Світланою. А ти молодець, не здрейфив. До речі, дружина сказала, що ти дуже приємний, цікавий і культурний співрозмовник.
Сім-сім
|
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 21:07 | Повідомлення # 145 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (paliy) Quote (Оксана)Так як в процесі зради задіяно як мінімум двоє, то 50/50. А як взяти до уваги, що в деяких чоловіків по 2-3 і більше жінок, то взагалі виникає математично-риторичне питання... Значить, жінки "схильніші" і активніші!! Одразу двоє-троє зраджують з одним...
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 11:40 | Повідомлення # 146 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| 100% згоден важко не погодитись.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 17:13 | Повідомлення # 147 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| Форумчани а ви як вважаєте?
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Axel | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 19:20 | Повідомлення # 148 |
Досвідчений
Репутація: 9
| ПОРІВНО
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 16:52 | Повідомлення # 149 |
Професіонал
| Quote (Оксана) , жінки "схильніші" і активніші Не думаю що порівну. дійсно жінки схильніші, і швидше коляться.
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 17:52 | Повідомлення # 150 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Думаю, що як і чоловіча, так і жіноча стать, схильні до зради. Питання в іншому. Яка людина? Яка її суть? Людина високоморальна не буде зраджувати свою кохану людину. А є тип людей, як без зради не можуть і дня. Тобто всіх під один гребінець, гадаю, розчісувати не варто. До зради схильні всі, та не всі схиляються...
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |