Хто більше схильний до зради
|
|
EVA | Дата: Четвер, 13.11.2008, 21:43 | Повідомлення # 121 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Sensey) поставив я перед фактом свою дружину що подаю на розлучення Sensey, ти серйозно, друже? А вона що?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 13.11.2008, 22:09 | Повідомлення # 122 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Шановні! В темі "зрада", як хто визначить : що таке ревність??
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 14.11.2008, 08:15 | Повідомлення # 123 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Оксана) як хто визначить : що таке ревність?? РЕВНОЩІ, -ів, мн. 1. Сумнів у вірності, коханні, підозра у зраді подружжя. 2. Заздрість до успіхів іншої людини.(Джерело: Великий тлумачний словник сучасної української мови).
Сім-сім
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 14.11.2008, 08:17 | Повідомлення # 124 |
Професіонал
| Оксанко, невже в тебе виникла життєва проблема, пов’язана з ревнощами?
Сім-сім
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 14.11.2008, 21:09 | Повідомлення # 125 |
Досвідчений
| paliy, та ні, тьху-тьху. Просто задумалась, думала "випитати ума" у досвідчених форумчан. Цікаво, чому з"являється у людей схильність до ревнощів: дійсно реальна підозра у невірності, надумана підозра, самолюбство, генетично від народження ревнощі, чи передчуття чогось "неминучого", так звана - чуйка?
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 15.11.2008, 13:35 | Повідомлення # 126 |
Професіонал
| Quote (Оксана) генетично від народження ревнощі Цей варіант, на мою думку, найбільш вірогідний . Бо із спілкування з багатьма людьми зробив висновок, що ревнивці по життю не змінюються: завжди ревнували і будуть ревнувати . І нічим їх не заспокоїш. Ось я, наприклад, ні в юності, ні дорослим як не ревнував своїх дівчат, так і дружину зараз не ревную . І взагалі, ревнивість - це дуже погана риса людини .
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 16.11.2008, 00:50 | Повідомлення # 127 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (paliy) так і дружину зараз не ревную А як з іншим побачиш?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 16.11.2008, 14:46 | Повідомлення # 128 |
Професіонал
| Quote (Нереклама) А як з іншим побачиш? А чого зразу думати про погане ?! Можливо їй потрібно просто поспілкуватись з людиною . Вона ж до мене не чіпляється, коли до мене без кінця підходять, приходять, викликають, телефонують...
Сім-сім
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 16.11.2008, 19:24 | Повідомлення # 129 |
Досвідчений
| paliy, Думається мені, що безпідставні ревнощі тільки підштовхують до зради. Що це? Виходить: наврочив чи відчував? ( це не з мого особистого життя, просто спостереження)
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 20:13 | Повідомлення # 130 |
Професіонал
Репутація: 18
| PALIY. якщо до тебе підходять, приходять, викликають, теелефонують, то ти дуже важва птиця. Дай телефончик своєї дружини. Ти ж не ревнивий і дуже зайнятий. Дружина в обиді не буде.
|
|
| |
Sensey | Дата: Четвер, 20.11.2008, 10:21 | Повідомлення # 131 |
Новачок
Репутація: 9
| Оксана, Мене ніхто ніколи не ревнував ,я навіть незнаю як це і що це за відчуття,я в принципі не ривную,як кажуть не пойман не вор. Добавлено (20.11.2008, 10:21) --------------------------------------------- EVA,Чесно скажу мені всерівно ,я вже пролижав недавно в лікарні з передінфарктним станом і виоішив що буду жити і нінащо не звиртати увагу.Звісно вона почала плакати Але Євочка мені це так все набридло що ти собі не уявляєш
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 20.11.2008, 16:42 | Повідомлення # 132 |
Професіонал
| Quote (Оксана) paliy, Думається мені, що безпідставні ревнощі тільки підштовхують до зради. Що це? Виходить: наврочив чи відчував? ( це не з мого особистого життя, просто спостереження) Звичайно. Коли людину постійно ревнощами зациклюють на зраді, то відповідно вона тільки про це і думає. А якщо весь час про це думає, то де гарантія, що саме так і не вчинить...Quote (mazepas2008) PALIY. якщо до тебе підходять, приходять, викликають, теелефонують, то ти дуже важва птиця. Дай телефончик своєї дружини. Ти ж не ревнивий і дуже зайнятий. Дружина в обиді не буде. Добре, я вислав телефон своєї дружини у твої ОП. Успіху. Тільки ти ж не передзвониш їй...
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Субота, 22.11.2008, 22:15 | Повідомлення # 133 |
Професіонал
Репутація: 18
| PALIY, дякую за телефон.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 22:20 | Повідомлення # 134 |
Досвідчений
| mazepas2008, Як там з дружиною paliy-я? Думаю, що неревниві чолові є тільки в розумних жінок, так би мовити - пощастило. І, навпаки, коли я вважаю супутника свого життя розсудливим, то ревнощі мені не знайомі. Тобто людина дивиться на життєві речі крізь своє оточення, або рівняє до себе
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 26.11.2008, 09:48 | Повідомлення # 135 |
Професіонал
| Quote (Оксана) mazepas2008, Як там з дружиною paliy-я? Оксанко, та він ніколи до неї не передзвонить. То все пусті балачки...
Сім-сім
|
|
| |