Хто більше схильний до зради
|
|
paliy | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 09:14 | Повідомлення # 106 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (Sensey) paliy, Ні якщо я переспав би з нею то це би був повний капець І дійсно, чому?
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 10:07 | Повідомлення # 107 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 9
| EVA, paliy, Друзі якщоб я з нею переспав,вона насильно жинила б мене на собі а в цьому приємного мало,незнаю може Ви не погодитись зімною але це факт,занадто добре я її знаю,за 50$ їй машину мити та ніколи в світі краще я жебраком буду но дотакого неопущусь
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 12:33 | Повідомлення # 108 |
Професіонал
| Quote (Sensey) якщоб я з нею переспав,вона насильно жинила б мене на собі Щось я ніяк не зрозумію : ти говориш про ту зам.директора чи про дівчину, з якою зараз зустрічаєшся?
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 14:50 | Повідомлення # 109 |
Новачок
| Добавлено (07.10.2008, 14:50) --------------------------------------------- Quote (paliy) про дівчину, з якою зараз зустрічаєшся? Ця мила ,прікольна дівчинка
Повідомлення відредагував Sensey - Вівторок, 07.10.2008, 14:52 |
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 17:41 | Повідомлення # 110 |
Професіонал
| Quote (Sensey) Ця мила ,прікольна дівчинка Так оце вона така?! Хм, ти її що - боїшся?
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 22:36 | Повідомлення # 111 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Sensey) Ця мила ,прікольна дівчинка Sensey, і що ж тебе стримує від стосунків з нею?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Sensey | Дата: Середа, 08.10.2008, 10:43 | Повідомлення # 112 |
Новачок
| EVA, Мене стримує моя доця,я не хочу щоб моя дитина була безбатьківщиною.Я думаю ви мене зрозумієте,просто собі не уявляю що якийсь ОЛЕНЬ буде кричати на моя доцю я його би зразу Добавлено (08.10.2008, 10:43) --------------------------------------------- paliy, Ні друже я її не боюсь,просто боюсь що наші стосунки переростуть в більш серйозні,чесно скажу я засобою почав зауважувати що я пронеї богато думаю,одним словом боюсь закохатись,і залишитись баз своєї доці
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 10.10.2008, 13:48 | Повідомлення # 113 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Sensey) EVA, Мене стримує моя доця,я не хочу щоб моя дитина була безбатьківщиною. Sensey, що тут скажеш - ти справжній чоловік. Молодець, що думаєш перш за все за інших, а не за себе. Quote (Sensey) залишитись баз своєї доці Sensey, якщо ти нещасливий у шлюбі, то дитина це відчуватиме. Так, ти будеш поруч з дівчинкою, але в ущерб своєму щастю. Безвихідних ситуацій небуває. Якщо такстанеться й ви не житимете разом, ти зможеш бачитись з донькою так часто, як сам того хотітимеш. Чи не так?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Sensey | Дата: Пятниця, 10.10.2008, 15:22 | Повідомлення # 114 |
Новачок
| EVA, Звичайно що так,але лише від одної думки що якийсь інший буде її вчити я ,недай Бог щоб він її вдарив то він попав би в інвалідний візок EVA дякую за комплімент
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 17.10.2008, 10:21 | Повідомлення # 115 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Sensey) Ви не погодитись зімною але це факт,занадто добре я її знаю,за 50$ їй машину мити та ніколи в світі краще я жебраком буду но дотакого неопущусь %) Дивний хід думок.... На автомийках робітники авто миють і за набагато менші гроші... А чи жебраком краще бути?:)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Sensey | Дата: Пятниця, 17.10.2008, 13:25 | Повідомлення # 116 |
Новачок
| Admin, Я людина горда чесно скажу
|
|
| |
Шепіт | Дата: Пятниця, 17.10.2008, 13:26 | Повідомлення # 117 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Sensey) Мене стримує моя доця,я не хочу щоб моя дитина була безбатьківщиною.Я думаю ви мене зрозумієте,просто собі не уявляю що якийсь ОЛЕНЬ буде кричати на моя доцю я його би зразу Як це мило *TENDER*
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Sensey | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 13:41 | Повідомлення # 118 |
Новачок
| Admin, Друже з мої характером я буду жебраком але принижуватись не буду
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 21:07 | Повідомлення # 119 |
Професіонал
| Quote (Sensey) з мої характером я буду жебраком але принижуватись не буду І не треба... А ось гнучкішим і комунікабельнішим - треба . Покірне телятко двох маточок ссе . В житті людини це дуже потрібні риси характеру. Тоді й сім’я буде міцнішою, і друзів/подруг буде більше, і до зради як такої ніколи не дійде.
Сім-сім
|
|
| |
Sensey | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 12:11 | Повідомлення # 120 |
Новачок
| paliy, Стараюсь але не виходить ,два тижны в лыкарны выдлежав сердечко прихватило,поставив я перед фактом свою дружину що подаю на розлучення
|
|
| |