ЗРАДА
| |
polomoy | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 20:48 | Повідомлення # 421 |
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Репутація: 20
Статус: Offline
| Ого-го, PsevdoNimB, який же ж ти все-таки розумний! Здорофф!
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
АнгеляткО | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 20:50 | Повідомлення # 422 |
Досвідчений
Репутація: 11
| Quote (PsevdoNimB) А щодо прощення... то це дано тільки самим сильним, мудрим людям. Бо прощення є від любові, а любов - то є розуміння ситуації, а не рефлекторна реакція, як у більшості з нас. Тобто,якщо любиш по-справжньому можеш пробачити все-все?
Мы не полетим на Марс. Мы поднимимся туда на лифте=)
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 20:59 | Повідомлення # 423 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Висновок який....Зраджуйте люди один одному, все одно вас пробачуть!!! Я правильно вас зрозуміла ,любі наші чоловіки? ......і ви ще говорите про почуття.....
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
polomoy | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 21:22 | Повідомлення # 424 |
Не дуже активний
| А де це таке написано?
|
|
| |
Ярослава | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 23:15 | Повідомлення # 425 |
Новачок
Репутація: 2
| Та ні, наші любі чоловіки кажуть інше: якщо жінка зрадить--це все, кінець! А от якщо вони--то все нормально, так і треба, бо вони--інші. Тільки я з цим не згодна. Якщо людина любить, то не зрадить. Звісно, ситуації в житті різні бувають. І святих між нами, думаю,що немає. Все залежить від стосунків між двома людьми, їх особистих якостей.
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Середа, 21.10.2009, 07:57 | Повідомлення # 426 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Quote (Ярослава) Якщо людина любить, то не зрадить. якраз про це я й хочу сказати!!! Quote (Ярослава) Звісно, ситуації в житті різні бувають. Яка це повинна бути ситуація,щоб людина зрадила своє кохання! Як на мене,якщо людина зраджує іншу,то між ними кохання і близько немає!!!
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
Ярослава | Дата: Середа, 21.10.2009, 08:59 | Повідомлення # 427 |
Новачок
| зовсім категоричним в житті бути не можна. як правило, доля в такому випадку обов’язково випробує.на міць Додано (21.10.2009, 08:59) --------------------------------------------- і стосовно зради. мені було би цікаво почути на цю тему думку жінок, які кохають не свою половинку. є такі?
|
|
| |
АнгеляткО | Дата: Середа, 21.10.2009, 10:40 | Повідомлення # 428 |
Досвідчений
| Quote (Ярослава) Та ні, наші любі чоловіки кажуть інше: якщо жінка зрадить--це все, кінець! А от якщо вони--то все нормально, так і треба, бо вони--інші. Здається,за китайською чи японською філософією є таке уявлення... От,наприклад,уявіть собі чайник.З нього наливати воду можна у всі чашки і це вважається нормальним. А тепер уявіть чашку,з якої воду наливають у всі чайники....це для нас,хм, аномалія. Так от,суть у тому,що чайник тут порівнюють з чолдовіком, а чашку- з жінкою.Тобто,зрада чоловіка-це норма,а зрада жінки-ненормальне явище... Я вважаю,що це не зовсім правильно...
|
|
| |
polomoy | Дата: Середа, 21.10.2009, 18:29 | Повідомлення # 429 |
Не дуже активний
| Прикол у тому, що кількість чоловіків і жінок на планеті не дуже відрізняється. І якщо чоловік блядує, то він цим самим змушує блядувати ще й кількох жінок. Якщо ж блядуватимуть усі чоловіки (чи жінки), то для задоволення їхнього блядства потрібно, щоб блядували і усі жінки (чи чоловіки). Неважливо хто ти - жінка чи чоловік. Хочеш зраджувати - готуйся, що тобі відплатять тим самим. А щодо чайників з чашками - то все це теж правильно. Природа розпорядилася таким чином, що чоловік може за рік "наробити" 500 дітей, а жінка - лише одну. Тому й потреба тіла в сексі різна. Тому для жінки більш важливо знайти того одного найкращого, бо її дітородний ресурс дуже обмежений. Чоловік же може блядувати наліво і направо - тілу від цього тільки користь. Тому він більш схильний до цієї справи. Та людина тим і відрізняється від тварини, що фізіологічні потреби часто поступаються моралі. Тому обоє мають приборкувати себе.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 22.10.2009, 00:46 | Повідомлення # 430 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Шановні жінки (дівчата). Дуже дивні й веселі, як на мене, у вас висновки. Абсолютно нічого з тих ваших висновків я не хотів сказати. Я лише сказав те, що сказав. А що ви з того зрозуміли, то вже інше питання. Зраджувати в любому випадку не добре. Але потрібно памя'тати і про те, що коли одна сторона зрадила, то інша 100% дала для цього привід. Тобто в собі потрібно шукати проблему, а не в інших. Так як і вміти відповідати за свої вчинки. А Микола - здорофф! Quote (АнгеляткО) Тобто,якщо любиш по-справжньому можеш пробачити все-все? Ну звичайно ж, якщо я люблю (ПО СПРАВЖНЬОМУ!) людину, значить я розімію її... її стан, її наміри, потреби. Це розуміння автоматично блокує негативні емоції. Без негативних емоцій прощення радикальне. Додам трохи про "любов по справжньому". Багато хто плутає Любов з бажанням володіти. А це речі навіть протилежні. Так от... якщо людина не любить, а тільки хоче володіти іншою людиною (як це в 99% випадків), то така "любов" приречена зарання. В цьому випадку зрада - річ закономірна і майже логічна. А любов по справжньому - це розуміння того, що ж тій людині дійсно в житті треба, яка її місія, роль, дорога, потреби, і, якщо не допомагати, то хоча б не заважати йти тій людині по своїй стезі. Слабо так любити?
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Четвер, 22.10.2009, 00:48 |
|
| |
АнгеляткО | Дата: Четвер, 22.10.2009, 09:02 | Повідомлення # 431 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) Слабо так любити? не слабо=)) Але ,наприклад,як можна утримати чоловіка під час вагітності?Я думаю,що всі знають ,що статеві вівдносини у цей період являються небезпечними.Тому,статеві контакти неможливі,а чоловік,звісно,в цьому плані не є задоволеним.Нам ще на уроці біолгії у 9 класі розповідали,що більша половина зрад чоловіків відбувається під час вагітності...Так що,любі чоловіки,щоб потерпіти,потрібно кохати по-справжньому....
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 22.10.2009, 09:59 | Повідомлення # 432 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (АнгеляткО) Але ,наприклад,як можна утримати чоловіка під час вагітності? Як було вже сказано, на жаль, більшість людей (і чоловіків, і жінок) не вміють любити та відповідати за свої вчинки. І це саме тому, що в них первинний не розум, а емоції. Емоції блокують розум, блокують розуміння, блокують Любов. Ровиток емоційності веде до розумової та духовної деградації, і яка вже там любов... Тому важко відповісти, як втримати чоловіка, який живе тільки емоціями та рефлексами.
|
|
| |
matilda | Дата: Четвер, 22.10.2009, 12:46 | Повідомлення # 433 |
Досвідчений
Репутація: 21
| Quote (АнгеляткО) як можна утримати чоловіка під час вагітності? та нормально можно удержать))) было бы желание...
В мире много чего вредного... Я, например!
|
|
| |
АнгеляткО | Дата: Пятниця, 23.10.2009, 00:03 | Повідомлення # 434 |
Досвідчений
| Хдд..."Я сказала сидеть!!!"
|
|
| |
Ярослава | Дата: Неділя, 08.11.2009, 02:12 | Повідомлення # 435 |
Новачок
| Згодна з Вами,PsevdoNimB. Коли дійсно любиш--пробачиш, бо зрозумієш. Та розуміння не позбавляє від болю. Додано (08.11.2009, 01:57) --------------------------------------------- Згодна з Вами,PsevdoNimB. Коли дійсно любиш--пробачиш, бо зрозумієш. Та розуміння не позбавляє від болю. Додано (08.11.2009, 01:57) --------------------------------------------- Згодна з Вами,PsevdoNimB. Коли дійсно любиш--пробачиш, бо зрозумієш. Та розуміння не позбавляє від болю. Додано (08.11.2009, 02:12) --------------------------------------------- не розумію:що значить "втримати чоловіка під час вагітності?" По-перше сексуальні стосунки під час вагітності не забороняються лікарями, можливо, з деякими обмеженнями, але вони є. І друге: якщо так ставити питання то, навіщо такий чоловік? у самій постановці питання мовчазна згода із можливою зрадою і саме в той час коли жінка найбільш вразлива... Хотілось би, щоб чоловіки також чекали народження дитини разом із жінкою...
|
|
| |
|