ЗРАДА
|
|
Фиби | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:00 | Повідомлення # 16 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Я теж так вважаю,що зрада може бути і не тільки під значенням"сексу"!Такщо,зраду потрібно розгляда ширше,а не зупинятися,на зраді коханого чи коханої
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:04 | Повідомлення # 17 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Оксана) А чому "зраду" коментують тільки як статевий контакт на стороні, невже зрада криється тільки там??! Згоден. Статевий контакт - крайній прояв подружньої зради. Не менш тяжкий варіант - подружнє рабство, ігнорування одного із подружжя, ведення подвійного життя вдома і поза ним. У будь-якому випадку - це тяжкий стан для сім'ї, особливо, коли страждають діти. І тут рецепт виходу у кожного свій. Звичайно завдання фізичної шкоди - це занадто, це вже пахне криміналом.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:19 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Статевий контакт - найбільш примітивний прояв подружньої зради. А те, що передувало йому - ото Зрада, болюча, нестерпна, безжалісна... Добавлено (25.11.2007, 19:19) --------------------------------------------- А стан, коли зраджують друзі??! з чим його порівняти?
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:25 | Повідомлення # 19 |
Професіонал
| Про це я і хотіла написати!!!Що робити коли тебе зрадив друг чи подруга.Бувають випадки,що результати можуть бути гіршими,ніж після статевої зради
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:32 | Повідомлення # 20 |
Лікар
| Quote (Оксана) А стан, коли зраджують друзі??! з чим його порівняти? Іноді краще втрати сумнівного друга, ніж власну совість і гідність. Зраднику ціна - "40 монет і ніж під ребро". Біль втрати може розділити тільки кращий друг.
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:34 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Якщо зрадив друг (подруга) - треба довго вмиватися, відмиватися, згадувати, забувати, плакати, черствіти, божеволіти, реготати, пережити і жити далі... я пройшла це
|
|
| |
perekos | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 11:13 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (andjea) ДИВНО ТАКЕ ЧУТИ З ВУСТ ЧОЛОВІКА! Я ШОКОВАНА, ЩО Є ТАКІ, ЯКІ НЕ ЗРАДЖУЮТЬ. А ТИ ОДРУЖЕНИЙ? Так. 6 років як одружений, і 10 як близько знайомі. І ще ні разу не зрадив дружині (надіюсь взаємно). І ніякий я не мораліст чи закомлексований чоловік (упереджувальний постріл ). Просто навіщо?
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:07 | Повідомлення # 23 |
Лікар
| Quote (perekos) Просто навіщо? +1
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:35 | Повідомлення # 24 |
Новачок
Репутація: 4
| Зрада, це коли ти своїми діями приносиш біль людині яка цього не заслуговує. Хоча зрада це не тільки дія а і думка. Розумна жінка + розумний чоловік = флірт. Розумний чоловік + дурна жінка = мати одиначка. Розумна жінка + дурний чоловік = кріпка сім"я. Дурна жінка + дурний = мати героіня.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:47 | Повідомлення # 25 |
Лікар
| Quote (Лтава) Розумна жінка + розумний чоловік = флірт.Розумний чоловік + дурна жінка = мати одиначка.Розумна жінка + дурний чоловік = кріпка сім"я.Дурна жінка + дурний = мати героіня. А в яку категорію Ви себе відносите???
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:57 | Повідомлення # 26 |
Новачок
Репутація: 4
| Одночасно в першу і третю. Покрайній мірі роблю все можливо щоб думали що я дурний чоловік. І подругі приємно і мені спокійніше.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 23:12 | Повідомлення # 27 |
Лікар
| Quote (Лтава) Зрада, це коли ти своїми діями приносиш біль людині яка цього не заслуговує На біль не заслуговує НІХТО! Роби так, як хочеш, щоб робили з тобою!
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 01:23 | Повідомлення # 28 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Фиби) Я теж так вважаю,що зрада може бути і не тільки під значенням"сексу"!Такщо,зраду потрібно розгляда ширше,а не зупинятися,на зраді коханого чи коханої ВІРНО. І ДОСИТЬ ЧАСТО ЗРАДА МОРАЛЬНА, А НЕ ФІЗИЧНА, МОЖЕ ПРИНЕСТИ НАБАГАТО БІЛЬШЕ ШКОДИ І ДУШЕВНИХ СТРАЖДАНЬ ЛЮДИНІ.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 21:03 | Повідомлення # 29 |
Професіонал
| Quote (EVA) ВІРНО. І ДОСИТЬ ЧАСТО ЗРАДА МОРАЛЬНА, А НЕ ФІЗИЧНА, МОЖЕ ПРИНЕСТИ НАБАГАТО БІЛЬШЕ ШКОДИ І ДУШЕВНИХ СТРАЖДАНЬ ЛЮДИНІ. Ну-ну,і я про це.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 22:06 | Повідомлення # 30 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Оксана) Якщо зрадив друг (подруга) - треба довго вмиватися, відмиватися, згадувати, забувати, плакати, черствіти, божеволіти, реготати, пережити і жити далі... я пройш А як може зрадити друг? Мені здається, друг може лише заздрити і підвести. Що таке зрада друга? Quote (perekos) Так. 6 років як одружений, і 10 як близько знайомі. І ще ні разу не зрадив дружині (надіюсь взаємно). І ніякий я не мораліст чи закомлексований чоловік (упереджувальний постріл). Просто навіщо? Повага вам та низький уклін!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |