ЗРАДА
|
|
Оксана | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 22:22 | Повідомлення # 31 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
Статус: Offline
| Quote (Нереклама) А як може зрадити друг? Мені здається, друг може лише заздрити і підвести. Що таке зрада друга? Заздрощів "друзів" ніколи не помічаєш, навпаки, свято віриш, що то щира радість за твої успіхи. Як може подруга підвести? - та я ж сама знаходила тисячу аргументів на її користь і вірила то ж просто такий "збіг обставин"..... А зрада - це коли в один момент все відкривається і руйнується. І на відміну від подружньої зради - зрада друга не повторюється, бо її не вибачають. Говорю з власного досвіду, страраюсь скоротити текст, тому можливо викривляється зміст, але я до сих пір відчуваю відлуння, 3 роки минуло - а все не гоїться
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 22:27 | Повідомлення # 32 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Оксана) І на відміну від подружньої зради - зрада друга не повторюється, бо її не вибачають. Оксанко, ти не вибачила? Що ж таке вчинила твоя подруга? Хлопець?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 22:33 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Нереклама, навіть не обговорювали..... Добавлено (27.11.2007, 22:33) --------------------------------------------- Але досвід, яким би він не був гіркий, завжди корисний. І я не стала обережнішою чи замкнутою в собі, що головне
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 28.11.2007, 10:17 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Нереклама) Повага вам та низький уклін! Це лишнє Просто намагаюся відноситись до інших так, як хоті-би щоб відносились до мене. На жаль не завжди.
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 28.11.2007, 17:13 | Повідомлення # 35 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Оксана) Як може подруга підвести? А Ви впевнені у своїй правоті? Quote (perekos) Просто намагаюся відноситись до інших так, як хоті-би щоб відносились до мене. З цього місця, будь ласка, детальніше, а то пахне плагіатом.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 28.11.2007, 17:55 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Grey, Ніяким плагіатом там не пахне. Це можна сказати закон відносин між людьми і не я його видумував. такий як і бути чемний, не ображати інших і т.д.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 28.11.2007, 18:26 | Повідомлення # 37 |
Оберіг форуму
| Як скажете
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 29.11.2007, 00:50 | Повідомлення # 38 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Молоді люди! У мене поняття "зрада" асоціюється з державною зрадою, тобто найтяжчим злочином. То ж хіба можна ЗРАДУ розуміти як лише сексуальні відносини з іншим партнером? Сторонній секс і подружня зрада-це не тотожні і взагалі далекі поняття. Можна по-справжньому кохати людину, але займатися сексом можна й з іншою.
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 29.11.2007, 01:13 | Повідомлення # 39 |
Оберіг форуму
| Якщо у вас є дружина paliy, то я б була задоволена, щоб вона теж користувалась цим правилом і зраджувала вам по повній програмі. Добавлено (29.11.2007, 01:13) --------------------------------------------- Як ми чинимо з рідними людьми, те обов'язково повернеться до нас...
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 07:22 | Повідомлення # 40 |
Лікар
| Quote (paliy) Сторонній секс і подружня зрада-це не тотожні і взагалі далекі поняття. Оце добалакалися! Статевий акт - не привід для знайомства. Маячня! Ось Вам і наслідки сексуальної революції!
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 21:42 | Повідомлення # 41 |
Новачок
Репутація: 0
| Quote (paliy) Можна по-справжньому кохати людину, але займатися сексом можна й з іншою. Це називаеться Свігерство або якось схоже Quote (Нереклама) Якщо у вас є дружина paliy, то я б була задоволена, щоб вона теж користувалась цим правилом і зраджувала вам по повній програмі. А якщо йому це подобається і він неважає це зрадою то з ваших вуст пролунав не докір, а комплімент. Quote (Нереклама) Як ми чинимо з рідними людьми, те обов'язково повернеться до нас... Можливо але не факт.
Повідомлення відредагував Wird - Четвер, 29.11.2007, 21:53 |
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 21:58 | Повідомлення # 42 |
Лікар
| Quote (Wird) Це називаеться Свігерство або якось схоже Це називається бля***во! Quote (Нереклама) Як ми чинимо з рідними людьми, те обов'язково повернеться до нас... Та ще й з процентами!
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:35 | Повідомлення # 43 |
Новачок
| Quote (Grey) Це називається бля***во! А сам мені докоряв в матерщині. Quote (Grey) Та ще й з процентами! Знаю приклади ненадто хорошо ставлення до близьких і нічого живуть люди навіть непогано і грім їх на місці непобив, аж дивно.
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 29.11.2007, 22:42 | Повідомлення # 44 |
Лікар
| Quote (Wird) А сам мені докоряв в матерщині. По-перше - я правила форуму не порушував. По-друге - у Вас проблеми із знанням української мови - купіть словник
|
|
| |
Wird | Дата: Четвер, 29.11.2007, 23:11 | Повідомлення # 45 |
Новачок
| Quote (Grey) По-друге - у Вас проблеми із знанням української мови - купіть словник У вас теж ляпи бувають, некорчіть з себе святого.
|
|
| |