ЗРАДА
|
|
EVA | Дата: Четвер, 15.11.2007, 01:38 | Повідомлення # 1 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Зрада. Чи можна таке пробачити? Чи хоч раз робили ви в житті такий вчинок? Чи є цьому виправдання? Часто люди вважають, що це закономірно у нашому житті, адже одноманітність набридає... А дійсно кохана людина може набриднути?! Часто зрада буває "випадково". Смішно? Але дехто справді так вважає і навіть не називає це зрадою. А от деякі однолюби ніколи в житті не пробачать зради. Інші люди мовчки терплять зраду своєї половинки і вважають це нормою. Цікаво, що думають з цього приводу відвідувачі сайту "ЕХО КОБЕЛЯК".
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 15.11.2007, 12:41 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Не потрібно вибачати зраду. Інакше все повториться. Якщо людина згідна це терпіти, то її справа. Та й "випадковою" вона ніколи не буває, насильно ж ніхто не заставляє. Хоча тут багато чого залежить від особистих взаємовідносин сторін - знаю людей які дивляться на це крізь пальці (може їм просто всерівно?).
Повідомлення відредагував perekos - Четвер, 15.11.2007, 12:45 |
|
| |
ANGEL | Дата: Четвер, 15.11.2007, 15:34 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Репутація: 2
| Не розумію тих безхарактерних осіб, які здатні вибачити зраду. Це, в першу чергу, неповага до самого себе. І не розумію, як можуть ті, хто зрадили, потім просити за це вибачення і говорити про кохання. Яка низість!
ПРОСТО АНГЕЛ
|
|
| |
andjea | Дата: Четвер, 22.11.2007, 17:31 | Повідомлення # 4 |
Група: Видалені
| Буду коротктою - каструвати треба зрадників! Це мій вирок!
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 22.11.2007, 17:42 | Повідомлення # 5 |
Досвідчений
| Quote (andjea) Буду коротктою - каструвати треба зрадників! А не занадно круто?
|
|
| |
andjea | Дата: Четвер, 22.11.2007, 18:11 | Повідомлення # 6 |
| Quote (perekos) А не занадно круто? лише так, і ніяк по-іншому!Добавлено (22.11.2007, 18:11) --------------------------------------------- perekos, а ти гадаєш, що треба безнаказанно зраджувати?
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 22.11.2007, 21:54 | Повідомлення # 7 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (andjea) Буду коротктою - каструвати треба зрадників!Це мій вирок! А як це виглядатиме у жінок - очі виколювати! Та тоді ж ви майже всі сліпі ходитимете!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 23.11.2007, 09:44 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
| Quote (andjea) а ти гадаєш, що треба безнаказанно зраджувати? Я вважаю що взагалі непотрібно. І сам дотримуюсь цього принципу. Але ж навіщо калічити? Ти знаєш скільки тоді інвалідів з'явиться?
|
|
| |
andjea | Дата: Пятниця, 23.11.2007, 17:01 | Повідомлення # 9 |
| Quote (Grey) А як це виглядатиме у жінок - очі виколювати! Та тоді ж ви майже всі сліпі ходитимете! ТА НЕВЖЕ?! А ОТ МЕНІ ЧОМУСЬ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ВИ ВСІ КАСТРОВАНІ ХОДИТЕМЕТЕ! ВСІ Ж ЗНАЮТЬ, ЩО МУЖИКИ - КОБЕЛІ! ХОЧА ПОГОДЖУСЬ, ЩО Є ВИКЛЮЧЕННЯ. НУ А ЖІНКАМ ТЕЖ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ, ЩОБ НЕ ЗРАДЖУВАТИ, МОЖНА Й ОЧІ ВИКОЛЮВАТИ ХАЙ ЗНАЮТЬ, ЯК ЗРАДЖУВАТИ!Добавлено (23.11.2007, 17:01) ---------------------------------------------
Quote (perekos) Я вважаю що взагалі непотрібно. І сам дотримуюсь цього принципу. ДИВНО ТАКЕ ЧУТИ З ВУСТ ЧОЛОВІКА! Я ШОКОВАНА, ЩО Є ТАКІ, ЯКІ НЕ ЗРАДЖУЮТЬ. А ТИ ОДРУЖЕНИЙ?
|
|
| |
ANGEL | Дата: Пятниця, 23.11.2007, 17:08 | Повідомлення # 10 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (perekos) Я вважаю що взагалі непотрібно. І сам дотримуюсь цього принципу. Цікаво, а ти не зраджуєш дівчину чи дружину? І скажи, будь ласка, скільки часу ви вже разом?
ПРОСТО АНГЕЛ
|
|
| |
andjea | Дата: Пятниця, 23.11.2007, 17:14 | Повідомлення # 11 |
| Quote (perekos) Але ж навіщо калічити? Ти знаєш скільки тоді інвалідів з'явиться? ХАЙ КАЛІКАМИ ХОДЯТЬ, ЩОБ ЗНАЛИ ПОТІМ ЯК ЗРАДЖУВАТИ!
Добавлено (23.11.2007, 17:14) --------------------------------------------- А ЩЕ КРАЩЕ КЛЕЙМО НА ЛОБІ СТАВИТИ ОТИМ БЕЗСОРОМНИМ ПАДЛЮКАМ!
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 23.11.2007, 19:46 | Повідомлення # 12 |
Лікар
| Quote (andjea) ВСІ Ж ЗНАЮТЬ, ЩО МУЖИКИ - КОБЕЛІ! Цікаво - а вони що з мужиками зраджують??? Сучка не схоче - кобель не скоче!!!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 25.11.2007, 15:41 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (Grey) Сучка не схоче - кобель не скоче!!! Ты не прав, разные случаи бывают, поверь мне.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 25.11.2007, 18:38 | Повідомлення # 14 |
Лікар
| Quote (SEKSI) Ты не прав, разные случаи бывают, поверь мне. А це ж як??? В іншому випадку - це згвалтування, тобто кримінальний злочин, а не зрада!
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 18:46 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
Репутація: 16
| А чому "зраду" коментують тільки як статевий контакт на стороні, невже зрада криється тільки там??!
|
|
| |