Горілка та інші звеселяющі напої
|
|
Grey | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 21:27 | Повідомлення # 16 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Perekos - yes, of course! 0:1
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 24.11.2007, 11:48 | Повідомлення # 17 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Perekos і Grey, один рецептик кину вам тут, а взагаліто це ідея для нової теми в розділі кулінарія Гаряче пиво 2 пляшки хорошого свіжого пива, щіпка кориці, 3 4 гвоздики, лимонна кірка, 3 жовтки, 2 5 ст. ложок цукрового піску. Пиво закип’ятити з гвоздикою, корицею і лимонною кіркою. Жовтки розтерти з цукром в білу піну, влити гаряче пиво, постійно помішуючи. Все підігрівати до тих пір, поки злегка не загусне, але не кип’ятити.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 24.11.2007, 15:09 | Повідомлення # 18 |
Лікар
| Quote (Нереклама) Пиво закип’ятити з гвоздикою Пиво за-ки-п'я-ти-ти? Та за таке Адмін Вам взагалі доступ у форум заблокує!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 24.11.2007, 17:07 | Повідомлення # 19 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Grey) Пиво за-ки-п'я-ти-ти? Та за таке Адмін Вам взагалі доступ у форум заблокує! Доречі, гаряче пиво - найкращі ліки!
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 24.11.2007, 19:35 | Повідомлення # 20 |
Лікар
| Quote (Нереклама) Доречі, гаряче пиво - найкращі ліки! Ви кандидат на Шнобелівську премію у галузі фармації! Вітаю!
|
|
| |
|
perekos | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 11:23 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Нереклама) Пиво закип’ятити з гвоздикою, корицею і лимонною кіркою. Жовтки розтерти з цукром в білу піну, влити гаряче пиво, постійно помішуючи. Все підігрівати до тих пір, поки злегка не загусне, але не кип’ятити. Спеціально провів есперимент. Прикольно але на любітеля. Я ж всетаки не англієць, більш до вподоби холодненьке. Але дуже ВДЯЧНИЙ за рецептик. При переохолодженні - всамий раз буде. Quote (Мышуня) Я немогу тебя забыть,ты снишся мне ночами!Твой нежный запах,вкус и цвет,стоят перед глазами,когда тебя со мною нет,на сердце так тоскливо,жить без тебя я немогу-МОЕ РОДНОЕ ПИВО Прям гімн якийсь
|
|
| |
Мышуня | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 15:37 | Повідомлення # 23 |
Новачок
| Quote (perekos) Прям гімн якийсь А мени подобаетться
Будь всегда собой несмотря ни на что....и верь в хорошее!
|
|
| |
perekos | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 17:42 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
| І мені подобається. Правда вживати ПИВО більше подобається. Я люблю темне пиво. Коли навчався в Полтаві дуже поважав "Диканські вечори". На жаль його зараз не випускають
Повідомлення відредагував perekos - Понеділок, 26.11.2007, 17:44 |
|
| |
Мышуня | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 18:06 | Повідомлення # 25 |
Новачок
| Quote (perekos) І мені подобається. Правда вживати ПИВО більше подобається. и мени також я полюбляю пиво з Чернигивського-биле нефильтроване,темна нич и коронне пиво Оболонь свитле! Алкоголь убивает медленно......Ну и что?......-а кто спешит! Добавлено (26.11.2007, 18:06) ---------------------------------------------
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 11:26 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
| Quote (Мышуня) Чернигивського-биле нефильтроване,темна нич Значить в нас похожі смаки. Правда оболонь темне оксамитове
|
|
| |
Мышуня | Дата: Вівторок, 27.11.2007, 18:30 | Повідомлення # 27 |
Новачок
| Quote (perekos) Значить в нас похожі смаки. Правда оболонь темне оксамитове Ето хорошо,что мы сошлись во вкусах Ну а про Темное оксамытовое,тоже скажу неплохое,тоже пила
|
|
| |
Admin | Дата: Середа, 28.11.2007, 02:24 | Повідомлення # 28 |
Батька сайту
| Quote (Нереклама) Пиво закип’ятити Бажано паяльником - самий клас говорять... Щоправда ніколи не пробував...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 28.11.2007, 10:20 | Повідомлення # 29 |
Досвідчений
| Англійці, доречі, вживають пиво підігрітим. Брр!!! Національна традиція в них така чи кухня
|
|
| |
PUZAN | Дата: Середа, 28.11.2007, 19:30 | Повідомлення # 30 |
Група: Видалені
| ОБОЛЬНЬ!) написано на упаковке что первое пиво украины)))) гарилка тож рулит) ток настаящщая) хорошая))) ато у нас продают всякую бурду что даж пить патом нехочецца.....
|
|
| |