Горілка та інші звеселяющі напої
|
|
Grey | Дата: Середа, 28.11.2007, 20:08 | Повідомлення # 31 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (PUZAN) ато у нас продают всякую бурду что даж пить патом нехочецца..... А ты её заморозь и потом соси!!!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Мышуня | Дата: Середа, 28.11.2007, 21:36 | Повідомлення # 32 |
Новачок
Репутація: 9
| Quote (PUZAN) ОБОЛЬНЬ!) написано на упаковке что первое пиво украины)))) гарилка тож рулит) ток настаящщая) хорошая))) ато у нас продают всякую бурду что даж пить патом нехочецца..... Да ты прав , у нас теперь водка-вся паленая ну пиво ето лутше водки
Будь всегда собой несмотря ни на что....и верь в хорошее!
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 29.11.2007, 10:01 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
| Quote (PUZAN) ОБОЛЬНЬ!) написано на упаковке что первое пиво украины)))) Брешут. Чернігівське краще. Добавлено (29.11.2007, 09:59) --------------------------------------------- А що до горілки. Вона як тортик. Або класний, або вчорашній. Добавлено (29.11.2007, 10:01) ---------------------------------------------
Quote (Мышуня) Да ты прав , у нас теперь водка-вся паленая Давно вже не пив паленої. Просто потрібно дивитися, що купляеш.
|
|
| |
Характерник | Дата: Пятниця, 30.11.2007, 21:41 | Повідомлення # 34 |
Новачок
Репутація: 3
| Мышуня, Краще пити все домашне і натуральне
"Богатство,власть,жена и дети Нужны тебе на этом свете. На тот и бедный и богатый Уйдет один,без провожатых.
|
|
| |
Мышуня | Дата: Субота, 01.12.2007, 02:24 | Повідомлення # 35 |
Новачок
| Quote (perekos) Давно вже не пив паленої. Просто потрібно дивитися, що купляеш. Я несмотрю ,потому что не пью давно водки! а токо пиво Добавлено (01.12.2007, 02:24) ---------------------------------------------
Quote (Характерник) Мышуня, Краще пити все домашне і натуральне Может и так , а ты пьеш все домашнее и натуральное??
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 02.12.2007, 12:53 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Мышуня) Я несмотрю ,потому что не пью давно водки!а токо пиво А що для тебе означає "давно"? Цікаво в скільки років дівчина прийняла "вольове рішення" на користь пива!
|
|
| |
Мышуня | Дата: Понеділок, 03.12.2007, 07:11 | Повідомлення # 37 |
Новачок
| Quote (Оксана) А що для тебе означає "давно"? Ну вот водку не пью еще с лета, а тогда пила А терь решила токо пиво,или слабоалкоголку!А вот приняла на счет пива решение оччень давно
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 13:48 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Сьогодні прочитав в газеті "Українська правда": в результаті проведеного опитування в 40 країнах світу, виявилось, що Україна займає перше місце в світі по дитячому та юнацькому алкоголізму. Так в нашій країні майже сорок процентів школярів віком від 14 років хоча б раз на місяць вживають спиртне. Мене це шокує! Нещасна країна. Мені нас жаль. Самі себе гноїмо.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Titanus | Дата: Неділя, 20.01.2008, 23:11 | Повідомлення # 39 |
Новачок
| Мде... Ет конечно все впечетляет. Но зачем так категорически относится к тем людям которые пьют. И я думаю Мышуня уже не маленькая что-бы самой решать когда и что пить )) А насчет того что подростки употребляют алкоголь то ето конечно мне не нравится. Лично я против этого.Ну в смысле того что-бы много пить. Если они просто там пиво пьют то ето еще ничего страшного если не много и с умом, а вот если пить так как я видел что подростки пьют, то ето просто страшно. Если чесног просто по морде дал бы. Личто я сконфужен
Мы не на стоко богаты что-бы ваще что то покупать...
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 23.01.2008, 13:01 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
| Прикольна програмка для розрахунку споживання кількості алкоголю. Хоч свята уже і закінчились, але життя довге
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 23.01.2008, 13:14 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Мабуть, всі звертали увагу на те, як на пляшках пива пишется 4,5%; 8%; 12% Знаєте, що це таке? Це відсоткова частка вмісту чистого спирту до загальногої маси напою. Тобто, якщо людина випиває 1 літр пива, 8% алкоголю, то це еквівалентно тому, що вона випила б окрім самого напою, ще близько 80 грам чистого спирту. Колись пробували це зробити.? І яка реакція вашого організму на 80 грам чистогану? А наслідки?
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Titanus | Дата: Середа, 23.01.2008, 17:11 | Повідомлення # 42 |
Новачок
| sashko, а ты сам то пробовал выпивать 80грамм спирта?)) А вобще если с умом ето делать то ничего плохого и не будет.Это я конечно не о спирте)
Мы не на стоко богаты что-бы ваще что то покупать...
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 23.01.2008, 17:44 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| Quote sashko, а ты сам то пробовал выпивать 80грамм спирта? В свій час пробував 50 (70%). Quote А вобще если с умом ето делать то ничего плохого и не будет Ось в цьому ми звами і не сходимось принципово! Як на мій погляд, якщо робити з розумом, то краще вже купити Моршинської, чи Царичанської, або ж якийсь чай травяний чи сік. Принаймні, для того ж розуму це не зашкодить. Я звичайно міг би зараз розповісти багато чого про вред, який приносить вживання пива та інших алкогольних напоїв на організм людини, та особисто для мене вживання алкоголю, як явище неприйнятне в першу чергу по тій причині, що вживання алкоголю негативно впливає на здатність людини розрізняти добро і зло. А це вже прямим чином впливає на її вічну участь. Для кого важливо розуміти в житті що є добро, а що є зло, той зрозуміє і мене. Взагалі в мене питання до прихильників алко в цій темі:
по яких причинах вони вживають спиртні напої?
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 23.01.2008, 17:45 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 09.04.2008, 09:50 | Повідомлення # 44 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (sashko) по яких причинах вони вживають спиртні напої? Все написано в розділі "Кухня - Алкогольні напої"...Шурши туди і читай уважно....
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Туманова | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 00:29 | Повідомлення # 45 |
Новачок
Репутація: 5
| Я не вживаю алкоголю - чого і вам бажаю.НЕ вживала і не вживаю.Підтримую Грея і Сашка.Так тримати Алкоголь - це горе нації.Ще і дівчата дудлять те пиво,як воду.Матері майбутні називається.З цим треба боротися,бо все менше народжується здорових дітей.І здорове покоління звичайно залежить і від чоловіка.Думайте наші чоловіки...Не одним днем треба жити.
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |