Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 10.01.2008, 11:35 | Повідомлення # 46 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (PsevdoNimB) Поки що насолоджуюсь новими пластиками та тарілками Дааааааааааа, пластики в тебе вЕщь)))) Про ZildJian взагалі мовчу.....Вспоминаю зі слІзьми на очах ))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 10.01.2008, 11:47 | Повідомлення # 47 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Чи не підкаже хто часом, яка зараз температура повітря в РБК? Там опалення працює чи ні? Хочеться сходити на концерт, але сибірські морози вже в печінках, та й ніяк вихворітись не можу.
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 10.01.2008, 13:36 | Повідомлення # 48 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| І я оце думаю, яка там погода в РЦКД ? І, до речі, цікаво, чи вистачить всім білетів чи декому доведеться стояти, може?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 10.01.2008, 17:54 | Повідомлення # 49 |
Досвідчений
Репутація: 28
| perekos, я недавно був у ДК. Тепло. Наче топлять. Сподіваюсь, що й в суботу так буде. EVA, В мене враження, що повинно місць хватити всім. Не думаю, що така маса кобелячан полюбляє рок-музику. (чомусь у більшості людей стереотип рока - важке неприємне гарчання) Ой, як хочеться помилятися в цьому питанні Добавлено (10.01.2008, 17:54) --------------------------------------------- PePeL-soN, Друже, я все не наважусь тебе попросити про одну річ. Але таки попрошу: ти не міг би в тому повідомленні, де пишеш про мене, прибрати моє прізвище, або хоча б зменшити шрифт до звичайного? Я ні в якому разі не хочу тебе образити, і вірю, що ти те написав від щирого серця, і дуже вдячний тобі за це, але просто мені капєц як незручно... Я тоді ледь не злякався, як побачив культ свого імені Дякую зарання!
|
|
| |
Вадим | Дата: Четвер, 10.01.2008, 22:56 | Повідомлення # 50 |
Новачок
Репутація: 0
| В Києві знають Климаня як самородка з Кобеляк! Привіт кобелячанам, жаль що не почую вживу
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 14:20 | Повідомлення # 51 |
Досвідчений
| Вадим, дякую, але мені знову не зручно, бо я ніякий не самородок, а звичайна людина зі своєю купою "тараканів" в голові ))... як і має бути. Але інколи таки намагаюсь прислухатися до того, чого хоче моя душа) Раджу і вам прислухатися.
|
|
| |
Саруман | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 16:25 | Повідомлення # 52 |
Новачок
Репутація: 3
| PsevdoNimB, привіт! Я теж чув твою гру, і не раз був вражений, бо й сам колись давно був пов’язаний із "кобеляцькою рок-сценою" (ну, тобто трішки в цьому тямлю). Мені дуже цікаво, чому тебе до цих пір не показують нам по телевірору з Москви чи хоча б Києва??? Я розумію що тобі незручно, але ти дійсно професійно граєш. Ну, звичайно, це ще не Дрім Театр, але ж... йо-майо! А... До речі, твій аватар із Дрім Театром нічого спільного не має часом? У мене таке відчуття, що я бачив цю маску на одному з альбомів групи...
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 16:41 | Повідомлення # 53 |
Досвідчений
| Саруман, привіт! Дякую тобі за теплі слова. Ні, маску ту я просто так намалював ще до 2000 року (коли точно - вже й не пам'ятаю) без ніякого Дрім Театру
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 11.01.2008, 21:12 | Повідомлення # 54 |
Цікава особистість
| Вже так хочеться на концерт, що аж страх! Сподіваюсь, шоу - рок виправдає мої сподівання.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 12.01.2008, 12:32 | Повідомлення # 55 |
Досвідчений
| Вчора настроювали звук на сцені цілу ніч, лягли спати о 7 ранку. А сьогодні вже ввечері концерт. Чомусь навіть почали хвилюватися Біжим знову в ДК продовжувати налаштування... Живий звук - це дуже-дуже складна підготовка (хоча мало потім це хтось помічає). До зустрічі на концерті!
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 12.01.2008, 16:22 | Повідомлення # 56 |
Цікава особистість
| Quote (PsevdoNimB) Біжим знову в ДК продовжувати налаштування... Живий звук - це дуже-дуже складна підготовка (хоча мало потім це хтось помічає). До зустрічі на концерті! Але все таки живий звук - це супер! Хоча, звісно, шкода, якщо цього не цінять... Побачимось на концерті! До зустрічі!
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 09:01 | Повідомлення # 57 |
Новачок
| Був учора на концерті. Чесно кажучи, ледве висидів, щоб дождатися виступу "винуватця" дійства - Поліну Віардо. Таки висидів, дождався. І як я й думав, група виправдала мої сподівання. Хлопці, ви справді молодці!!! У вас гарна гармонійна музика, якісна і непроста, ви добре зіграні між собою... Але... Не варто вам було запрошувати отих... як їх там в біса... Анероїдів, чи що. Можливо я когось зараз ображу, але "такова жизнь". Парадокс - найгімняніший рок (Анероїд) здавалося грав на концерті найбільше. Я вже був засумнівався, що цьому буде край. А ще мені здавалося, що їх "вокаліст", який добряче наковтався горіляки, зараз блювоне а потім впаде і його вже не відкачають. Вокаліст "Арахнофобії" хоча й грав набагато приємнішу музику, теж був п’янезний і мало не з’їв мікрофон. Тверезими були мабуть тільки "Край світу" і господарі свята. Якщо й пили, то знали міру. А щодо інших, то як кажуть в простому кобеляцькому народі - "Не вмієш срать - не мучай жопу". Цей аморальний але вірний вислів стосується і їх музики. А вам, PsevdoNimB, та іншим учасникам гурту великий РЕСПЕКТ за вечір! Тепер буду пробивати ваші записи (якщо вони є). Ви - достойна рок-група! І вам від мене давно заслужена "медаль": P.S. Тепер я розумію, чому дехто вважає рок аморальною музикою, а рокерів - п’яним збіговиськом.
Повідомлення відредагував Саруман - Неділя, 13.01.2008, 09:07 |
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 13.01.2008, 09:28 | Повідомлення # 58 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Мені особисто музика "Онейроїда" здала непоганою, хоча вона дуже оригінальна, але дивний одяг вокаліста і деякі його вигуки типа "Йо!" дали привід дещо засумніватися в чистоті стилю цього гурту.
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 09:41 | Повідомлення # 59 |
Новачок
| Я обурений не так їхньою музикою, як неповагою до глядачів та "Поліни Віардо" (як іменинників). "Вокаліста" треба було ще після першої пісні виштовхувати подсрачами зі сцени, а при цьому вигукувати оте його кохане "ЙОУ!!!" Після цього "рокерства" весь народ розбігся. І наскільки я пам’ятаю, тебе, Адмін, теж нестало після їх виступу. Чи не так?
Повідомлення відредагував Саруман - Неділя, 13.01.2008, 09:44 |
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 13.01.2008, 10:21 | Повідомлення # 60 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (Саруман) І наскільки я пам’ятаю, тебе, Адмін, теж нестало після їх виступу. Чи не так? Так, але, чесно кажучи, я зник не через "Онейроїд". Ходив затарюватися "пальним" а то на трезву голову щось не "пропирало", та трохи затримався.... І не повернувся, недхо все свято мені зіпсував. Саруман не будь таким категоричним. У кожного може бути свій оригінальний стиль. Просто деякі елементи стилю вішезазначеного гурту трохи суперечили поняттю рока... ІМХО
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
|