Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00
|
|
Grey | Дата: Неділя, 13.01.2008, 11:37 | Повідомлення # 61 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Admin) Ходив затарюватися "пальним" а то на трезву голову щось не "пропирало" Дивний погляд на музику. А всі так рекламували, запрошували... Цікаво почути жіночі враження. Оксано?? Нереклама??
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 13.01.2008, 12:20 | Повідомлення # 62 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Grey, В мене ще єдине якесь враження не сформувалось, тому просто опишу те що бачила: 1.зібралось багато людей - не очікувала навіть 2.такого концерту я давненько в Кобеляках не чула - вражена 3."Поліна Віардо" провела неабияку підготовку ( технічне забезпечення, організаційні питання, щоденні нічні репетиції і все це виключно на ентузіазмі і при обмежених ресурсах) - просто знаю. 4.запрошені гості: їхня присутність це добре Вони далеко не новачки на сцені і кожна команда, відрізняючись стилем і виконанням, розігріла глядачів перед виступом іменинників, але що занадто - то.... виступи трьох гуртів мали поміститись в одну годину + 40 хвилин для "Поліни Віардо". Якби сталось так як гадалось - я була б взагалі у захваті! 5. Стан гостей, який описав Саруман - мабуть наслідок банального зловживання гостинністю. Але на їхньому фоні вигідно вирізнялись наші! Молодці! 6. Саші - просто як кажуть - респект! був на висоті! (як і завжди) 7. Помітила в залі "ПроРок" - цікаві хлопці 8. Головне що це було! Наступного року може бути ще раз і обов"язково буде краще!
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 12:31 | Повідомлення # 63 |
Новачок
Репутація: 3
| Grey, а ти на концерті був? Адмін, як на мене, ніякий то в них не РОК, і навіть не музика. Так собі.... П’ЯНЕ ВАРНЯКАННЯ у мікрофон. А от якби вокаліста змінити на нормального, то може б щось і вийшло людське, стильне, хоча й не зовсім рокове (в решті решт це не принципово)
Весна будет когда-нибудь завтра...
Повідомлення відредагував Саруман - Неділя, 13.01.2008, 12:37 |
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 13.01.2008, 13:39 | Повідомлення # 64 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Саруман, згодна з тобою на всі 100 % ! Я думала вже, що не витримаю просто ще однієї пісні "Онероїда", а так хотілось дочекатись "Поліну"... Quote (Саруман) П’ЯНЕ ВАРНЯКАННЯ у мікрофон повиганяло з залу чи не половину глядачів. На жаль, "Поліну Віардо" діждались тільки найвитриваліші. "Край світу" виглядали самими нормальними у порівнянні з іншими гуртами. Молодці, хлопці!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 13:55 | Повідомлення # 65 |
Новачок
| До речі, поміж людей в залі була помічена журналістка, яка в недалекому минулому написала в рай.газеті своє "ФЕ" щодо рок музики. (На цьому форумі навіть присвячена їй тема є) То я оце й думаю з єхидною посмішкою на лиці, що після виступу п’яних (чи дурних?) вокалістів у неї з’явилося безмежне поле для подальшої "творчості". З нетерпінням чекаю на новий номер тієї газети.
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:14 | Повідомлення # 66 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Саруман) До речі, поміж людей в залі була помічена журналістка, яка в недалекому минулому написала в рай.газеті своє "ФЕ" щодо рок музики. Не пам"ятаєте, як її прізвище?
Сім-сім
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:24 | Повідомлення # 67 |
Новачок
| Quote (paliy) Не пам"ятаєте, як її прізвище? Пам’ятаю.
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:26 | Повідомлення # 68 |
Професіонал
| ...Але не скажете. Зрозумів. Дякую.
Сім-сім
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:28 | Повідомлення # 69 |
Новачок
| Чому нескажу? Лашко
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:38 | Повідомлення # 70 |
Лікар
| Quote (Саруман) Grey, а ти на концерті був? Не був, тому і з"ясовую чи багато втратив. Даремно прошу форумчан тексти пісень кобеляцьких рокерів більше місяця - хочеться хоч уявлення скласти.
Повідомлення відредагував Grey - Неділя, 13.01.2008, 14:39 |
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:42 | Повідомлення # 71 |
Професіонал
| Quote (Саруман) Чому нескажу? Лашко Аж дивно. У неї ж син сам грає цю музику. Тільки вона не журналіст, а психолог школи-інтернат.
Сім-сім
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:45 | Повідомлення # 72 |
Новачок
| Quote (Grey) Даремно прошу форумчан тексти пісень кобеляцьких рокерів більше місяця - хочеться хоч явлення скласти. Нічого не вийде. Пісні треба чути а не читати. Спало на думку ось що - треба буде "пробити" записи цих гуртів і викласти на сайті. Як тобі Admin, ця ідея? Навіть з паршивеньким "Dial-up" можна буде 2-3 пісні скачати. У мене виходило.
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:50 | Повідомлення # 73 |
Новачок
| Quote (paliy) Аж дивно. У неї ж син сам грає цю музику. Мені було дивно ще тоді, коли я цю статтю читав. По тексту було явно видно, що людина можливо навіть ніколи не чула те, про що пише, а інформацію всю з книжок взяла... Так мені здалося. А от після концерту... Ну.... гострого їй пера!
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 13.01.2008, 14:52 | Повідомлення # 74 |
Лікар
| Quote (Саруман) Нічого не вийде. Пісні треба чути а не читати 1. Просто не хочеться йти на концерт де співають про упирів і вурдалаків і т.п. 2. Тексти "Машина времени", "Воскресенье" шикарно читаються і без музики.
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 13.01.2008, 17:41 | Повідомлення # 75 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Grey) Не був, тому і з"ясовую чи багато втратив. Повірте, шановний Грею, Ви в принципі, нічого не втратили. Я, чесно кажучи, розчарована. "Онероїд" зіпсував увесь настрій.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |