За що Я люблю Кобеляки?
|
|
Фиби | Дата: Неділя, 25.11.2007, 18:29 | Повідомлення # 16 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Оце НЕРЕКЛАМКА добре сказала!!!!!
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
PUZAN | Дата: Середа, 28.11.2007, 19:23 | Повідомлення # 17 |
Група: Видалені
| я нелюблю кабеляки патамшта вырубают у вас свет))) и вырубают всегда невовремя) и интернет чот грят у вас тупит))) и все ето праисхоит в самый атветственный мамент када мы с кланом сабираемся куданьть пайти и товарищ админ немагет вайти в игру))) З.Ы. я канешн панимаю что я у вас там не жыву но всетаки пафлудить с товарищами украинцами хочеццо) З.З.Ы ПРЕВЕД ВСЕМ КТО Ф ЛА2 НА ФЕНЕКСЕ ГАМАЕТ!!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 28.11.2007, 19:37 | Повідомлення # 18 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Нереклама) Grey, вибач але я писала від душі і в твоєму конкурсі участі не приймаю А жаль - звучить так щиро! Quote (Нереклама) що чужі люди ніякі і не добрі бо вони ЧУЖІ А Ви не пробували з ними познайомитися - може у них є чому навчитися?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 28.11.2007, 23:33 | Повідомлення # 19 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Grey) А жаль - звучить так щиро! А я і не говорю, що не щиро! Просто не за гроші Quote (Grey) А Ви не пробували з ними познайомитися - може у них є чому навчитися? Звичайно! Ставала серед "площі", і кожного за рукав тягла! Типу: "Здрасті, мене звати..." Знайомляться з окремою особистістю, а не з особиною за територіальною відмінністю. Ми ж не вовки. Я поважаю земляків, за те що вони ЗЕМЛЯКИ, а чи добрі вони люди покаже час. Хоча знову повторююсь - є виключення. Наприклад, мені відома людина, з якою я не знайома особисто, але від людей чула скільки хорошого, що розповідаючи про нього не вистачило б ані теми, ані сайту... Його звати МИКОЛА АНДРІЙОВИЧ КАСЬЯН Ця людина зробила стільки добра і допомогла скільком людям, що напевне, доброти всих кобелячан разом взятих не вистачить. Я пишаюсь, що Він мій земляк. 
"Життя - це шанс на щастя." 
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 30.11.2007, 12:22 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Я люблю Кобеляки (хоч ніколи там не був) за те, що у вас дівчата розумні, яскраві і неповторні, а ще такі україночки ...
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
Повідомлення відредагував premium - Пятниця, 30.11.2007, 12:23 |
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 30.11.2007, 21:41 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Я люблю Кобеляки тому що це місце де я себе найбільш комфортно почуваю. Мені приємно тут зустрічати гостей, ось тоді я сама дивуюся своєму красномовству - скільки можу розказати (прибрехати) хорошого про Кобеляки. Тут неодноразово доводили принцип: "Якщо хочеш чогось досягти - роби це, а не говори про відсутність такої можливості" В Кобеляках я ще ніколи не хвилювалась про свою безпеку (тьху, тьху). Мені подобається спостерігати контрасти: під вікнами (проживаю в центральній частині) їздять розкішні авто земляків і одночасто пасуться сусідські індики :)) А ще з Кобеляк починається поняття "Батьківщина" для мого сина.
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 01.12.2007, 07:00 | Повідомлення # 22 |
Лікар
| Переможець - Оксана! Прохання повідомити свій номер ( МТС, Джинс, КС або ДіДжус ) - відкрито або в приват.
|
|
| |
Фиби | Дата: Субота, 01.12.2007, 12:35 | Повідомлення # 23 |
Професіонал
|
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 02.12.2007, 10:10 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Для годиться, промова... дякую, Грею! хоча в умовах мінімальної конкуренції "переможець" звучить якось .... Але конкурс сподобався і мета мого повідомлення була - викликати цікавість форумчан в останній день конкурсу. Номер повідомлю в приваті, це буде "нашою маленькою таємницею" Фиби, пробач  Добавлено (02.12.2007, 10:10) --------------------------------------------- Повідомляю про отримання призу, так що все чесно 
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 02.12.2007, 11:58 | Повідомлення # 25 |
Лікар
| Quote (Оксана) Повідомляю про отримання призу, так що все чесно А Ви що - сумнівалися?
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 02.12.2007, 13:56 | Повідомлення # 26 |
Професіонал
| Quote (Оксана) Фиби, пробач А як,на щот 5 грн?ШУТКА!!! Нічого страшного, переб'юся
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 04.12.2007, 10:28 | Повідомлення # 27 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Фібі не сумуй! Оксанка, вітаю з перемогою! 
"Життя - це шанс на щастя." 
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 04.12.2007, 10:44 | Повідомлення # 28 |
Професіонал
| Quote (Нереклама) Фібі не сумуй! ДЯКУЮ!
|
|
| |
xN@MoRx | Дата: Пятниця, 07.12.2007, 14:58 | Повідомлення # 29 |
Новачок
Репутація: 2
| МАБУТЬ КОЖНИЙ КОБЕЛЯЧЧАНИН ЛЮБИТЬ КОБЕЛЯКИ ЗА ТЕ, ЩО ВІН ТУТ НАРОДИВСЯ, АДЖЕ НЕ ТАК.
Намагаючись звернути гори, не зверни собі шию!!!
|
|
| |
Фиби | Дата: Пятниця, 07.12.2007, 16:25 | Повідомлення # 30 |
Професіонал
| Так,так!
|
|