За що Я люблю Кобеляки?
|
|
|
oleksiy11 | Дата: Неділя, 09.12.2007, 23:15 | Повідомлення # 32 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| За що я люблю Кобеляки та хочаб за цю цитату "поема Івана Багряного «Комета», яку автор надіслав до журналу «Глобус», потрапила не до редакції, а до спеціалістів з ГПУ, що безпосередньо зайнялися Іваном Багряним. Що ж їх занепокоїло? Дати відповідь нам допоможе бодай одна строфа: Звідкіль вітри історії гудуть— Чито із Заходу, чи просто десь із Сходу? Із Кобеляк гудуть, мій друже Паперов, Із Кобеляк гуде той вітер неспокійний. Колись він сам за все промовить слово, Колючий, неминучий і постійний. Читачеві невтаємниченому треба підказати, що заштатні Кобеляки були місцем народження Української комуністичної партії, яка вже вважалася націонал-ухильницькою, а значить, контрреволюційною"
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 20:15 | Повідомлення # 33 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (Grey) Компенсація для ФІБІ І за це ДЯКУЮ!!
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 10.12.2007, 21:48 | Повідомлення # 34 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) "поема Івана Багряного «Комета», яку автор надіслав до журналу «Глобус», потрапила не до редакції, а до спеціалістів з ГПУ, що безпосередньо зайнялися Іваном Багряним. Що ж їх занепокоїло? Дати відповідь нам допоможе бодай одна строфа: Звідкіль вітри історії гудуть— Чито із Заходу, чи просто десь із Сходу? Із Кобеляк гудуть, мій друже Паперов, Із Кобеляк гуде той вітер неспокійний. Колись він сам за все промовить слово, Колючий, неминучий і постійний. Читачеві невтаємниченому треба підказати, що заштатні Кобеляки були місцем народження Української комуністичної партії, яка вже вважалася націонал-ухильницькою, а значить, контрреволюційною" Поясніть мені, який зв'язок між Іваном Багряним і УКП?????? 1. УКП була створена у січні 1920 року, коли Івану Лозов'ягіну було 14 років. Він що із Зінькова у Київ на установчий з'їзд по персональному запрошенню їздив? 2. Як класичний буржуазійний націоналіст Багряний міг восхваляти будь-яких комуністів?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 22:05 | Повідомлення # 35 |
Професіонал
| На достовірість цитати не претендую. Колись випадково знайшов у мережі реферат та тему Іван Баграний де були ці рядки. Якщо бажаете можу надіслати по пошті
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 12.12.2007, 06:32 | Повідомлення # 36 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) Колись випадково знайшов у мережі реферат Там ще й не таку маячню знайти можна
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 22.12.2007, 13:19 | Повідомлення # 37 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Як же я люблю Кобеляки!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Кілька тижнів не була в рідному місті, і вкотре переконуюсь - як в гостях не добре, а дома краще. Дома, в маленькому рідному містечку все таке рідне - обличчя близьких людей, вулички з поганючими дорогами, посмішки чужих дітей. Скучила я вже за кобеляцьким ритмом життя. От де б я не була - в інших містах все зовсім не так. Кобеляцький ритм - неповторний (хоча може хтось і сміятиметься з такого порівняння, але це дійсно так). Я люблю життя! Життя в Кобеляках!!!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 14.01.2008, 18:15 | Повідомлення # 38 |
Професіонал
| Любите ви КОБЕЛЯКИ!!! нУ ЩО Більш ніхто ні за шо не любе їх? Таке щось змолола...
|
|
| |
Фиби | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 20:05 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Спасіба за запрошення)))
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:11 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Я люблю Кобеляки за те, що це не Масква! (шЮтка)
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 11:24 | Повідомлення # 41 |
Професіонал
| Касян колись сказав: МОСКВА І КИЇВ НАМ ДО СРАКИ СТОЛИЦЯ НАША КОБЕЛЯКИ
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Пятниця, 18.01.2008, 11:27 |
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 15:03 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
| Quote (oleksiy11) Касян колись сказав: МОСКВА І КИЇВ НАМ ДО СРАКИ СТОЛИЦЯ НАША КОБЕЛЯКИ Дуже вірно сказав! Погоджуюся!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Фиби | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 16:10 | Повідомлення # 43 |
Професіонал
| Та тут не погодитись дуже важко)))
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 22:59 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Grey, Я сьогодні нарешті вибалакала Ваші 10 гривень на рахунок, придумайте щось новеньке, вже гострю перо
|
|
| |
Фиби | Дата: Субота, 19.01.2008, 11:31 | Повідомлення # 45 |
Професіонал
| Quote (Оксана) Я сьогодні нарешті вибалакала Ваші 10 гривень на рахунок, Мені б так 10-ма гривнями користуватися,щоб на 2 місяця хватило
|
|
| |