За що Я люблю Кобеляки?
|
|
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:07 | Повідомлення # 61 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
Статус: Offline
| точно це Будинок дитячої творчості
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:21 | Повідомлення # 62 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 15
| Quote (Джинн) oleksiy11, це шо нинішня "фабрика" чи "БДТ"? І зустрічне питання якщо у твоєму розпорядженні такі цікаві фото чому ти ними не ділишся. Викладай на сайт. Тобі всі вдячні будуть. Не невгадали Чому неділюся ця фотка в галереї розміщена дуже давно А нащот інших так їх же передеруть і почіпляють хто де попало а я за них гроші платив причому немалі за три откриточки надавно 120 гривнів заплатив
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:29 | Повідомлення # 63 |
| Ну і ти продавай, а толку що ти на них сам дивишся?
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:43 | Повідомлення # 64 |
Професіонал
| Quote (Джинн) Ну і ти продавай, а толку що ти на них сам дивишся? Продавати всерівно немає сенсу а якщо в кого є бажання показати можу наживо якщо кому цікаво
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:45 | Повідомлення # 65 |
| Нерозумію я тебе а що толку що ти віддав за 3 фотки 120грн. і ховаєш під полою. СЕНС поясни цеж не хліб що взяв і з’їв сам. ??????????????????????????????????Нерозумію я???????????????
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:52 | Повідомлення # 66 |
Професіонал
| Джинн ти явно ніколи нічого по справжньому не колекціонував
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 20:33 | Повідомлення # 67 |
| А я думаю ми просто РЫЗНІ. Я отримую задоволення від того що людям приємно, а ти отримуєш від того що тобі приємно.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 20:38 | Повідомлення # 68 |
Професіонал
| Я ж невинуватий що в мене у нашому місті мало однодумців
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 20:45 | Повідомлення # 69 |
| Це ж добре що їх мало, а кльово що багато таких як я ЦЕ СУПЕРРРР!!!!!!!!!!! А то були б такі всі жадні як ти
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 20:49 | Повідомлення # 70 |
Професіонал
| Ладно я жадний а чим ти щедро ділишся з навколишніми
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 21:10 | Повідомлення # 71 |
| Майже всим підкреслюю (майже) і щедро ділюся. А жадним намагаюся недавати (кесарю кесареве) щоб вони відчули на собі які вони. Але в переважній більшості і з жадними щедро ділюся.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Фиби | Дата: Субота, 26.01.2008, 12:08 | Повідомлення # 72 |
Професіонал
Репутація: 18
| Я в цій ситуації согласна з Джином,от тільки мені шось не віриться,щоб Олексій був таким жадним як ти(Джин)його називаєш
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Субота, 26.01.2008, 21:41 | Повідомлення # 73 |
Професіонал
| Quote (Фиби) Я в цій ситуації согласна з Джином,от тільки мені шось не віриться,щоб Олексій був таким жадним як ти(Джин)його називаєш Спасибі Фиби за підтримку але я дійсно в даному питанні жадний я готовий показувати колекцію всим бажаючим але неготовий ділитися її електронним варіантом Джинне так може напишеш чим ти щедро ділишся з навколишніми людьми (чи може й писати нічого)
|
|
| |
Джинн | Дата: Неділя, 27.01.2008, 12:16 | Повідомлення # 74 |
| Цікаво як ти це собі уявляєш. Пункт 1 - поділився тим то, Пункт 2 - поділився тим то. Так, чи що?. Ти зрозумій одне всьго неперерахуєш і взагалі щедрість невимірюється. А ділюся всим чим можу, верніше що попросять (моїми фотороботами, творіннями різного роду, і взагалі всим що маю я ділюся залюбки, навіть якщо це мені дісталося за чималі гроші). Зрозумій який в тому сенс життя коли ти нікому нічого "неподаруєш". Як би кожен мислив як ти то що б було. Ми б так і непобачили непочули в житті нічого 10.000-100.000 витворів мистецтва і культурної спадщини так і недійшли б до нас сучасників. Бо потрапивши якась інформація до тебе обмежена для багатьох бажаючих побачити і почути. Створи тоді музей де кожен бажаючий зміг би подивитися і теж отримати від цього задоволення. І хай всі знають що Олексій непросто хороша людина, а справжній колекціонер і поціновувач старини. А так ти просто скупий ігоїст. Ти говориш однодумців мало. А я скажу ти помиляєшся. Просто ти сам винен що тебе люди так сприймають. Ти для них скупщик антикваріату і скупердяй. Бо як може бути інакше коли люди навіть небачать тих витворів мистецтва які потрапляють до тебе в руки. От скажи будь-ласка чому багаті люди у музеї дорогущі витвори мистецтв віддають БЕЗКОШТОВНО! а між колекціонерами продають???? Задумався. Я просто навіть рівняю по собі. У мене є 4 класних старовинних фотки, тобі (з твоїм поглядом на колекціонування) я б продав, а от якби я знав що ти цими фотографіями порадуєш 100-1000 людей і небудеш одноосібним володарем, я б віддав БЕЗКОШТОВНО!!! І так думаю більшість людей (були б і виключення) бо і серед таких як ти теж виключення є. Тож будь щирим і щедрим і до тебе народ потягнеться. Навть я багато в чому можу тобі допомогти . Поглянь на Бобрищева той теж скупердяй страшний і то....... копіями ділиться, книжки випускає. Так і я тобі не про оригінали говорю. Ти мабуть плутаєш цінності справжнього колекціонера. А цінність полягає В ОРИГІНАЛІ!!!!!!!!!!!! задумайся. Бо ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛ має цінність для колекціонера. (доречі оригінали тебе ніхто роздавати і непросить). Думаю ти мене зрозумієш, виправишся і життя твоє стане набагато приємнішим і кориснішим для всіх і для тебе самого.
трах-ті-бі-дох
Повідомлення відредагував Джинн - Неділя, 27.01.2008, 12:19 |
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 27.01.2008, 19:48 | Повідомлення # 75 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Джинн, щось мені не віриться що ти такий щедрий! Що крім фоток ти даєш, даруєш іншим?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |