Медпункт - Dr.Grey
|
|
Шкарбан | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 06:30 | Повідомлення # 61 |
депутат Полтавської обласної ради
Група: Продвинуті
Репутація: 6
Статус: Offline
| Quote (Grey) P.S. Рекомендую звернутися до Шкарбана А.М. - це якраз його профіль - неврологія Дякую за "рекламу", хоча із за відсутності постійної практики мої колеги вже давно перевершили мене в майстерності. Не можу погодитися з Вашим категоричним несприйняттям мануальної терапії, в розумних межах і вмілих руках це не остання справа в вертебрології.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 07:10 | Повідомлення # 62 |
Лікар
Репутація: 15
| Шкарбан, радий, що завітали у мою кімнату. Мануальну терапію "категорично" не заперечую, але Вам як лікарю достеменно відомо, що лікувати можна тільки після обстеження. І як обстежують, а потім лікують наші доморощені "костоправи" Ви теж знаєте не гірше мене.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 13:18 | Повідомлення # 63 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Розуміючи ризик отримати сильного опонента, дозволю декілька спостережень. Любі рекомендації що до лікування або харчування в сеж повинні бути після повноцінного огляду і проведень дообстежень. Біль в ягодиці після уколів може бути ознакою післяіньєкційного абсцесу і тоді не до медових компресів. Кава не всим корисна і може викликати небажані наслідки і т.д. Хоча можливо своїх пацієнтів по форумі Ви десь і оглядали. Quote (Grey) І як обстежують, а потім лікують наші доморощені "костоправи" Ви теж знаєте не гірше мене. Нажаль, не тільки знаю а був вимушений неодноразово приймати участь у спробах виправити заподіяну ними шкоду. Але, в одночас я розумію що пошуки альтернативних методів лікування пов"язані з рівнем офіційної медицини і рівнем культури населення.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 11.02.2008, 20:30 | Повідомлення # 64 |
Лікар
| Нереклама, сеанси були платні? А квитанцію Вам дали?
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 19:11 | Повідомлення # 65 |
Лікар
| Нереклама, у Вас є медична страховка?
|
|
| |
|
Grey | Дата: Вівторок, 12.02.2008, 20:53 | Повідомлення # 67 |
Лікар
| PePeL-soN, декілька загальних порад при грипі та ГРВІ: 1. Забезпечити доступ свіжого повітря в кімнату ( регулярне провітрювання ) 2. Пити багато теплої рідини ( тільки не молока ) 3. Краще поменше їсти ( виняток - ківі та апельсини ) 4. Добре відлежатися 5. 1 раз на 2 дні просити лікаря прослухати легені 6. Не збивати температуру нижчу 38 градусів
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 13.02.2008, 20:06 | Повідомлення # 68 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Grey, Дякую за пораду)Коментую: Quote (Grey) 1. Забезпечити доступ свіжого повітря в кімнату ( регулярне провітрювання ) Виконано, регулярно провітрюю.. Quote (Grey) 2. Пити багато теплої рідини ( тільки не молока ) Виконано, регулярно п`ю чай з лимоном.. Quote (Grey) 3. Краще поменше їсти ( виняток - ківі та апельсини ) Та куди ж там ще й їсти, як апетиту немає взагалі...Як раз в денЬ поклюкаю щосЬ, то й то добре.. Quote (Grey) 4. Добре відлежатися Постійно валяюся під одіялом.... Quote (Grey) 5. 1 раз на 2 дні просити лікаря прослухати легені Виконано, моя тітка старша медсестра, приходить прослухує мене.. Quote (Grey) 6. Не збивати температуру нижчу 38 градусів А от цього щось я не зрозумів....Популярніше обоснуй будь-ласка))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 14.02.2008, 18:29 | Повідомлення # 69 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Grey) Нереклама, у Вас є медична страховка? Ні
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Фиби | Дата: Четвер, 14.02.2008, 19:16 | Повідомлення # 70 |
Професіонал
Репутація: 18
| Grey, Що можете посовітувати,від болів у м'язах,шановний Грею?)))А то після трініровок поболюють)
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
Повідомлення відредагував Фиби - Четвер, 14.02.2008, 19:17 |
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 06:35 | Повідомлення # 71 |
Лікар
| Quote (Grey) Не збивати температуру нижчу 38 градусів Підвищення температури тіла є методом боротьби організму з вірусом, але коли вона вища 38 градусів це шкідливо для головного мозку. Quote (Фиби) від болів у м'язах,шановний Грею?)))А то після трініровок поболюють) Болі у м"язах можуть бути зумовлені 2 причинами: 1. Перевтома - тому потрібно періодично регулювати інтенсивність навантажень 2. Накопичення у м"язах молочної кислоти - тоді потрібно забезпечити її виведення - мінеральна вода, теплий душ або ванна, масаж.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 12:59 | Повідомлення # 72 |
Професіонал
| Грею знайомий порадив мені від болю в горлі ПРОПОЛКИ як на Вашу думку дієвий засіб чи варто ним користуватися???
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 16:30 | Повідомлення # 73 |
Лікар
| Quote (oleksiy11) від болю в горлі ПРОПОЛКИ Напевне Ви маєте на увазі ПРОПОЛІС? Все залежить від захворювання, тому заочно не можу сказати нічого. Якщо при огляді на мигдаликах або задній стінці глотки є хоча б один гнійничок - єдиний вихід антибіотики, до того ж бажано зробити посів на чутливість до них, щоб замість лікування не наробити шкоди. При банальній застуді полоскання з додаванням прополісу - ефективне доповнення до інших методів лікування. Моя порада - сходіть до ЛОРа!
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 19:13 | Повідомлення # 74 |
Професіонал
| Quote (Grey) Напевне Ви маєте на увазі ПРОПОЛІС? Ні саме ПРОПОЛКИ навигляд як льодяники Quote (Grey) Моя порада - сходіть до ЛОРа! Нажаль сходити в больницю немаю часу, та і здеяких пір моє ставлення до лікарів дещо предвзяте(прошу не сприймети це особисто)
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 19:47 | Повідомлення # 75 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Grey, Добрий вечір! Питання такого плану: нетривалі спонтанні носові кровотечі у дитини. Причому в абсолютно спокійному стані (без різких рухів, зміни положення тіла, травм, емоцій). Аналіз крові - норма, огляд ЛОРа - без відхилень. Періодично трапляються напротязі кількох років. Що це може означати і куди слід звертатись?
|
|
| |