Медпункт - Dr.Grey
| |
Grey | Дата: Неділя, 24.02.2008, 21:11 | Повідомлення # 91 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Спеціальність звучить "лікувальна справа" ( після закінчення лікувального факультету Харківського медичного інституту ), що дає право працювати будь-яким лікарем ( крім стоматолога ) після відповідної спеціалізації. Спеціалізація на сьогодняшній день - "лікар загальної практики" ( після курсів і отримання сертифікату ).
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Неділя, 24.02.2008, 21:12 |
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 02.03.2008, 20:28 | Повідомлення # 92 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Grey, цікаво, а чому Ви свій аватарчик змінили?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Legion | Дата: Четвер, 27.03.2008, 17:33 | Повідомлення # 93 |
Новачок
Репутація: 2
| Каюсь, всі сторінки не читав . Але...... Все ж, шановний доктор, частенько дітки просять рецептик від нещасливого кохання? Бо мене маленькі друзі доведуть питаннями чому я такий спокійний завжди.........
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 06.04.2008, 10:33 | Повідомлення # 94 |
Лікар
| Як на мене - 1) дуже сумнівний титул, 2) ніколи не прагнув до нагород, 3) чужа оцінка мене мало цікавить.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 06.04.2008, 13:11 | Повідомлення # 95 |
Лікар
| Нереклама, Ви хочете, щоб я теж творчо поглянув на себе, як дехто з форумчан. Далі цитата: Я, Галімий, кончений синяк))Люблю самогонку...Пью її літрами...Мій псевдонім дали мені в дитинстві друзяки)))Корочи малЬчиГ-ульот)))АаааааааааГГГГГГИИИИИИИИИ)))))) Це, м"яко кажучи, смішно, а якщо серйозно, то плакати хочеться...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 06.04.2008, 13:54 | Повідомлення # 96 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Не плачте Грею, покажіть як треба, бо прикладу ж нема
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.04.2008, 17:26 | Повідомлення # 97 |
Лікар
| З А К Р Ы Т О ВСЕ УШЛИ НА ФРОНТ
Повідомлення відредагував Grey - Середа, 16.04.2008, 17:31 |
|
| |
Heartless | Дата: Середа, 16.04.2008, 22:08 | Повідомлення # 98 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Докторе, ваша скрінька не працює. До мене повертаються листи
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 07.05.2008, 20:37 | Повідомлення # 99 |
Лікар
| В Україні пройде кампанія масових щеплень проти кору та краснухи З 26 травня по 9 червня в Україні триватиме кампанія з масової імунізації проти кору та краснухи, у ході якої планують вакцинувати 9 мільйонів українців віком від 15 до 29 років. Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив перший заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Микола ПРОДАНЧУК. За його словами, щоб кампанія з масової вакцинації пройшла успішно, для цього необхідно зробити щеплення понад 95% осіб віком від 15 до 29 років. “Тільки тоді ми можемо гарантувати нашим громадянам майбутнє без епідемій кору і краснухи. Це той захід, який має захистити і наше суспільство, і сусідні країни. Нагадаю, що Україна у 2006 році дала 83% від усіх випадків кору у Європі. Нині подібні кампанії планують у Швейцарії та Австрії”, - зазначив М.ПРОДАНЧУК. Він також повідомив, що “в Україну вже завезено 9 мільйонів доз вакцини проти кору та краснухи, холодильні установки для зберігання вакцини, спеціальні шприци та упаковки для їхньої утилізації”. У свою чергу, заступник головного санітарного лікаря Людмила МУХАРСЬКА зауважила, що “вакцинальну кампанію слід провести якнайефективніше та у якнайкоротші терміни”. “Для цього у нас є усі можливості – уряд видав розпорядження щодо початку кампанії, мобілізовано усі структури МОЗ, задіяно понад 100 тисяч медичних працівників, у кожній поліклініці буде відкрито вакцинальний кабінет”, – повідомила Л.МУХАРСЬКА. Відповідаючи на запитання щодо якості та безпечності вакцини, заступник головного санітарного лікаря зазначила, що “вакцина пройшла дуже серйозне дослідження в Україні, має кваліфікацію ВООЗ і її застосування регламентується законодавством України”. У свою чергу, М.ПРОДАНЧУК наголосив, що “дана вакцина використовувалася в подібних кампаніях у інших країнах світу”. “Її замовили також Швейцарія та Австрія для проведення аналогічних заходів”, - повідомив він. До того ж, “практика використання цієї вакцини на 30 мільйонах людей довела її безпечність”, - вважає М.ПРОДАНЧУК. Медики закликали українців свідомо і відповідально поставитися до вакцинальної кампанії, позаяк йдеться про захист майбутнього покоління країни. Як повідомляв УНІАН, в Україні розроблено національний план з елімінації кору та запобігання вродженої краснухи до 2010 року. У його рамках Міністерство охорони здоров’я навесні 2008 року проводить кампанію додаткової імунізації проти кору та краснухи. Вона пов’язана із потужним інфекційним сплеском хвороби у 2006 році - тоді на кір захворіло понад 46 тис. українців, 5 осіб померло. Якщо не провести додаткову вакцинацію, уже через 5 років в Україні буде понад 90 тисяч хворих, прогнозують фахівці. Відтак, під загрозою може опинитися проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На проведення щеплень з держбюджету жодних коштів не виділятимуть. Постачає вакцини, шприци та витратні матеріали на суму 5,3 млн. дол. ЮНІСЕФ.
Повідомлення відредагував Grey - Середа, 07.05.2008, 20:40 |
|
| |
Heartless | Дата: Четвер, 08.05.2008, 12:09 | Повідомлення # 100 |
Досвідчений
| Любий докторе! Ви повернулися! Я не дуже знаюся на медицині, але 2 роки тому у нашому місті вже була така акція. Я теж зробила щеплення. Тож виникає слушне запитання - як часто треба їх робити? Може мені вже не треба? Хоча я вже доросла дівчинка, але все одно дуже боюся уколів
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 08.05.2008, 15:56 | Повідомлення # 101 |
Лікар
| Heartless, вибір між здоров"ям і хворобою - особиста справа кожного. Протипоказання до щеплення - вагітність, а також після нього рекомендую утримуватися від вагітності 3-6 місяців.
|
|
| |
Heartless | Дата: Четвер, 08.05.2008, 22:39 | Повідомлення # 102 |
Досвідчений
| Grey, читала та чула, що ця нова вакцина азіатська чи африканська, і вона прийшла до України як гуматінарна допомога, тобто безкоштовно. Але вона для жителів України не підходить, для нас потрібна европейська вакцина, яка дорога, тому у Міністерстві охорони здоров'я вирішили зекономити. Хоча ця азіатська вакцина не випробована. має безлічь страшних для здоров'я 4українця наслідків. З острахом думаю, що буде, коли ця кампанія розпочнеться! Бо навчаюсь у вузі, і такі речі роблять принудительно, нікого не питаючи, а хто не зробив щеплення - грозяться відрахувати! А я не хочу! Вважаю, що щеплення потрібні, але якщо вони не приводять до погіршення здоров'я!
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 09.05.2008, 07:58 | Повідомлення # 103 |
Лікар
| Quote (Heartless) Хоча ця азіатська вакцина не випробована. має безлічь страшних для здоров'я 4українця наслідків. 1. Країна виробник - Індія. Сертифікати міжнародного стандарту бачив на власні очі. 2. Про які саме страшні наслідки Ви говорите, коли вакцина ще не застосовувалася в Україні? Чому для Австрії і Швейцарії вона підходить? Чи Ви більше довіряєте українським вакцинам? 3. А Ви хоч раз бачили наслідки краснухи у вагітних?
|
|
| |
Heartless | Дата: Пятниця, 09.05.2008, 11:29 | Повідомлення # 104 |
Досвідчений
| Я більше довіряю європейським вакцинам. На свої власні очі дивилася диспут чиновників з міністерства, які казали що треба робити щеплення цією вакциною, і наших завідуючий кафедрами доцентів та професорів, які повністю проти, бо ще нікола така вакцина не застосовувалась в Україні, що вироблена вона для Азії. А коли задали питання чиновникам, чому саме ця вакцина з Індії, а не європейскька, вони відкрито заявили: "Розумієте, європейська дуже дорога, а ось з Індії безкоштовна, чому нам гроші тратити!!!" Жах! Добавлено (09.05.2008, 11:13) --------------------------------------------- Якось не хочеться бути на місці тієї дівчинки, чка померла після щеплень БЦЖ Добавлено (09.05.2008, 11:29) --------------------------------------------- Однако с позицией Минздрава согласны не все врачи. Некоторые из них считают, что вспышки этих болезней имеют свои циклы и неподвластны законам вакцинации. – Именно поэтому в число прошлогодних заболевших попала часть привитых людей, – объяснила во время пресс-конференции УНИАН врач-педиатр поликлиники Ь 2 Днепровского района Киева Наталья Коломиец. – Массовая вакцинация не только не спасет от кори, а наоборот, может привести к плачевным последствиям. По моим подсчетам, побочные эффекты и осложнения, указанные производителями вакцины, могут создать угрозу жизни восьми тысячам людей, а здоровью – около двух миллионов! Больше всего педиатра настораживает предостережение на упаковке с вакциной, указывающее, что прививку нельзя делать во время беременности. Кроме того, в течение 28 дней после вакцинации нежелательно зачатие ребенка. - Это удар по генофонду Украины, – убеждена Наталья Коломиец, – Потому что привить хотят самую репродуктивную часть населения. Вирус кори и краснухи может находиться в организме человека всю жизнь, и вероятность передачи его от матери к ребенку велика. Кроме того, эти прививки могут привести к лихорадке, артралгии, энцефалиту, тромбоцитопении, анафилактической реакции... В нашей стране вакцинация обязательна и утверждена законом. Напрашивается мысль, что у кого-то существует большое искушение испытывать прививки на многомиллионной аудитории. В Минздраве утверждают, что отказаться от прививки можно, но нежелательно.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 09.05.2008, 11:50 | Повідомлення # 105 |
Професіонал
| Quote (Heartless) А коли задали питання чиновникам, чому саме ця вакцина з Індії, а не європейскька, вони відкрито заявили: "Розумієте, європейська дуже дорога, а ось з Індії безкоштовна, чому нам гроші тратити!!!" Жах! Heartless, ти напевне думаєш що гроші з неба падають? Quote (Heartless) Якось не хочеться бути на місці тієї дівчинки, чка померла після щеплень БЦЖ Краще померти від кору та краснухи?
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Пятниця, 09.05.2008, 11:51 |
|
| |
|