Медпункт - Dr.Grey
|
|
Grey | Дата: Пятниця, 15.02.2008, 22:46 | Повідомлення # 76 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Оксана) Аналіз крові - норма Який саме аналіз? Тромбоцити? Фібриноген? Час згортання крові? Quote (oleksiy11) Ні саме ПРОПОЛКИ навигляд як льодяники Для Вас з"ясував інформацію: Прополки=прополіс+аскорбінова кислота+ароматизатор+льодяник ( тому читай вище )
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 16.02.2008, 08:48 | Повідомлення # 77 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Grey) Який саме аналіз? Тромбоцити? Фібриноген? Час згортання крові? тромбоцити : 260х 10.9,
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 16.02.2008, 14:27 | Повідомлення # 78 |
Новачок
Репутація: 4
| Привіт Грею, я за тобої сумував. Давай тему _ повоюємо?
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 16.02.2008, 14:32 | Повідомлення # 79 |
Лікар
| «Привычные» носовые кровотечения «Привычные» носовые кровотечения - это одна из проблем, которая мешает многим людям жить нормально. В любую минуту Вы можете спровоцировать носовое кровотечение лёгким чихом или незаметным для Вас повышением кровяного давления, а можете непроизвольно потереть нос, и у вас начнётся кровотечение. Вы будете вынуждены занять определённое положение, и не сможете продолжить нормально свои дела. И так будет продолжаться до тех пор, пока Вы не уберёте причину носовых кровотечений. «Привычные» носовые кровотечения из зоны Кисельбаха (расположенной в носовой перегородке) возникают на фоне анатомических особенностей нашего организма (слабость сосудистой стенки, близкое расположение капилляров), а также на фоне различных тромбоцитопатий (заболеваний крови). С помощью СО2 лазера или жидкого азота можно бороться с «привычными» носовыми кровотечениями. Воздействие вызывает создание рубцовой ткани в области зоны Кисельбаха определённой толщины, которая в свою очередь не дает так легко повредить стенку сосудов и прекращает непроизвольный их разрыв. Для получения положительного результата при лечении носовых кровотечений, как правило, требуется 1- 2 процедуры.
|
|
| |
Лтава | Дата: Субота, 16.02.2008, 15:20 | Повідомлення # 80 |
Новачок
| Quote (Grey) «Привычные» носовые кровотечения - это одна из проблем, которая мешает многим людям жить нормально. Носові кровотечі , це відкриття "клапана" при аварійній ситуації з підвищиним тиском. Як запобіжний клапан в паровому котлі. Quote (Grey) С помощью СО2 лазера или жидкого азота можно бороться с «привычными» носовыми кровотечениями Можна клапан "запаяти", а де тоді "прорве".??? Grey, це навіть мені відомо!
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 16.02.2008, 16:05 | Повідомлення # 81 |
Лікар
| Лтава, шановний: 1."Звичні" носові кровотечі можуть виникати навіть при тиску 90/60 мм Hg або у маленьких дітей і ніякого відношення до "захисного клапана при гіпертонії" не мають. Виходячи з такої логіки - пронос теж захисна реакція організму, але ж ми його лікуємо 2. Quote (Лтава) Привіт Грею, я за тобої сумував. Відкривайте свою кімнату, запрошуйте...
Повідомлення відредагував Grey - Субота, 16.02.2008, 16:07 |
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 16.02.2008, 18:03 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
| Grey, Дякую, що не полінились пошукати інформацію для мене. Але було б приємніше, якби Ви те саме розповіли своїми словами, а не скопіювали-вставили. Quote (Grey) Відкривайте свою кімнату, запрошуйте... А до Вас у кімнату не можна приходити?
|
|
| |
Grey | Дата: Субота, 16.02.2008, 19:58 | Повідомлення # 83 |
Лікар
| Quote (Оксана) А до Вас у кімнату не можна приходити? Це стосувалося лише особистого бажання Лтави ( і тільки його особисто ) "повоювати" і його "скучання" за мною ( хоча я не дівчина, щоб за мною скучати і на форумі я досить регулярно ) Я завжди радий бачити всіх із мирними намірами. Quote (Оксана) якби Ви те саме розповіли своїми словами Пояснити своїми словами поняття "зона Кисельбаха" досить важко ( як на мене ).
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 06:28 | Повідомлення # 84 |
Новачок
| Quote (Grey) Я завжди радий бачити всіх із мирними намірами. Мої наміри мирні, хоча палка і гостра дискусія на форумі не помішала б. та як бажаєте. Quote (Grey) пронос теж захисна реакція організму, Це теж дійсно захистна реакція як і температура, кашель і блювота. Невже не знали? Дивно, це елементарні речі "Ватсон".
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 15:30 | Повідомлення # 85 |
Лікар
| Quote (Лтава) Давай тему _ повоюємо? Але ж Ви пропонували "повоювати". На дискусію завжди згоден.
|
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 20:05 | Повідомлення # 86 |
Досвідчений
| Quote (Grey) Пояснити своїми словами поняття "зона Кисельбаха" досить важко ( як на мене ). Grey, я не про це. "Своїми словами" - це Ваш коментар, а не копіювання. Це ж не Ви це написали, тим паче російською. Як би не було, дякую за оперативність. (без черги ) А що там у Ваших проф.колах про грип кажуть? Після вихідних дітей в школі поменшало...
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 20:51 | Повідомлення # 87 |
Лікар
| Оксана, грип у цьому році досить жорсткий, дає масу ускладнень, по Україні вже є смертельні випадки. Якщо Ви бачите, що в школі дітей поменшало - вимагайте від директора закриття на карантин або самостійно зверніться у райсанепідстанцію. Quote (Оксана) "Своїми словами" - це Ваш коментар Я не спеціаліст в галузі ЛОР, чесно кажучи не дуже люблю цю дисципліну ( так склалося ), тому надав Вам точне поняття скомпільоване з різних джерел. Якщо Вас не влаштовує російська - надалі буду перекладати.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 18.02.2008, 22:53 | Повідомлення # 88 |
Досвідчений
Репутація: 28
| До речі, якщо ні з ким не воювати і не вестися на провокації (тобто не проявляти негативних емоцій), то ймовірність будь чим захворіти спадає до нуля
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 15:42 | Повідомлення # 89 |
Лікар
| PsevdoNimB,  Добавлено (19.02.2008, 15:42) --------------------------------------------- До речі, цікавий і ефективний засіб профілактики грипу та ГРВІ у полтавських дитсадках - часникове намисто ( кожного ранку дитині одягають намистинки з свіжих зубків часнику ).
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 24.02.2008, 18:46 | Повідомлення # 90 |
Досвідчений
| Grey, А де Ви навчались? І ще, спеціальність "лікар бригади "швидкої"" - приблизно так і звучить, чи Ви підлаштували свій профіль під наявну вакансію?
|
|
| |