Вітальня ЄВИ
|
|
paliy | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 17:43 | Повідомлення # 181 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (SEKSI) paliy, чим тепер займаєшся? Тепер з 8 до 17 на роботі. Quote (SEKSI) Ти займався сексом в авто? Звичайно. І як ти здогадуєшся - не зі своєю, а з чужою...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:30 | Повідомлення # 182 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Quote (paliy) Ти займався сексом в авто? Звичайно. І як ти здогадуєшся - не зі своєю, а з чужою... paliy, тоді підкажи, будь ласка, де зручніше - на передньому сидінні чи на задньому? В яких позах? До речі. А чому з дружиною не кохався в авто?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 17:35 | Повідомлення # 183 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, тоді підкажи, будь ласка, де зручніше - на передньому сидінні чи на задньому? На мою думку, найкраще і найзручніше (у звичайному легковому авто) цим займатися на водійському місці .Quote (SEKSI) В яких позах? Думаю, коли жінка сидячи зверху .Quote (SEKSI) До речі. А чому з дружиною не кохався в авто? Та руки не доходили ніколи, та й у власній спальні якось краще...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 11.06.2008, 23:28 | Повідомлення # 184 |
Досвідчений
| Quote (paliy) На мою думку, найкраще і найзручніше (у звичайному легковому авто) цим займатися на водійському місці . Quote (SEKSI) В яких позах? Думаю, коли жінка сидячи зверху . paliy, дякую за відвертість))
|
|
| |
Samoswal | Дата: Середа, 02.07.2008, 21:37 | Повідомлення # 185 |
KinoMEN
Репутація: 36
| EVA, вітаю, щось давно Вас не було. Напевно на морі?
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 26.07.2008, 22:48 | Повідомлення # 186 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Samoswal) EVA, вітаю, щось давно Вас не було. Напевно на морі? Samoswal, вітаю і Вас! Ні, була не на морі. На жаль)) Просто в житті виникли певні проблеми, які намагаюсь вирішити. Як Ваші справи? На море збираєтесь? paliy, SEKSI, як ви, друзі?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Samoswal | Дата: Неділя, 27.07.2008, 14:12 | Повідомлення # 187 |
KinoMEN
| Quote (EVA) Як Ваші справи? На море збираєтесь? ;) В мене все ОК На море поки не збираюся, але планую поїхати в середині серпня. Скоро з друзями йдемо на ночовку.
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 27.07.2008, 21:13 | Повідомлення # 188 |
Професіонал
| Quote (EVA) paliy, SEKSI, як ви, друзі? Привіт. Я особисто за тобою вже дуже-предуже скучив.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 12:01 | Повідомлення # 189 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Samoswal) Скоро з друзями йдемо на ночовку. Samoswal, а де на ночовку йдете? До речі, не забудьте захопити щось від комарів! А то мої друзі недавно ходили... Комахи з"їли... Quote (paliy) Привіт. Я особисто за тобою вже дуже-предуже скучив. paliy, чула ти на море їдеш. Хорошого відпочинку тобі, мій хороший!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Samoswal | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 12:05 | Повідомлення # 190 |
KinoMEN
| Quote (EVA) Samoswal, а де на ночовку йдете? Туди де і минулий рік, на мальованку, подалі від цилівізаціїї. А від комарів ми завжди щось берем.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 12:22 | Повідомлення # 191 |
Досвідчений
| Quote (EVA) paliy, SEKSI, як ви, друзі? EVA, все норм. За виколюченням однієї проблемки... А так все ок. На море збираюсь. Вже не дочекаюся поїздки! Quote (EVA) Просто в житті виникли певні проблеми, які намагаюсь вирішити. Успіхів тобі, EVA, щоб усе вдалося!
|
|
| |
paliy | Дата: Вівторок, 29.07.2008, 14:07 | Повідомлення # 192 |
Професіонал
| Quote (EVA) paliy, чула ти на море їдеш. Хорошого відпочинку тобі, мій хороший! kiss Дякую. Сподіваюсь гарно відпочити у "бархатний" сезон, та й хочеться лікувальні процедури пройти. Бо вже заморився...
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 23:26 | Повідомлення # 193 |
Досвідчений
| Привіт, Євочко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Де пропадаєш, що в гості не заходиш? Так я оце вирішила навілатись у твою кімнатку)))
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 19.12.2008, 10:28 | Повідомлення # 194 |
Професіонал
| Щось господиня забула стежину до своєї вітальні...
Сім-сім
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 16:56 | Повідомлення # 195 |
Професіонал
| paliy, ти чого в робочий час сидиш у форумі? Тобі платники податків не за те платять зарплату , щоб ти замість роботи на благо кобеляччан фліртував з дівчатами. Ану за роботу!!!!!!!!!
|
|
| |