Вітальня ЄВИ
|
|
paliy | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 21:47 | Повідомлення # 166 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (EVA) Я повернулася. Ми всі раді...А я так особливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote (EVA) Всі держіспити здала на відмінно. У цьому ніхто й не сумнівався. Quote (EVA) Тепер я дипломований спеціаліст. Оце вже ЩОСЬ!!! Quote (EVA) (Чесно кажучи, самій не віриться.) Колись і я таке переживав...
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 22:09 | Повідомлення # 167 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
| Quote (paliy) Ми всі раді...А я так особливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Палійчику, скучила за тобою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Що нового, мій любенький?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 30.04.2008, 08:40 | Повідомлення # 168 |
Професіонал
| Quote (EVA) Що нового, мій любенький? У мене свіжого нового немає. Все нове уже якесь старе. Чекаю від тебе цікавих розповідей про держіспити.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 07.05.2008, 00:31 | Повідомлення # 169 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) У мене свіжого нового немає. Все нове уже якесь старе. Чекаю від тебе цікавих розповідей про держіспити. Палійчику, цікавого багато, розповім при нагоді. Зараз настрій зовсім някий. Приїхала така радісна з Полтави. І тут - на тобі, захворіла. цілий тиждень провалялась з сильною застудою. Оце сьогодні лише в люди вийшла. Ніби трішки краще. Але продовжую лікування. А ще чомусь така апатія до всього. paliy, не знаєш, чого б це? Добавлено (07.05.2008, 00:31) --------------------------------------------- Нерекламко, ну як, побувала на дорослій дискотеці?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 07.05.2008, 12:22 | Повідомлення # 170 |
Професіонал
| Quote (EVA) А ще чомусь така апатія до всього. paliy, не знаєш, чого б це? Мабуть це пояснюється твоїм хворобливим станом. Як тільки оклигаєш, відразу й сонце почне світити яскравіше.
Сім-сім
Повідомлення відредагував paliy - Середа, 07.05.2008, 12:23 |
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 08.05.2008, 15:52 | Повідомлення # 171 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) Мабуть це пояснюється твоїм хворобливим станом. Як тільки оклигаєш, відразу й сонце почне світити яскравіше. Може, й так, Палійчику, але цей апатичний стан зявився в мене ще перед хворобою. Не можу вийти з нього ніяк. Добавлено (08.05.2008, 15:52) --------------------------------------------- paliy, до речі, о котрій завтра мітинг на цвинтарі, не підкажеш?
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:33 | Повідомлення # 172 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (EVA) Нерекламко, ну як, побувала на дорослій дискотеці? Так. А чому тебе не було?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:36 | Повідомлення # 173 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (EVA) о котрій завтра мітинг на цвинтарі, не підкажеш? У 7.45 збір біля приміщення районної ради.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 10.05.2008, 20:47 | Повідомлення # 174 |
Професіонал
| Класно... Наступили вихідні. Я хоч виспався сьогодні вдень. А ти, Євочко, як себе почуваєш? Добавлено (10.05.2008, 20:47) --------------------------------------------- Єво, ау-у-у!!!
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 13:07 | Повідомлення # 175 |
Цікава особистість
| Quote (Нереклама) Так. А чому тебе не було? Нерекламко, тільки оклигала. Надворі весна, сонечко, тело, а я, як назло захворіла. Оце тиждень з ліжка не вилазила. Так сумно було, не люблю страх як хворіти! Але ніби пішла на поправку. Розкажи, як на дискотеці було? Враження отримала ті, що й очікувала? Quote (Нереклама) У 7.45 збір біля приміщення районної ради. Дякую, Нерекламко! Quote (paliy) Класно... Наступили вихідні. Я хоч виспався сьогодні вдень. А ти, Євочко, як себе почуваєш? Палійчику, почуваю, слава Богу, наромально. А я тільки мрію про висипання... Quote (paliy) Єво, ау-у-у!!! Тут, я тут, мій любенький! просто зараз в житті період складний, не до інтернету. Скучила вже за тобою!!! Ти до сесії готуєшся?
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 23:28 | Повідомлення # 176 |
Професіонал
| Quote (EVA) Скучила вже за тобою!!! Я дужче!!! Quote (EVA) Ти до сесії готуєшся? Не дуже. Вирішив трішки загуляти , пізніше поїду.
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 23:05 | Повідомлення # 177 |
Цікава особистість
| Quote (paliy) Не дуже. Вирішив трішки загуляти , пізніше поїду. Палійчику, успіхів тобі, любенький!!! Держатиму за тебе кулачки!
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 01.06.2008, 23:49 | Повідомлення # 178 |
Досвідчений
Репутація: 18
| EVA, привіт! Як життя? paliy, як сесія?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:00 | Повідомлення # 179 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, як сесія? Відмінно!!!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 07.06.2008, 19:56 | Повідомлення # 180 |
Досвідчений
Репутація: 18
| paliy, чим тепер займаєшся? До речі, нескромне питання до мого хорошого друга. Ти займався сексом в авто?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |