Вітальня ЄВИ
| |
Фиби | Дата: Середа, 12.03.2008, 17:08 | Повідомлення # 136 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Quote (paliy) Ви з Фиби тільки збираєтесь зайнятися спортом, а я майже щодня ввечері це роблю. А яким це ти спортом займаєшся?Може нам з Євою підскажеш?)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 12.03.2008, 22:38 | Повідомлення # 137 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (PsevdoNimB) Я б не поспішав виправлятись, бо в любому випадку заняття спортом (або чимось іншим в реалі) має значну перевагу перед компом PsevdoNimB, О, ЦЕ ТОЧНО, ЗГОДНА НА ВСІ 100 %. А ТО КОМП ТАК ЗАТЯГУЄ... Quote (Фиби) А яким це ти спортом займаєшся?Може нам з Євою підскажеш?))) Фиби, ПАЛІЙЧИК, МАБУТЬ, У ФУТБОЛ ГРАЄ. А МИ ЩО, МОЖЕ ПОБІГАЄМ? Я, ДО РЕЧІ, ЩОДНЯ ВРАНІШНЮ ЗАРЯДКУ РОБЛЮ. А ОЦЕ ТРЕБА УДВОЇТИ НАГРУЗКУ, БО СОНЕЧКО ПРИПІКАЄ, ВЕСНА НА ДВОРІ - СКОРО СКИДАТИ ВЕРХНІЙ ОДЯГ ))
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 13.03.2008, 14:53 | Повідомлення # 138 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (PsevdoNimB) Я б не поспішав виправлятись, бо в любому випадку заняття спортом (або чимось іншим в реалі) має значну перевагу перед компом Хоча, мені здається, я нічого нового не сказав)) Дорогий друже, повністю з тобою згоден. Тому й тікаю ввечері з дому, аби знову не сісти за комп. Бо на роботі майже весь час сиджу за ним.Quote (Фиби) А яким це ти спортом займаєшся?Може нам з Євою підскажеш?))) Єва права, займаюсь футболом. А ще ходжу до Горбенка у спортзал.
Сім-сім
|
|
| |
Фиби | Дата: Четвер, 13.03.2008, 16:28 | Повідомлення # 139 |
Професіонал
| Quote (EVA) Фиби, ПАЛІЙЧИК, МАБУТЬ, У ФУТБОЛ ГРАЄ. А МИ ЩО, МОЖЕ ПОБІГАЄМ? Це запитання,чи шутка? Можем і побігати))
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 13.03.2008, 21:51 | Повідомлення # 140 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Це запитання,чи шутка? Фиби, ЗВІСНО, ЗАПИТАННЯ! Я ДО РЕЧІ, ЗА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ТАК НАБІГІЛАСЯ ПО СПРАВАХ, ЩО НІГ НЕ ЧУЮ )) ТАК ЩО НА СЬОГОДНІ СПОРТИВНИЙ БІГ ВІДМІНЯЄТЬСЯ.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 16.03.2008, 16:09 | Повідомлення # 141 |
Професіонал
| Я сама тільки з подорожі.Їздила у Полтаву,на день відкритих дверей,у пед.університеті.Заразом уже придивлялась плаття,потрібно уже купувати. Так що,Єво,будем бігати уявно
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 17:11 | Повідомлення # 142 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Я сама тільки з подорожі.Їздила у Полтаву,на день відкритих дверей,у пед.університеті.Заразом уже придивлялась плаття,потрібно уже купувати. Фіб, правильно, придивляйся у Полтаві, там вибрати є з чого. Я, до речі, вже прикупила собі платтячко на університетський випускний. Теж у Полтаві. Таке гарненьке! Так що тепер чекаю можливості, щоб його одягти. Quote (Фиби) Так що,Єво,будем бігати уявно Поки що так. І робити вранішню зарядку))) Добавлено (17.03.2008, 17:11) --------------------------------------------- Фиби, до речі, а зачіску придумала собі на випускний?
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 17:54 | Повідомлення # 143 |
Професіонал
| Quote (EVA) Я, до речі, вже прикупила собі платтячко на університетський випускний. Теж у Полтаві. Кстаті,а коли у вас випускний? Quote (EVA) Фиби, до речі, а зачіску придумала собі на випускний? Пока що у подумках,але потрібно поскоріше думати
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:24 | Повідомлення # 144 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Пока що у подумках,але потрібно поскоріше думати Отож, це діло теж важливе для створення твого образу. Я собі зачіску придумувала заздалегідь. Адже випускний - це незвичайне свято... Спогади про нього залишаються на все життя. Quote (Фиби) Кстаті,а коли у вас випускний? У кінці квітня, коли точно - ще не знаю. Поки що мене хвилює інще - як здати державні іспити?!
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:29 | Повідомлення # 145 |
Професіонал
| Так,це зараз головне,як для тебе так і для мене
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:55 | Повідомлення # 146 |
Цікава особистість
| До речі, форумчани! Мені оце Фиби думку підкинула. Поділіться своїми враженнями і спогадами від випускного вечора! paliy, SEKSI, розкажіть, як було у вас! Фиби, а що ти очікуєш від випускного вечора?
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 20:05 | Повідомлення # 147 |
Професіонал
| Перш за все,це прощальний вечір зі школою,спогади про весь час проведений у ній. Крок у доросле життя,останній шкільний збір однокласників
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 19.03.2008, 11:41 | Повідомлення # 148 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Перш за все,це прощальний вечір зі школою,спогади про весь час проведений у ній. Крок у доросле життя,останній шкільний збір однокласників Фиби, тут ти правильно все розумієш. Повір мені, на зустрічі випускників обовязково хтось не з"явиться, а на випускному будуть всі. В останній раз, на жаль... Ой, Фіб, ти аж мене змусила поринути у ностальгічні спогади ))
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 19.03.2008, 11:57 | Повідомлення # 149 |
Досвідчений
| Quote (EVA) До речі, форумчани! Мені оце Фиби думку підкинула. Поділіться своїми враженнями і спогадами від випускного вечора! paliy, SEKSI, розкажіть, як було у вас! EVA, в мене мій випускний залишив просто СУПЕРські враження! У школі я була такою собі пай-дівчиною, але в останній прощальний свій вечір відірвалася, як-то кажуть, по повній. Піночі зажигала з однокласником, танцювала, співала, веселилась і сумувала одночасно.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Фиби | Дата: Середа, 26.03.2008, 10:44 | Повідомлення # 150 |
Професіонал
| Єво,як ти там?А то щось тебе не видно,і у кімнаті не пишуть
|
|