Вітальня ЄВИ
|
|
paliy | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 08:40 | Повідомлення # 196 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (mazepas2008) Ану за роботу!!!!!!!!! І негайно...(жарт).А якщо серйозно, то в коло моїх службових обов’язків прямо входить спілкування з кобелячанами, в т.ч. флірт з дівчатами. А тобі що, заздрісно?!!!
Сім-сім
|
|
| |
Маринка | Дата: Середа, 31.12.2008, 13:08 | Повідомлення # 197 |
Міс Емоція
Група: Продвинуті
Репутація: 36
| Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха! Никогда ты не грусти, Больше смейся и шути!!!! С Новым годом!!!
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 02.09.2009, 00:05 | Повідомлення # 198 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Привіт, Євочко! Я так скучила!!! Як життя? Я знов повернулась у сім"ю)) Як літо? Де відпочивала? У мене скільки всього сталося - просто голова іде обертом.Додано (02.09.2009, 00:05) --------------------------------------------- paliy, шукала твою кімнату, а її досі нема(( Тому залишаю тобі повідомлення у Євиній вітальні. Як життя? Обізвись, Палійчику!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 06.09.2009, 00:36 | Повідомлення # 199 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, шукала твою кімнату, а її досі нема(( Тому залишаю тобі повідомлення у Євиній вітальні. kiss Як життя? Обізвись, Палійчику! Привіт, дівчинко!!! Я сюди дуже давно не заходив... Зараз здебільшого провисаю в однокласниках. Будь ласка, повідай про своє життя-буття. Чекатиму. Цьомкаю.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 06.09.2009, 13:24 | Повідомлення # 200 |
Досвідчений
| paliy, обовязково про все напишу! До речі, щось скучнувато стало на форумі. Помітив? Треба б темку нову підкинути для роздумів. У мене навіть ідеї є. Піду в розділ "про це..."
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 09.09.2009, 16:40 | Повідомлення # 201 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| SEKSI, ану швиденько розповідай нам про все, про все))
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 11.09.2009, 10:57 | Повідомлення # 202 |
Досвідчений
| Ох, друзі, скільки в мене всього сталось за останній період! Все якось у купі навалилось. По-перше, я пішла від чоловіка. Живемо вже 3 місяці окремо. По-друге, я лишилась роботи в минулому місяці. Тепер я день і ніч в пошуках роботи. А в Кобеляках із цим туго, це я вже знаю на власному досвіді. Вища освіта і на хер (сорі, це емоції) нікому не потрібна. Хоч на базар іди торгуй. Але нічого, проб»ємся)) За квартиру не заплатила за серпень, одним словом – жах! Таке відчуття, що я впадаю в депресію. І падаю в глибоку-глибоку прірву(( Порад не прошу, буду викарабкуватись якось сама)) Єво, Палій! Як ваше життя?
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 11.09.2009, 15:48 | Повідомлення # 203 |
Професіонал
| Моє життя: сім"я, робота, навчання, друзі, спорт.І ще багато цікавого і приємного!!!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 18.09.2009, 20:58 | Повідомлення # 204 |
Досвідчений
| Quote (paliy) І ще багато цікавого і приємного!!! paliy, розкажи, що в житті цікавого? А то в мене нічого ні цікавого, ні приємного((( Як оплатити квартиру? Сумую за коханим. І чому я від нього пішла? Впадаю в осінню депресію...
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 21.09.2009, 21:21 | Повідомлення # 205 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, розкажи, що в житті цікавого? Щойно відсвяткував День народження. Дуже приємно було зустрічати багато привітних і вдячних людей. А ще приємніше було відпочивати з колегами і друзями на природі... Уха смачнюща, шашлик - ще кращий.Quote (SEKSI) Сумую за коханим. І чому я від нього пішла? А це що, безповоротний процес?!!! Якщо ти його таки кохаєш і готова сприймати його таким, як він є, то не бійся першою зробити крок назад... Можливо це буде навіть крок вперед...до стосунків зовсім нової якості.
Сім-сім
|
|
| |