Тут живе SASHKO
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 10:52 | Повідомлення # 16 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
Статус: Offline
| sashko, та мабуть так...
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 31.01.2008, 11:01 | Повідомлення # 17 |
Досвідчений
Репутація: 8
| В цьому житті ми чиїмось словам віримо, чиїмось ні. І в цьому корінь нашої долі. Що ми вибираємо. Якому, чиєму слову ми згодні довіряти. Людина завжди постає перед постійним вибором: Кому вірити. Ми можемо вірити тому, що нам говорить Бог, ми можемо вірити тому, що нам говорять батьки, друзі, телевізор, газети, перехожі, генсеки. І від того чиє, а вірніше яке слово ми приймаємо (правдиве чи брехливе) залежить формування нашого характеру, наша доля, в тому числі вічна участь.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 31.01.2008, 14:57 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 14:35 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
| Нереклама, я вирішив таки відповісти на Ваші запитання ))) Quote (Нереклама) PsevdoNimB, ви назвали ознаки життєвої кризи, її доречі переживає кожна людина в різні періоди життя.Чи вам ніколи не було себе жаль (навіть на підсвідомому рівні?) Раніше мені дуже часто було себе жаль, поки я не зрозумів наскільки це шкідливо. Це приблизно, як зрозуміти, що коли промочив ноги в холодну пору, то потрібно якнайшвидше змінити умови на теплі й сухі, бо захворієте. Зараз вже трохи тверезіше дивлюсь на речі і жаліти себе дійсно не доводиться, чого і Вам бажаю Quote (Нереклама) А який є цей світ? Ви можете дати конкретну відповідь? Всі ми його сприймаємо по різному Світ не поганий і не хороший, не добрий і не злий, тому його потрібно сприймати таким, як він є. (Сприймати - значить не виробляти негативні емоції проти нього) чим більше непогодження зі світом, тим більше у людини проблем. По різному сприймаємо тому, що в нашій уяві існує певна ідеалізація світу (пов'язана з певними моральними правилами), наприклад, хтось вважає, що всі чоловіки обов'язково повинні бути вірними, а реальний світ зовсім не такий, як "ідеалізація". Тому й виникає негатив - не сприйняття світу, де чоловіки "гуляють")). Quote (Нереклама) іноді негативні емоції навіть корисні для вироблення імунітету до проблем не можу категорично заперечувати, бо буває все, але негативні емоції руйнують і отруюють енергетику та воду людини (а також оточуючих), від негативу душа зазнає корозії. Негатив майже завжди руйнує те, що створює природа. Quote (Нереклама) Назвіть мені правильний напрямок!!! Я б теж туди сходила))) Мабуть правильний напрямок - це розуміння справжніх цінностей, це бережне відношення до довкілля, а не война з ним (як у романтиків)
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 31.01.2008, 15:19 | Повідомлення # 19 |
Досвідчений
| Вибачте, що втручуюсь в вашу розмову! Та, як не як кімнатка всеж моя, думаю маю право Quote Світ не поганий і не хороший, не добрий і не злий, М-да! А може все ж світ гарний, а погане тільки в наших головах. І від цього світ, життя теж стають поганими. Може якщо кожен з нас стане кращим, то і світ буде більш привабливіший. Може, якщо ми будемо проявляти "негатив", а не позитив, чи байдужість до того, що ми, або хтось інший викидуємо полієтиленові кульки вздовж міського пляжу, то цих кульків, а разом з ними і побитих пляшок на пляжі всеж поменьшає і нам буде приємніше там знаходитись. Може якщо ми проявимо "негатив", а не позитив до перегляду нами якогось бойовика по телевізору і не будемо його дивитися, то у нас буде меньше "незрозумілих" проявів агресії до ближніх, і нам буде меньше хотітися комусь заїхати у вухо по різному поводу. Може, якщо ми все ж проявимо "негатив" до намагання згвалтувати дівчину, що відбувається на наших очах, то і згвалтування не відбудеться і в цьому світі стане меньше горя та зла. Пропоную переглянути мій найбільший піст в темі "Біле та чорне". Quote Наприклад, хтось вважає, що всі чоловіки обов'язково повинні бути вірними, а реальний світ зовсім не такий, як "ідеалізація". А може те, що чоловіки бувають не вірні не є проявом реальності, а навпаки, проявом нереальності, неправди, злої зради в нашому житті, тим що веде до смерті, лиха. А те що ви назвали "ідеалізацією", в часному випадку це подружня вірність, може воно якраз і є найбільш правдивим, реальним, тим, що веде до життя. Олександре, друга і третя строки мого підпису, як ви гадаєте, випадково не про вас? Quote (Сприймати - значить не виробляти негативні емоції проти нього) чим більше непогодження зі світом, тим більше у людини проблем. Згоден з Олександром, що не треба проявляти негативні ємоції до світу, до життя. А ТРЕБА ПРОЯВЛЯТИ НЕГАТИВНІ ЕМОЦІЇ ДО ЗЛА В ЦЬОМУ СВІТІ! І позитивні емоції до всього доброго! Quote Негатив майже завжди руйнує те, що створює природа. Це дивлячись що важати негативом і що важати тим, що створено Богом. Якщо негатив до зла, брехні, то він навпаки оживлює людину і все навкруги. якщо ж негатив до чогось іншого, то дійсно він руйнує. Quote Мабуть правильний напрямок - це розуміння справжніх цінностей,... , а також їх прийняття. Саме про ці цінності я писав в пості №17.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 31.01.2008, 15:32 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 16:33 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| В Вашій хаті не буду Вам перечити
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 31.01.2008, 17:27 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
| Сподіваюсь на ваші гості, Олександре!
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 31.01.2008, 17:30 |
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 31.01.2008, 19:41 | Повідомлення # 22 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| PsevdoNimB, для мене романтика це сприйняття краси. Море, небо, осінь, дощ.... Quote (sashko) А може те, що чоловіки бувають не вірні не є проявом реальності, а навпаки, проявом нереальності, неправди, злої зради в нашому житті, тим що веде до смерті, лиха.А те що ви назвали "ідеалізацією", в часному випадку це подружня вірність, може воно якраз і є найбільш правдивим, реальним, тим, що веде до життя. sashko, дякую за гостинність
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 09:29 | Повідомлення # 23 |
Досвідчений
| Будь-ласка, заходьте ще!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 16:23 | Повідомлення # 24 |
Досвідчений
| Quote (Нереклама) PsevdoNimB, для мене романтика це сприйняття краси. Море, небо, осінь, дощ.... Це добре, але намагайтеся при цьому не сумувати. Бо сум дуже не помітно переходить в саможалість, і краса та здоров'я при цьому починають вас покидати. Взагалі можна сміло стверджувати, що в усіх випадках, коли ви себе неважно почуваєте - втрачаєте енергію. Погане почуття (під час образи, суму, саможаління, злості) - це знаки вашого організму, что ви знаходитесь в ненормальному стані і треба щось робити, щоб стан нормалізувався, прийшов у рівновагу і заткнулася енергетична пробоїна. А до нормального стану тіло одразу звикає і ви не відчуваєте дискомфорту, бо це норма.
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 20:45 | Повідомлення # 25 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| sashko, аватарка - то Ваше фото?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:54 | Повідомлення # 26 |
Досвідчений
| Так, це моє фото двохрічної давнини. А що?
|
|
| |
Muravka | Дата: Субота, 02.02.2008, 23:56 | Повідомлення # 27 |
Бувалий
Репутація: 13
| Привіт господаре! Чим розважаеш гостей?
Я люблю людей.
|
|
| |
sashko | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:00 | Повідомлення # 28 |
Досвідчений
| Готовий вислухати запитання по любій темі! А також підтримати любу цікаву та корисну бесіду. Так що запитуйте, що цікавить? Буду радий.
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:05 | Повідомлення # 29 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (sashko) Так, це моє фото двохрічної давнини. А що? sashko, просто жіноча цікавість. Скажи, а ти проживаєш у Кобеляках?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:09 | Повідомлення # 30 |
Досвідчений
| Quote Скажи, а ти проживаєш у Кобеляках? Ні
|
|
| |
|