Тут живе SASHKO
| |
EVA | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:22 | Повідомлення # 31 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (sashko) Скажи, а ти проживаєш у Кобеляках? Ні sashko, а де, якщо не секрет?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:45 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 8
| В Києві
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:49 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
Репутація: 28
| sashko, якщо не секрет, то роскажіть, будь ласка, про себе детальніше (професія, хоббі). Цікаво.
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 03.02.2008, 00:51 | Повідомлення # 34 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (PsevdoNimB) В Києві Дякую! Quote (PsevdoNimB) sashko, якщо не секрет, то роскажіть, будь ласка, про себе детальніше (професія, хоббі). Цікаво. І мені цікаво!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
sashko | Дата: Неділя, 03.02.2008, 01:00 | Повідомлення # 35 |
Досвідчений
| Quote sashko, якщо не секрет, то роскажіть, будь ласка, про себе детальніше (професія, хоббі). Цікаво. Роскажу. Тільки піздніше! Бо я вже спати йду! Доброї ночі всім. Взагалі мрію про здійснення в своєму житті наступної мудрої фрази: Кто рано ложится и рано встает - здоровье, богатство и ум наживет!
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Неділя, 03.02.2008, 01:00 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 01:02 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
| Quote (sashko) Взагалі мрію про здійснення в своєму житті наступної мудрої фрази Щасти Вам!
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 12:33 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
| Доброго дня всім гостям! Почну розповідати про роботу та про інтереси в житті. Взагалі, я людина яка на російській називаєтся - любознательный. Тому, самі розумієте інтересів в мене в житті було багато: мандрівки, природа, фізика, астрономія, географія, історія, філософія, мистецтво, тощо. Прочитав в своєму житті шаленну кількість книг при цьому умудрився якось не засиджуватись вдома, а постійно перебувати в спілкуванні з оточуючим середовищем. До останнього курсу університету, майже на протязі 12 років займався волейболом, дуже любив цю гру. Малював, закінчив художню школу. Та вчитися пішов не на художника, а на технаря. Любов до фізики перемогла любов до мистецтва. Я по спеціальності електронік. Після закінчення університету займався наукою в Академії наук. Та залишив цю справу. Причина: хотілося більше грошей. :). Та в душі залишився науковцем, хоч і займаюсь останні чотири роки не наукою, а виробництвом. Найбільше щастя в моєму житті це те, що я знаю де є чиста правда і шлях до щастя і спасіння: в Слові Божому. Досліджую Його з молитвою кожного дня. Розмірковую над тим, що говорить мені Бог. Сприймаючи вірою Його Слово, живу так як Він мені каже. В цьому життя вічне.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 16:25 | Повідомлення # 38 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (sashko) Я по спеціальності електронік Вперше чую про таку спеціальність... Асоціація одна - "Приключения Электроника". Вибачте. Quote (sashko) Після закінчення університету займався наукою в Академії наук З університету в академіки - теж цікаво
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 09:44 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
| Грей, моя стара порада для вас залишаеться в силі.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 14:02 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
| sashko, до речі, щиро дякую за розповідь про себе!
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 14:18 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Будь-ласка!
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 16:02 | Повідомлення # 42 |
Лікар
| sashko, продовжіть послідовність: прочитайте Исход 21:12, 14, 15, 17 Це для Вас теж Закон? Чи все-таки Бог змінює Закони?
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 16:28 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| Quote Чи все-таки Бог змінює Закони? Тоді вбивайте і будьте спокійні! Добавлено (05.02.2008, 16:16) --------------------------------------------- А краще пропоную з молитвою, розмірковувати над Духом Закону, а не над буквою. Пс.118:18 Открой очи мои, и увижу чудеса закона Твоего Пс.118:44 и буду хранить закон Твой всегда, во веки и веки; Пс.118:113 Вымыслы человеческие ненавижу, а закон Твой люблю. Пс.118:142 Правда Твоя — правда вечная, и закон Твой — истина Добавлено (05.02.2008, 16:28) --------------------------------------------- Малахія 3:6 Ибо Я — Господь, Я не изменяюсь; посему вы, сыны Иакова, не уничтожились. Числа 23: 19 Бог не человек, чтоб Ему лгать, и не сын человеческий, чтоб Ему изменяться. Он ли скажет и не сделает? будет говорить и не исполнит? Иак.1:17 Всякое даяние доброе и всякий дар совершенный нисходит свыше, от Отца светов, у Которого нет изменения и ни тени перемены Мф 5:17 Не думайте, что Я пришел нарушить закон или пророков: не нарушить пришел Я, но исполнить. 18 Ибо истинно говорю вам: доколе не прейдет небо и земля, ни одна иота или ни одна черта не прейдет из закона, пока не исполнится все. 19 Итак, кто нарушит одну из заповедей сих малейших и научит так людей, тот малейшим наречется в Царстве Небесном; а кто сотворит и научит, тот великим наречется в Царстве Небесном. Евр.13:8 Иисус Христос вчера и сегодня и во веки Тот же
Повідомлення відредагував sashko - Вівторок, 05.02.2008, 16:34 |
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 16:36 | Повідомлення # 44 |
Лікар
| sashko, прочитайте Исход 21:12, 14, 15, 17 Це для Вас теж Закон?
|
|
| |
sashko | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 17:26 | Повідомлення # 45 |
Досвідчений
| Моліться та розмірковуйте! Шукайте не підтвердження своїм думкам, а розуміння Його думок. Чого і собі бажаю. Успіхів вам!
|
|
| |
|