Спорткомплекс у Фібі
|
|
Фиби | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 18:53 | Повідомлення # 1 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Ну от і повернулася я з отпуску. Ну що,гайда до мене на трініровки
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 21:02 | Повідомлення # 2 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Фиби) Ну от і повернулася я з отпуску. Ну що,гайда до мене на трініровки Фиби, я перша на черзі! Можна ? Що тренувать будем? З чого розпочнем? ![:)](http://exo.at.ua/pictures/Smiles/smile3.gif)
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Середа, 12.03.2008, 17:01 | Повідомлення # 3 |
Професіонал
| Звичайно можна. Начнем з розминочки.По перше піднімимось,відійдійдемо від комп'ютера. По-друге потрібно вмитися холодненькою водичкою. Ну а потім продовжим
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 12.03.2008, 18:16 | Повідомлення # 4 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Начнем з розминочки.По перше піднімимось,відійдійдемо від комп'ютера. Ой, як хочеться це зробити! Але зараз аж ніяк не можу відійти ні на хвилинку від компютера. Треба терміново виконати роботу. А доробляти ще ого-го!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Фиби | Дата: Середа, 12.03.2008, 18:32 | Повідомлення # 5 |
Професіонал
| Ну це погано,що багато роботи.Ну не забувай хоч трішки відпочивати
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 13.03.2008, 21:55 | Повідомлення # 6 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Ну це погано,що багато роботи.Ну не забувай хоч трішки відпочивати Добре, буду старатися відпочивати. Хоча не уявляю, чесно кажучи, як це робити )) Відвикла. Фиби, до речі, що там чути з твоїм випускним? Організаційні питання всі вирішили?
Повідомлення відредагував EVA - Четвер, 13.03.2008, 21:56 |
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:12 | Повідомлення # 7 |
Професіонал
| Так,залоги уже заплатили за бар і за музику.Також заказали камеру.
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:26 | Повідомлення # 8 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Так,залоги уже заплатили за бар і за музику.Також заказали камеру. Фиби, а який бар вибрали для гулянь?
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:30 | Повідомлення # 9 |
Професіонал
| Леваду!Просто пізно надумали,тільки вона згодилась
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 19:31 | Повідомлення # 10 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) Леваду!Просто пізно надумали,тільки вона згодилась Чому ти так? Класне місце. Я там багато чого святкувала. Так що вибір вірний. ![yes](http://www.exo.at.ua/pictures/Smiles/yes3.gif)
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 10:17 | Повідомлення # 11 |
Професіонал
| Та мені то подобається,але не всім у класі. Хоча хай скажуть спасіба,а то могли взагалі без бару залишитись)Добавлено (24.03.2008, 10:17) --------------------------------------------- Такс,а тут будуть різні трініровки з різних видів спорту
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 10:22 | Повідомлення # 12 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Фиби,
"Життя - це шанс на щастя." ![](http://gifr.ru/data/gifs/9/5/5/955d8b4c91.gif)
|
|
| |
Фиби | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 10:29 | Повідомлення # 13 |
Професіонал
|
|
|
| |
EVA | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 18:48 | Повідомлення # 14 |
Цікава особистість
| Фиби, привіт! Як підготовка до випускного? Є новини? Чи зараз, мабуть, голова іншим забита? Іспити, тести...
|
|
| |
Фиби | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 08:09 | Повідомлення # 15 |
Професіонал
| Пріветік Єво! Щодо випускного новин не має,сукню тільки буду купляти,правда ще не можу оприділитися яку. Більше думаю і учу тести.На носі 1 тест з укр.мови 22 квітня. У цю суботу буде пробне.Такщо 22 числа якщо не забудеш подержиш кулачки))) А ти як?Гора мабуть справ?Викручуйся і ти Добавлено (04.04.2008, 08:09) --------------------------------------------- Такс,бистренько піднялися з кроватей,і давайте утрішню зарядку. Включили Радіоприймач і під музику начинаємо зарядку Раз Два.. Раз два три... Присіли,встали.. Присіли,встали..і так декілька раз. А тепер потягнулись хорошенько,щоб кісточки проснулись,нахилились і пальчиками рук дотягнулись хоча б до пальчиків ніг. А тепер круговими рухами тазу покрутили 5 раз.. Потім зробили вправу мельниця і пішли бистренько у душ...
Повідомлення відредагував Фиби - Пятниця, 04.04.2008, 08:11 |
|
| |