Містична кімната Магістра Таємних Наук Witchmasterа
| |
Grey | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 19:40 | Повідомлення # 91 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (Withmaster-13) подай на мене в суд Суду не уникнути ні тобі, ні мені. Ти думає тебе захистить оця лялька?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 22:59 | Повідомлення # 92 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Грею, це кімната Withmaster-13. А в нас заведено у гостях поводитись чемно. Ви ж знаєте правила - щось не подобається, створюйте тему окрему і дискусуйте. А в гуртожитку, у кімнаті Withmaster-13, поводьтесь відповідно гостю і не кладіть ноги на стіл.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 12:29 | Повідомлення # 93 |
Досвідчений
Репутація: 24
| Нереклама Число імені(характеризує життєві цілі)-6 Значення:збереження і надійність Особистість:радник, учитель, охоронець Число душі(заповітні бажання,внутріщня мотивація)-3 Значення:самовираження талант Особистість:розповсюджувач радості Число особистості(ваша характеристика від оточуючих)-9 Значення:служіння високій цілі Особистість:цілитель, реформатор Знак зодіаку Планета покровитель:Плутон, але вважаєтьмя, ще й Марс Стихія:вода і вогонь(як не парадоксально) Число знака зодіака-14 Людина вперта, поступово. але добивається свого. Дещо лінива і легкомислена. Творча, емоційна, добродушна, рішуча, впливова, чуттєва, сильна.
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Вівторок, 20.01.2009, 12:30 |
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 13:36 | Повідомлення # 94 |
Оберіг форуму
| Quote (Withmaster-13) радник, учитель, охоронець Quote (Withmaster-13) розповсюджувач радості Quote (Withmaster-13) цілитель, реформатор вау)) Quote (Withmaster-13) Людина вперта, поступово. але добивається свого. Дещо лінива і легкомислена. Творча, емоційна, добродушна, рішуча, впливова, чуттєва, сильна. Ну, це вже не мені судити ДУЖЕ ДЯКУЮ!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 16:10 | Повідомлення # 95 |
Досвідчений
| Нереклама, немає за що! Quote (Нереклама) Людина вперта, поступово. але добивається свого. Дещо лінива і легкомислена. Творча, емоційна, добродушна, рішуча, впливова, чуттєва, сильна. Ну, це вже не мені судити Ну я осбисто згоден з такою характеристикою, хіба що з "легкомислена" не ахти.
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 17:17 | Повідомлення # 96 |
Оберіг форуму
| Quote (Withmaster-13) Ну я осбисто згоден з такою характеристикою, хіба що з "легкомислена" не ахти. Звідки ж ти мене так добре знаєш?
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Середа, 21.01.2009, 17:02 | Повідомлення # 97 |
Досвідчений
| Просто я спотережливий!!!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Пятниця, 23.01.2009, 21:58 | Повідомлення # 98 |
Досвідчений
| Всім він так подобається... Ну добре, але я ще поміняю. Непостійна я людина!!!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 24.01.2009, 07:14 | Повідомлення # 99 |
Оберіг форуму
| Withmaster-13, ура!!!! Дякую!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 24.01.2009, 22:08 | Повідомлення # 100 |
Досвідчений
| Quote (Нереклама) Withmaster-13, ура!!!! Дякую! Нема за що! Добавлено (24.01.2009, 22:08) --------------------------------------------- Люди добрі!!! Невже нікому не цікаво дізнатися про себе щось нове???? Агов, звертайтеся! Не хочете розкривати деякі факти пишіть в ОП. Конфіденційність забезпечена!!!!Самому в кімнаті так сумно!!!
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Субота, 24.01.2009, 22:10 |
|
| |
kot2000 | Дата: Субота, 24.01.2009, 22:32 | Повідомлення # 101 |
Не дуже активний
Репутація: 9
| Withmaster-13 я вже тут)))
Спосіб спілкування залежить від того, з ким ви спілкуєтесь!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 24.01.2009, 22:35 | Повідомлення # 102 |
Досвідчений
| kot2000, і я тута!!!
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Неділя, 25.01.2009, 17:38 | Повідомлення # 103 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Withmaster-13, а що ти можеш сказати про мене цікавого?!
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Tatyano4ka | Дата: Неділя, 25.01.2009, 21:04 | Повідомлення # 104 |
Бувалий
Репутація: 9
| Я б теж дізналася про себе чогось цікавенького
Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 25.01.2009, 22:01 | Повідомлення # 105 |
Досвідчений
| ValeriankA Число народження(природні таланти)-8 Значення:сила і підприємчивість Особистість:господар, руководитель, фінансист Число імені(життєві цілі, покликання)-3 Значення:самовираження талант Особистість:розповсюджувач радості Число душі(заповітні бажання, внутрішня мотивація)-5 Значення:ентузіазм, зміни Особистість:бунтар, авантюрист Число особистості(характеристика від оточуючих)-7 Значення:внутрішнє зусередження Особистість:духовний наставник Знак зодіаку Планета повелитель-Нептун Стихія-вода Число знаку зодіаку-18 Непередбачуєма, драматична, артистична,активна, весела, натхненна.Добавлено (25.01.2009, 22:01) --------------------------------------------- Tatyano4ka Число народження(природні таланти)-4 Значення:спостереження, стабільність Особистість6працівник, наглядач, вчений Число імені(життєві цілі, покликання)-8 Значення:сила і підприємчивість Особистість:господар, керівник, фінансист Число душі(бажання. мотивація)-8 Зн. і Ос. див. вгорі Число особистості(характеристика від оточуючих)-1 Значення:незалежність, енергія Особистість:лідер, людина дії Знак зодіаку Планета повелитель- Місяць Стихія-вода Число знаку зодіаку- Творча сила, самоутвердження, легко прив'язуэться до людей. Людина сімейна домашня, здається тихою, але за потреби підніме шквал(як вода). Вперта, завжди добивається свого. Цікава, м'яка, любить природу.
|
|
| |
|