Містична кімната Магістра Таємних Наук Witchmasterа
|
|
Tatyano4ka | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 18:11 | Повідомлення # 106 |
Бувалий
Група: Продвинуті
Репутація: 9
Статус: Offline
| Quote (Withmaster-13) незалежність, енергія Особистість:лідер, людина дії Quote (Withmaster-13) Творча сила, самоутвердження, легко прив'язуэться до людей. Quote (Withmaster-13) Людина сімейна домашня, здається тихою, але за потреби підніме шквал(як вода). Вперта, завжди добивається свого. Цікава, м'яка, любить природу. так і є Велике Дякую!!!!
Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 20:27 | Повідомлення # 107 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Withmaster-13, Загалом,ніби я!
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 20:32 | Повідомлення # 108 |
Досвідчений
Репутація: 24
| Quote (ValeriankA) так і є Велике Дякую!!!! Quote (ValeriankA) Withmaster-13, Загалом,ніби я! Дівчата дякую за позитивні відгуки!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 18:24 | Повідомлення # 109 |
Досвідчений
| Ніхто незаходе... Ну люди, бувайте! З'явлюсь не скоро! Було приємно з усіма спілкуватися!Пощайте!!!!! P.S. Хотілось би привітати однодумців з наближаючим святом у наступну пятницю!! Сайт "ЕХО" the best!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 05.02.2009, 22:06 | Повідомлення # 110 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| На прохання хазяїна кімнати, вона закривається на деякий час. Ключі у коменданта...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 14.02.2009, 18:50 | Повідомлення # 111 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Власник повернуся, отримайте ключі, розпишіться...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Понеділок, 16.02.2009, 17:15 | Повідомлення # 112 |
Досвідчений
| Так, я вдома!!!!!!!!!
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 19.02.2009, 14:10 | Повідомлення # 113 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Розкажи і про мене.
|
|
| |
ДЕВЧОНКА | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 13:38 | Повідомлення # 114 |
Бувалий
Репутація: 9
| З поверненням!!!)))
Есть два основных способа обрести своё место в жизни: либо занять твёрдую позицию, либо принять неудобную позу
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 19.03.2009, 22:09 | Повідомлення # 115 |
Досвідчений
| ДЕВЧОНКА, дякую!! ataskum, вибач, затримався... ataskum Число народження(природні таланти)-6 Значення:збереження і надійність Особистість:радник,вчитель, охоронець Число імені(життєві цілі, покликання)-4 Значення:спостереження, стабільність Особистість:працівник, наглядач, вчений Число душі(заповітні бажання, внутрішня мотивація)-3 Значення:самовираження талант Особистість:розповсюджувач радості Число особистості(характеристика від оточуючих)-1 Значення:незалежність і енергія Особистість:лідер, людина дії Знак зодіаку Планета повелитель - Нептун Стихія - вода Число знаку зодіаку - 19 Співчутливий,дещо нервовий. Надійний, спокійний, веселий. Додано (23.02.2009, 21:19) --------------------------------------------- На ваш розсуд... Якщо сума чисел штихкоду = 5, то така річ буде надихати власника 2, то така річ буде щасливою 6, то така буде корисною, практичною 7, то така річ не практична. Взагалі найкращі речі зі сумами чисел штрихкоду 2,4,5,6.
Повідомлення відредагував Withmaster-13 - Четвер, 19.03.2009, 22:10 |
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 19.03.2009, 22:42 | Повідомлення # 116 |
Професіонал
Репутація: 18
| Withmaster-13, якщо можете, розкажіть і про мене. Дякую.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 13:21 | Повідомлення # 117 |
Досвідчений
| mazepas2008 Число народження(природні таланти)-11 Значення:інтуіція, просвітлення Особистість:духовний посланець, просвітитель Число імені(життєві цілі, покликання)-7 Значення:внутрішнє зусередження і таємниця Особистість:духовний наставник, містик Число душі(заповітні бажання, внутрішня мотивація)-6 Значення:збереження і надійність Особистість:радник,вчитель, охоронець Число особистості(характеристика від оточуючих)-1 Значення:незалежність і енергія Особистість:лідер, людина дії Знак зодіаку Планета повелитель - Меркурій Стихія - Повітря Число знаку зодіаку - 7 Людина перемінна,любить розмовляти. Як всі Близнюки феноменально лінивий і дуже весела людина.Додано (23.03.2009, 13:21) --------------------------------------------- mazepas2008, ну як ти чи не ти?
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:13 | Повідомлення # 118 |
Професіонал
Репутація: 18
| Withmaster-13, Я в шоці. Наскільки можу себе оцінити, то майже все сказане відповідає реальності. Щиро дякую за інфу. Після вчорашньої "Битви екстрасенсів" на СТБ все більше вірю у можливість деяких людей бачити минеле і майбутнє, читати людей, спілкуватися із СИЛОЮ.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 21:30 | Повідомлення # 119 |
Досвідчений
| Quote (mazepas2008) Withmaster-13, Я в шоці. Наскільки можу себе оцінити, то майже все сказане відповідає реальності. Щиро дякую за інфу. Після вчорашньої "Битви екстрасенсів" на СТБ все більше вірю у можливість деяких людей бачити минеле і майбутнє, читати людей, спілкуватися із СИЛОЮ. І це я тільки користувався нумерологією і астрологією, а сильні і без того справляються. P.S. Напиши будь-ласка хто виграв у "Битві". Я нажаль пропустив(((Додано (23.03.2009, 21:30) --------------------------------------------- mazepas2008, останні слова точні бо писав з себе я народився 21 червня. Розрив не великий тому характери дещо схожі ось я основні риси і написав.
|
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 22:15 | Повідомлення # 120 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Withmaster-13, реклама пішла)) якщо mazepas2008 в шоці, то хотіла б дізнатись про себе))!
|
|
| |