Пятниця, 29.03.2024, 06:44
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Lubava  
Форум » Все про все » Пресогляд » Росія розпочала відкриту агресію проти Грузії
Росія розпочала відкриту агресію проти Грузії
ДжиннДата: Понеділок, 11.08.2008, 09:08 | Повідомлення # 31
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
PsevdoNimB, я спокійний як двері. :) І знаю далеко не все.
І незбираюся щось доводити красніючи як Грей. Так просто поумнічав тіпа. :D



трах-ті-бі-дох
 
perekosДата: Понеділок, 11.08.2008, 09:35 | Повідомлення # 32
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 341
Репутація: 9
Статус: Offline
В зоні конфлікту діє ЦЕНЗУРА - звідти брак достовірної інфи від зацікавлених сторін.
На мою думку, в конфлікті зацікавлені і росія і грузія. З зацікавленостю росії вроді і так все ясно. Зі сторони грузії, це мабуть, більш тактичний хід до розв'язання проблеми спірних територій. Здається мені, що російські миротворці в недалекому майбутньому будут замінені на міжнародних.



 
KINGДата: Понеділок, 11.08.2008, 10:35 | Повідомлення # 33
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Повідомлень: 142
Репутація: 22
Статус: Offline
Quote (STALKER)
А грузини значить мають право бомбити Осетію-це у порядку вещей.Мені здаеться це просто етнічна чиска-просто Осетія як заноза у сраці Грузії,а що не можна вирішити все мирним шляхом?
Чому Росія хоче мирного вирішення ,а від Грузії жодного слова.Зате перед америкосами Саакашвілі аж вивертаеться-так хочеться до НАТО.

От якраз Грузія вже 3 серпня запропонувала Осетії автономію по сучасним Європейський стандартам, але в них нічого не вийшло і того ж дня Російська авіація почала бомбити Грузію. Так хто більше хочу миру?

І чи маємо ми право засуджувати Саакашвіллі за намагання потрапити до НАТО? Хочеться Грузії в НАТО - нехай ідуть не наше це діло. не нам їх судити.

Quote (STALKER)
а Севастополь так вообще ісконно російське місто.

Отакої!... А я все життя думав, що Севастополь - це "ісконно" татарське місто як і весь Крим... О_о



Повідомлення відредагував KING - Понеділок, 11.08.2008, 10:37
 
premiumДата: Понеділок, 11.08.2008, 14:54 | Повідомлення # 34
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 488
Репутація: 12
Статус: Offline
Quote (Samoswal)
Quote (qnpremium/qn)uzqВсі передові інформагенства світу справедливо помітили лише агресію Росії./uzq/uzquote Друзі, я сьогодні подивився цей промо ролик(по іншому назвати не можу) в якій Грузію показують з м"яко кажучи поганої сторони. Мені цікава думка преміума, а воно того варте, весь цей конфлікт??? І не полініться почитати коменти(ті хто англійську знають), там вам і думка заходу про це. (На сервісі youtube користувачі з усього світу, більшість західних.) Скажу так, що весь цей конфлікт-це політична гра і гра не народу Росії чи Грузії, а політиків. Більшість росіян проти кровопролиття, так само і грузини. І українців ще хочуть вписати в цей конфлікт!!! Воно нам треба? Ну й що як Саакашвілі кум Ющенка. Народ проти!!!! З кожним днем пересвідчуюсь, що політики про людей не думають, їм би свої власні інтереси і амбіції вирішити. BBvideo/BBvideo

I'm the best damn thing that your eyes have ever seen

Звичайний пропагандистський кацапський ролік, таких фашистський рейх тисячі випускав, щоб виправдати агресію.




"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
 
AdminДата: Понеділок, 11.08.2008, 15:07 | Повідомлення # 35
Батька сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 529
Статус: Offline
Quote (premium)
Звичайний пропагандистський кацапський ролік, таких фашистський рейх тисячі випускав, щоб виправдати агресію

Пропаганда-пропагандою, а Самосвал правий - це все просто амбіції політиків і грошенята крутих дядів. автономія запропонована, здавалось би візьміть та і все, більше крові не було, а ні - російським дядям потрібна ця війна, грузинським дядям вона потрбіна, америка теж від неї тільки виграє... от і воюють як дурні... От тільки помирають звичайні люди. Як завжди. Бо інакше не було і не буває...



Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)

Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...

 
premiumДата: Понеділок, 11.08.2008, 15:49 | Повідомлення # 36
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 488
Репутація: 12
Статус: Offline
Quote (Admin)
Quote (qnpremium/qn)uzqЗвичайний пропагандистський кацапський ролік, таких фашистський рейх тисячі випускав, щоб виправдати агресію/uzq/uzquote Пропаганда-пропагандою, а Самосвал правий - це все просто амбіції політиків і грошенята крутих дядів. автономія запропонована, здавалось би візьміть та і все, більше крові не було, а ні - російським дядям потрібна ця війна, грузинським дядям вона потрбіна, америка теж від неї тільки виграє... от і воюють як дурні... От тільки помирають звичайні люди. Як завжди. Бо інакше не було і не буває...
Грузія і грузинські дяді з великою радістю відмовились би від війни, якби Росія вивела свої війська з Осетії.



"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
 
PsevdoNimBДата: Понеділок, 11.08.2008, 15:49 | Повідомлення # 37
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Джинн, ти - розумна людина, тому вибач, що я тобі трішечки з'язвив. blush
 
premiumДата: Понеділок, 11.08.2008, 15:56 | Повідомлення # 38
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 488
Репутація: 12
Статус: Offline
Там ситуація складніша, ніж нам здається.

Грузія станом на 7 серпня контролювала 40% території Пд. Осетії, навколо Цхінвалі знаходяться переважно грузинські села, в 1989 році 30% населення Пд. Осетії складали грузини, територію Пд. Осетії можна порівняти із середнім українським районом і уявіть собі, в армії сепаратистів було десятки установок "Град", до сотні танків, сотні одиниць іншої військової техніки... відгадайте де вини взяли зброю?




"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
 
ДжиннДата: Понеділок, 11.08.2008, 17:21 | Повідомлення # 39
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
PsevdoNimB, friends like_opera


трах-ті-бі-дох
 
STALKERДата: Понеділок, 11.08.2008, 20:46 | Повідомлення # 40
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 96
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (KING)
Отакої!... А я все життя думав, що Севастополь - це "ісконно" татарське місто як і весь Крим... О_о

Тут Ви не праві -ось історія Севастополя
Древнегреческий полис
В античности на территории, на которой расположен современный Севастополь, располагалась греческая колония Херсонес, основанный выходцами из Гераклеи Понтийской в V веке до н. э.
Тяжелая и долгая борьба России за выход к Черному морю успешно завершилась; в результате войны с Турцией 1768-1774 гг. был заключен Кючук - Кайнарджийский договор, по которому Крымское ханство объявлялось независимым от Турции и переходило под покровительство России. Командовавший русской армией в Крыму А. В. Суворов по достоинству оценил военно-стратегическое значение прекрасной бухты, на берегах которой через пять лет начнется строительство города и порта. В 1778 г. он разместил у Ахтиарской бухты свои войска. Полководец высказал убеждение, что именно здесь надо создавать базу военного флота, который обеспечит безопасность южных морских рубежей России. "Подобной гавани", писал А. В. Суворов, "не только у здешнего полуострова, но и на всем Черном море другой не найдется, где бы флот лучше сохранен и служащие на оном удобнее и спокойнее помещены быть могли ". Манифестом от 8 апреля 1783 г. Крым, Тамань и правобережье Кубани были присоединены к России. С ликвидацией Крымского ханства Турция лишилась базы своей агрессии в Северном Причерноморье. Победа России в войне создала объективные предпосылки для усиления борьбы против турецкого владычества народов Болгарии, Румынии. Сербии и других стран.

Фрегаты "Храбрый" и "Осторожный" были первыми русскими кораблями, оставшимися на зимовку в Ахтиарской гавани в 1782/83 г. Весной 1783 г. к этим берегам пришла вся эскадра под командованием вице-адмирала Ф. А. Клокачева, одного из героев Чесменского сражения. Корабли бросили якоря в бухте, позднее названной Южной. Здесь они оказались надежно защищенными от бурь и штормов. Русские моряки увидели на берегу, покрытом низкорослым лесом и кустарником, небольшую деревушку, прилепившуюся к обрыву. Имя деревушки - Ак-Яр (Ахт-Яр) легло в основу названия бухты, а затем и города, построенного на ее берегах. Моряки, крепостные крестьяне из разных российских губерний да вольнонаемные мастеровые - жители соседней Балаклавы - стали первыми строителями будущей базы Черноморского флота. 3 июня (14 июня по новому стилю) 1783 г. на западном берегу Южной бухты были заложены первые каменные постройки города : дом для нового командующего Черноморской эскадрой Ф. Ф. Мекензи, часовня, кузница и деревянная пристань, та, которую позднее назвали Графской. Эта дата и стала днем рождения Севастополя. Строительством руководил начальник штаба эскадры флаг - капитан Д. Н. Сенявин, впоследствии адмирал, видный флотоводец. Указом от 10 февраля 1784 г. Ахтиар, город-крепость у Черного моря, назвали Севастополем. Высокий смысл этого имени ему предстояло оправдать. И он оправдал его. Родившись как военно-морская база, Севастополь навсегда связал свою судьбу с Черноморским флотом. Из его гаваней уходили в походы военные корабли, сюда возвращались они с победой. В ходе русско-турецкой войны 1787-1791 гг. эскадра под командованием Ф. Ф. Ушакова разгромила превосходящие силы турецкого флота у острова Фидониси, разбила противника в Керченском проливе, у Тендровской косы, а затем у мыса Калиакрия. Современники отмечали, что военное искусство черноморцев, не связанное с догмами прошлого, превосходило боевое мастерство моряков других флотов. Адмирала Ф. Ф. Ушакова, в 1790 г. возглавившего Черноморский флот, справедливо называли "морским Суворовым": он не знал поражений." Воздавая должное выдающимся заслугам флотоводца и заложенным им замечательным традициям. Президиум Верховного Совета СССР в годы Великой Отечественной войны учредил орден Ушакова двух степеней и медаль Ушакова. Этих наград удостаивались военные моряки, особо отличившиеся в морских боях и сражениях. Имя прославленного адмирала носит одна из центральных площадей Севастополя. Ушаковой балкой называется живописная местность за городом, где в XVIII веке по распоряжению Ф. Ф. Ушакова был разбит большой сад, отведено место для народных гуляний. В 1804 г. русское правительство официально объявило Севастополь главным военным портом на Черном море. С 1805 г. главный командир Черноморского флота и его портов назначался одновременно губернатором городов Севастополя и Николаева. В походах и боях мужал молодой русский военный флот, его подвигам суждено было остаться в веках.
ТАК ШО СЕВАСТОПОЛЬ БУВ ОСНОВАНИЙ РОСІЯНАМИ ХАЙ І НА ТЕРИТОРІЇ ОСМАНІВ




Имею Мнение Хрен Оспориш
 
premiumДата: Понеділок, 11.08.2008, 21:22 | Повідомлення # 41
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 488
Репутація: 12
Статус: Offline
Quote (STALKER)
ТАК ШО СЕВАСТОПОЛЬ БУВ ОСНОВАНИЙ РОСІЯНАМИ ХАЙ І НА ТЕРИТОРІЇ ОСМАНІВ

:D смішно, а як же тисячолітня історія Херсонеса (Корсуня)




"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
 
oleksiy11Дата: Понеділок, 11.08.2008, 22:58 | Повідомлення # 42
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 615
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (STALKER)
СЕВАСТОПОЛЬ БУВ ОСНОВАНИЙ РОСІЯНАМИ

Все віддати Севастополь Росіянам і крапка. comando girl_werewolf tommy devil
В них бідних нещасних своеї землі як кіт наплакав то хай воно їм буде(років через тисячу) mail1




Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть-
Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу?
Iз Кобеляк гудуть,
Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний.
Колись вiн сам за все промовить слово,
Колючий, неминучий i постiйний

Skype - olekciy11

Повідомлення відредагував oleksiy11 - Понеділок, 11.08.2008, 23:00
 
STALKERДата: Вівторок, 12.08.2008, 21:06 | Повідомлення # 43
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 96
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (premium)
смішно, а як же тисячолітня історія Херсонеса (Корсуня)

Ти наверно з гор спустився,я кажеться казав КОЛИ ДЕ І КИМ був оснований Севастополь,а не обсуждав тут с тобою історію землі на якій його збудували.Може там до Херсонеса ще хтось жив та їх повибивали щоб основати те місто,а до них вообще динозаври жили-ТАК чия земля?А зараз вона вообще українська.А якщо тобі так подобаються грузини то їдь туди найманцем-та вбивай своїх словян,а то тебе послухати так Ти ярий противник Росії-може ТИ бендерівець? .А може ТОБІ до НАТО хочеться-так я наприклад противник НАТО.Я не захищаю Росію ,але і не відхараскуюсь від неї -томущо і Білоруси і Росіяни і МИ усі вилізли з одного болота-КИЇВСЬКОЇ РУСІ,ну правда окрім западної України ,її преднали насильно-там більше виходців з поляків, руминів, молдаванів.А то політики колотять кашу і навьязують нам свое све використовують набиваючи свої кишені,а ми як останні лохи друг друга повбивати ладні.А вони потом коньячок пьють і щиро посміхаються-мол ми для Вас для народа стараемось.
А забулась ПОМАРАНЧЕВА РЕВОЛЮЦІЯ -коли гризлись наче звірі друг з другом,БО я за ЯНУКОВИЧА а ти за ЮЩЕНКА.Бо то не нам треба гризтись,а подивитись глибше і задати собі пару питань-
А кому це вигідно,А хто розвалив СССР і тепер методично сваре братні народи,А хтож у нас так хоче світового панування що аж із шкури пнеться і навьязуе усім свою демократію.
Quote (oleksiy11)
Все віддати Севастополь Росіянам і крапка. В них бідних нещасних своеї землі як кіт наплакав то хай воно їм буде(років через тисячу)

А тобі Льошик будеш умнічать дам щолбана в неділю на базарі



Имею Мнение Хрен Оспориш
 
ДмитроДата: Вівторок, 12.08.2008, 21:32 | Повідомлення # 44
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 44
Репутація: 9
Статус: Offline
Почув недавно такий вислів: Україно , як ти далеко від Бога , і як близько до Росії... Можливо це гіпербола . але останні події на Кавказі , де Росія показує , хто вдома хозяїн, навіюють на певні паралелі політики "добросусідства" Старшого Брата до нашої держави.



Если Ваш друг верен Вам не взирая на обстоятельства то ставлю 100 против одного что это Ваша собака.
 
oleksiy11Дата: Середа, 13.08.2008, 11:18 | Повідомлення # 45
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 615
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (STALKER)
Указом от 10 февраля 1784 г. Ахтиар, город-крепость у Черного моря, назвали Севастополем. Высокий смысл этого имени ему предстояло оправдать.

Десь чув що накази пор надання назви (чи перейменування незнаю точно) Севастополю і Херсону були доставлени не по адресу, а насправді містом слави російських моряків мав стати Херсон %)




Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть-
Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу?
Iз Кобеляк гудуть,
Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний.
Колись вiн сам за все промовить слово,
Колючий, неминучий i постiйний

Skype - olekciy11

 
Форум » Все про все » Пресогляд » Росія розпочала відкриту агресію проти Грузії
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net