Операцыонная система Windows XP
|
|
ivan | Дата: Вівторок, 19.02.2008, 18:19 | Повідомлення # 31 |
Бувалий
Група: Модератори
Репутація: 14
Статус: Offline
| Quote (perekos) чекаю анонсований sp1 під вісту а що його чекати коли він уже вийшов. Якщо хочеш то можу викласти ссилку для скачування. А відносно XP я с тобою категорично незгоден. XP буде ще довго у користуванні. Тим більше в даний час XP випереджає Вісту по "производительности". Віста лише красива, а хляків у неї багато, а XP перевірений часом.
Не забуваємо ставити "+" якщо комусь допоміг !
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 20.02.2008, 10:45 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 9
| Quote (ivan) XP буде ще довго у користуванні. Тим більше в даний час XP випереджає Вісту по "производительности". Віста лише красива, а хляків у неї багато, а XP перевірений часом. Це все так, але нічого не стоїть на місці Поріг в 3 гіга оперативки для ХР, для сучасного заліза це серйозна причина задуматись. Я коли півтора роки назад брав материнку, так в мануалі до неї рекомендувалось під ХР 32 біт її затормажувати (настройками в біосі). Добав до цього неустойчивість на нових платформах, що не під все нове залізо вже роблять драйвера до неї + мелкомягкі норовят відмовитись від супроводу. ЇЇ час пройшов.
|
|
| |
ivan | Дата: Середа, 20.02.2008, 23:51 | Повідомлення # 33 |
Бувалий
| Можливо ти і правий perekos, , але в даний час поки що все без змін. ХP - провірений часом.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 21.02.2008, 00:00 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Я також руками і ногами - за ХР! Ставив вісту майже рік тому... два місяці з нею промучився - потім ледве зніс)) понад 8 гіг лайна)) При чому не робило під вісту все, заради чого я взагалі комп купував. Більше половини функцій звукової карти не було, потрібний софт глючив, а тв-тюнер взагалі не працював. До речі, інтерфейс також не сподобався. Якісь зайві понти.
|
|
| |
ivan | Дата: Четвер, 21.02.2008, 00:15 | Повідомлення # 35 |
Бувалий
| Windows XP нав даний момент - клас !
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Четвер, 21.02.2008, 02:54 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (perekos) ivan, ще нема фінального офіційного SP3, є лише предрелізові варіанти (зайди на сайт мелкомягких, там можеш і скачати). Оголошували його вихід в 1 кварталі, але вроді йдуть чутки, що реліз переноситься до 1 травня А у меня есть, я скачал SP3 русский!!!
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 21.02.2008, 11:05 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
| Quote (M@VEK_L1M1T) А у меня есть, я скачал SP3 русский!!! Офіційно - фінального релізу ще нема. Все інше бажаєме за дійсність Quote (PsevdoNimB) Я також руками і ногами - за ХР! Нові версії драйверів і прогам підтримують уже давно вісту А як бути з десятим діректіксом під ікспішку? Щас уже всі ігри на нього потроху переповзають.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 21.02.2008, 14:14 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
| perekos, хоча я далеко не геймер, але нівіть ті дві ігри, які в мене на компі - і ті не стабільно працювали під вісту, а саме під вістою не працювали деякі їх функції, не відображалися деякі позначки. Уяви собі стрілялку в якої немає прицілу. Самому на моніторі його намалювати? Звукова карточка Audigy2 Platinum EX (для напівпрофесійної роботі зі звуком) під вістою не використовує всі її функції. Нормальних дров до сих пір немає. Я звичайно ж розумію, що таке нова система і для чого вона, але, як бачиш, іноді краще - ворог хорошого.
|
|
| |
ivan | Дата: Четвер, 21.02.2008, 15:27 | Повідомлення # 39 |
Бувалий
| perekos, почитай Windows XP в два раза быстрее Vista Добавлено (21.02.2008, 15:27) --------------------------------------------- Первый пакет обновлений для операционной системы Windows Vista
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 09:34 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
| Шановні. Я не намагаюся вас переконати в тому що одна ось краща за іншу Веду мову лише про те, що одна із них себе вже віджила, і через пару років її можна буде побачити лише на раритетних машинах. Софт під неї застаріє, оновлень і драйверів на нове залізо не буде, грайок не буде - ця тенденція вже набирає оберти. Такова селяві. Життя продовжується Добавлено (22.02.2008, 09:34) --------------------------------------------- ivan, Дякую за ссилку про вихід, я тепер вже в курсі.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 09:56 | Повідомлення # 41 |
Досвідчений
| Quote (perekos) Шановні. Я не намагаюся вас переконати в тому що одна ось краща за іншу та все зрозуміло але я не думаю, що мікрософт погодяться на такий деструктивний крок, як відмовитися від ХР, як від вдалого продукту діяльності (і самого популярного). Гадаю, що ще років 5-7 підтримка буде (бо дуже багато юзерів купили ліцензію на ХР), і старий комп далеко не кожен юзер викине...
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Пятниця, 22.02.2008, 09:58 |
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 14:06 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) але я не думаю, що мікрософт погодяться на такий деструктивний крок, як відмовитися від ХР, як від вдалого продукту діяльності (і самого популярного). З точки зору маркетингу, цей проект вже себе вичерпав. Мелкомягкі планували закінчити підтримку же літом цього року, але корпорації на них давлять і строк продлили. Ну максимум півтора роки - це оптимістичний прогноз.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 23.02.2008, 15:43 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| Quote (perekos) З точки зору маркетингу, цей проект вже себе вичерпав. Мелкомягкі планували закінчити підтримку же літом цього року, але корпорації на них давлять і строк продлили. Ну максимум півтора роки - це оптимістичний прогноз. От і добре Я не помилюся, якщо запрогнузую через півтори року нову систему (кращу від вісти)
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 23.02.2008, 21:21 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
Репутація: 16
| perekos, PsevdoNimB, а як 1С працює на Вісті? Мабуть, моє питання викликає як мінімум посмішку , але якщо знаєте - розкажіть. Бо деякі програмісти категорично не радять встановлювати вісту під 1С. Чи не хочуть заморочуватись, чи дійсно є якісь "несостиковки".
|
|
| |
ivan | Дата: Субота, 23.02.2008, 21:44 | Повідомлення # 45 |
Бувалий
| PsevdoNimB, perekos, почитайте. Вам буде цікаво : Новая версия Microsoft Windows, известная под кодовым названием Vienna или Windows 7, может выйти на полгода раньше заявленного срока – во II половине 2009 г.
|
|
| |