Операцыонная система Windows XP
|
|
M@VEK_L1M1T | Дата: Вівторок, 15.01.2008, 21:46 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 10
Статус: Offline
| Выложивайте все что имеете нащет виндовса может ктото нашел новую версию. Хотелось бы найти и скачать Windows XP kill bill кто знает выложите ссылочку!!![color=red]
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 16.01.2008, 08:49 | Повідомлення # 2 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (M@VEK_L1M1T) Windows XP kill bill У мене є на СД.....Скажу зразу - галімИй вІн дуже((
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 16.01.2008, 12:41 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Зараз ікспішкой користуюсь лише на роботі. Збірки ставлю від звіра або чисті корпоративні. посилання на XP kill bill бачив на цьому сайті, чи вони ще живі не вкурсі
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 15:20 | Повідомлення # 4 |
Лікар
Репутація: 15
| PePeL-soN, цілком згодний!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 16.01.2008, 16:24 | Повідомлення # 5 |
Барабаніст
| Grey, а що через Ваші руки також цей Кіл Біл проходив?
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Середа, 16.01.2008, 16:58 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
| Quote (perekos) Зараз ікспішкой користуюсь лише на роботі. Збірки ставлю від звіра або чисті корпоративні. посилання на XP kill bill бачив на цьому сайті, чи вони ще живі не вкурсі Пасиба за ссылочку буду смотреть!!!Добавлено (16.01.2008, 16:57) ---------------------------------------------
Quote (PePeL-soN) У мене є на СД.....Скажу зразу - галімИй вІн дуже(( Ну ето кому как одни говоря что класный и проги в комплекте и все... Я незнаю невидел но хотелось бы посотреть... Добавлено (16.01.2008, 16:58) ---------------------------------------------
Quote (perekos) Зараз ікспішкой користуюсь лише на роботі. Збірки ставлю від звіра або чисті корпоративні. посилання на XP kill bill бачив на цьому сайті, чи вони ще живі не вкурсі САЙТ COOL много чего интересного!!!! Особенно прог...
День-это маленькая жизнь, и надо прожить ее так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили еще сутки.(*)
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 16.01.2008, 17:07 | Повідомлення # 7 |
Барабаніст
| Quote (M@VEK_L1M1T) Ну ето кому как одни говоря что класный и проги в комплекте и все... Я незнаю невидел но хотелось бы посотреть... З цього диску жоднА Вінда не стає(а їх там напевне біля 8 різних версй)...Прог?НеспорЮ дуже багато корисних, але ж......оЦтой......
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 16.01.2008, 18:03 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (M@VEK_L1M1T) САЙТ COOL много чего интересного!!!! Особенно прог... раніше він був ще кращий, зараз потрошку стає звичайним верезником Саме краще зробити свій собствений дистрібютів для інсталяції вінди - тільки те що подобається і чим користуєшся - нічого лишнього
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Середа, 16.01.2008, 18:07 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
| Quote (perekos) Саме краще зробити свій собствений дистрібютів для інсталяції вінди - тільки те що подобається і чим користуєшся - нічого лишнього Полностью согласен.!
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 19:14 | Повідомлення # 10 |
Лікар
| PePeL-soN, у мене DVD Kill Bill з кучою прог на ньому, більша частина яких або застаріли або тільки туплять машину.
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:21 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
| Quote (Grey) у мене DVD Kill Bill з кучою прог на ньому, більша частина яких або застаріли або тільки туплять машину. Нащет устаревших прог ет не проблема все зделает ОБНОВЛЕНИЯ. А я например люблю проги... Но ты наверное у когото взял ет DVD а если скачал ТО БУДЬ ДОБР ДАЙ ССЫЛОЧКУ!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:34 | Повідомлення # 12 |
Лікар
| M@VEK_L1M1T, DVD куплен в Харькове на "Развалах" ( книжный рынок ).
|
|
| |
M@VEK_L1M1T | Дата: Середа, 16.01.2008, 20:37 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Grey, Ясно КРУТО, а какая цена етой штукчки?Если не секрет!!!
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 17.01.2008, 08:36 | Повідомлення # 14 |
Барабаніст
| Quote (Grey) PePeL-soN, у мене DVD Kill Bill з кучою прог на ньому, більша частина яких або застаріли або тільки туплять машину. Grey, +1...
|
|
| |
|