Неділя, 05.05.2024, 01:16
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5570
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Липень » 22 » З Донецька – з “нулями”



    З Донецька – з “нулями”
    11:17

    Для львівських “Карпат” дебютний сезон української Прем’єр-ліги розпочався в Донецьку матчем проти місцевих “металургів”. Обидві команди до першого туру Ліги підвели нові тренери: донеччан – Ніколай Костов, львів’ян – Олег Кононов.

    Із приходом до керма клубів нових наставників у складах команд, як зазвичай буває, з’явилися й нові гравці. Зокрема, для підсилення складу до “Металурга” повернулися Зотов, Тищенко і Ткаченко, а ще в Донецьку висадився черговий десант легіонерів. Натомість тренер “Карпат” міг похвалитися лише сербом Мілошевічем, який став головною “покупкою” львів’ян у міжсезоння.

    Якщо порівняти ці факти, то передбачити підсумок поєдинку в Донецьку було не складно – більшість “за” була на боці “Металурга”. Зрештою, на користь донеччан свідчила і статистика їхніх виступів у стартовому турі “вишки”: в рідних стінах “гірники” лише раз зазнали поразки, і стільки ж разів “Карпати” перемагали на виїзді в дебютних двобоях сезону.

    Гра тривала за суттєвої переваги господарів стадіону, який, до речі, до старту Ліги реконструювали. “Металурги” вже з перших хвилин пішли в напад, проте їхнім атакувальним діям бракувало гостроти, та й львів’яни практично з перших хвилин поєдинку закрилися у “глухому” захисті, що відверто ускладнювало завдання донецьким хлопцям.

    Пробити оборону “зелено-білих” донеччани не змогли ні в першому, ні в другому таймах: здебільшого як зброю проти львівського захисту гравці “Металурга” використовували удари з середньої і далекої відстаней. Так, у першій половині поєдинку по воротах “Карпат” кілька разів сильно пробивали Чечер, Ситник, Ткаченко, але їхнім пострілам бракувало влучності. Щоправда, в тому ж першому таймі практично стовідсотковий гольовий момент створили і львів’яни: Фещук “протягнув” м’яч по флангу й віддав точний пас у розріз на Дениса Кожанова, який вийшов сам на сам із голкіпером “Металурга”, технічно перекинув через нього “круглого”, проте останнього моменту Чечер практично з лінії воріт виніс “шкіряного”. Це був перший і останній справжній момент біля воріт Дішленковіча.

    Друга половина зустрічі тривала за подібним сценарієм: господарі атакували, гості захищалися. Однак, на відміну від першої 45-хвилинки, львівський захист почав поволі “тріщати”. Завдавали клопоту Романеску ті самі персонажі, що й у першому таймі, – Чечер, Зотов, Шищенко. “Карпати” ж запам’яталися хіба що ударом Худоб’яка, який після подачі Кобіна переміг у повітряній дуелі та пробив по воротах, і вилученням Самсона Годвіна. Увесь інший ігровий час, що залишався до завершення гри, “зелено-білі” фактично провели на своїй половині поля.

    Долю протистояння вирішив доданий арбітром час. Після справжньої навали “гірників” на ворота Романеску небезпечно метрів із 18-ти пробив Макрідіс: кіпер гостей спрямував м’яч на кутовий. На подачу останнього корнера у грі в карний майданчик “Карпат” прибігли майже всі гравці донеччан, і Фортуна таки усміхнулася їм, а точніше – Чечеру – 1:0. Тож “Металург” здобув доволі закономірну перемогу: впродовж поєдинку донеччани 18 разів завдавали ударів по воротах гостей, які у відповідь спромоглися лише на три.

    Ніколас Костов, головний тренер “Металурга”:

    – Перша гра, як і очікували, була нервовою та напруженою. Ми дуже хотіли перемогти і, зрештою, досягли бажаного результату. Мої підопічні добре попрацювали, що й допомогло їм здобути три очки. Двобій ми розпочали доволі невдало, проте на це є причини: можливо, добре зіграти заважали спека й недостатня кількість інформації про суперників. Уже від початку поєдинку побачили, що “карпатівці” вміють дуже добре захищатися й намагаються за першої ж нагоди організовувати контратаки. Останні півгодини ми цілком контролювали ситуацію на полі, що, зрештою, дозволило втілити свою перевагу в забитий м’яч. Але це спорт, це футбол. Сьогодні нам пощастило, тому що вирвали перемогу на останніх секундах гри.

    Олег Кононов, головний тренер “Карпат”:

    – Вітаю “Металург” із перемогою. Хочу наголосити, що другий фол Самсона Годвіна не “дотягував” до “жовтої картки”. За грою, звичайно, нині донеччани були сильніші, ми ж грали від захисту, сподівалися на контратаки. Все інше будемо з’ясовувати...

    Результати інших матчів 1-го туру в суботу: “Динамо” – “Іллічівець” – 2:0, “Кривбас” – “Металург” (З) – 1:0.

    Андріан Снігур

    Категорія: Новини України | Переглядів: 739 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net