Пятниця, 29.03.2024, 01:30
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5534
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Січень » 27 » Марина Біжко виграла квартиру в Києві



    Марина Біжко виграла квартиру в Києві
    15:21
    Перша думка після прочитання написаного вище речення – «От, щастить же людям!» Ну справді ж, думаєш, купила людина квиточок лотереї і – бац! – має квартиру в Києві! Насправді не все у житті так просто і швидко – до цього справді крупного виграшу Марина Григорівна разом із чоловіком ішла цілих 18 років
    - Помню, іще в союзні часи поїдемо з чоловіком в Полтаву та й накупимо білетів. Ще ота лотерея була, що відривати краєчок. Потім вже у які тільки українські ми не грали! - розповідає Марина Біжко.
     Великих виграшів не траплялося, але від цього азарт лише зростав. Віталій Біжко захоплення дружини поділяв цілком і повністю, тож родина часом просто таки марила великим виграшем. А для здійснення мети підходять усі засоби.
    - Купляли ми і 100, і 150 і даже 200 білетів. Потратиш 300 гривень, а виграшу 250, - посміхається Віталій Андрійович. - Після такого, бува, зарікаєшся вже ту лотерею брати. Ну його! А потім знову тягне і тягне, пока не підеш і не купиш.
     Придбавши сотню квитків «Телефортуни», Віталій Біжко знайшов заповітні «три телевізори» - перепустку на розіграш у телеефірі. Поїхав до Києва на телепрограму, просидів у студії… та й повернувся ні з чим додому.
    Але грати родина не припинила. Марина захопилася новою лотереєю «Хто там?», а Віталію не давали спокою великі джек-поти «Лото-Забави». Діти, родичі, знайомі лише підсміювалися із подружжя. «Наші діти - син Ян і дочка Віта – теж трохи пограли, але швидко покинули. Їм якби зразу виграти – тоді цікаво, а так – ні». Сміх сміхом, але лотерея така справа – сьогодні програв, а завтра, дивись, і виграв. Спочатку відзначився голова родини – отримав у «Лото-Забаву» 1300 гривень. На цю суму взяли побутову техніку – мікрохвильову піч, пилосос і радіотелефон.
    - А потім листоноша Наталія Кривошта принесла три квитки «Хто там?» Як сьогодні помню – на одному не було нічого, на другому – 3 гривні, а на третьому випало поле з написом "ТБ". Заповнили купончик, відправили у Київ, а через тиждень дізналися, що мене запрошують на телегру.
    Ніяких віщих снів чи небесних знаків напередодні поїздки Марина не бачила. А на самій грі жахливо хвилювалася. До поля «Квартира» лишалося чотири кроки, коли молодий хлопчина крутнув барабан. Випади йому 4, 5 або 6 – і квартира його. Але кубик повільно перекинувся і послужливо показав «двійку» - її номер! До квартири лишається всього два кроки! І її черга крутити барабан. Пальці нервово гнуть обручку, ведучий заспокоює, щось запитує, а в голові – суцільна суміш думок, серед яких найсильніша одна: «Тільки б не випала «одиниця»!!!» Барабан обертається все повільніше і повільніше… нарешті кубик перекидається догори стороною, на якій цілих п‘ять крапочок! Вона виграла квартиру!!! Сльози радості – її та чоловіка, котрий підтримував Марину на грі. І символічні ключі від квартири. Крім цього грандіозного виграшу, Марина Біжко отримала на телегрі ще телевізор і 500 гривень. Того дня взагалі щастило гравцям із Полтавщини – чоловік із Кременчука виграв автомобіль «Шевроле Нива».
    На момент нашої розмови із родиною Біжків пристрасті навколо виграшу встигли трохи вщухнути.
    - У нас тільки і є, що сувенірні ключі від квартири та папірець, який підтверджує мій виграш. Саму ж квартиру ми отримаємо протягом року – так нам пояснили на програмі. Може через п’ять місяців, а може й довше чекати прийдеться.
    Переїздити до столиці родина не планує – в цьому разі можна взяти грошовий еквівалент квартири, а це - ні багато ні мало, 270 тисяч гривень!
    - Дім у нас є, машина нова є, і так наче не бідуємо. А гроші поділимо між дітьми. Ну і собі щось лишимо – на лотерею. Грати будемо і далі – може, доля іще раз посміхнеться.

    Володимир Паршевлюк

    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 1159 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net