Вівторок, 23.04.2024, 10:41
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Березень » 13 » Призи знайшли своїх власників



    Призи знайшли своїх власників
    11:48
    Розіграш призів серед передплатників «ЕХО» був призначений на 12.00 у вівторок, 10 березня. Та вже о 10-ій годині ранку в редакцію почали телефонувати з районного вузла зв’язку і повідомляти, що дехто із потенційних власників призів прибув і з нетерпінням очікує початку дійства. Що ж, людей можна зрозуміти – одні надто прагнули отримати приз, інші – просто підлаштовувались під рейсовий автобус. Та все ж всім їм довелося чекати 12-ої години дня.
    Зал для відвідувачів був прикрашений двома десятками надувних повітряних кульок. Але то не була звичайна декорація. Ведучий Микола Гузченко одразу після реєстрації прибулих номінантів (а приїхали 16 із 20 щасливчиків) заходився пояснювати причину появи кульок. Він сказав: «Як ви можете порахувати, кульок 20. Якраз стільки, скільки призів. У кожній кульці знаходиться папірець із назвою призу. Я буду по черзі в алфавітному порядку називати імена людей, котрі претендують на призи. А вони, взявши в руки голку, будуть проштрикувати кульки. І таким чином власноруч визначатимуть свою долю. Комусь поталанить проштрикнути кульку із «захованим в ній» комплектом супутникового телебачення, комусь – із пилососом, комусь – із передплатою на друге півріччя 2009 року. Наголошую, кожен учасник має право пробити лише одну кульку!»
    Після цього оголошення, щоб продовжити інтригу, був проведений конкурс серед листонош. Щоправда, одна з них, а саме – кобелячанка Надія Касьян, отримала свій велосипед без черги і без розіграшу. Адже це був спеціальний приз від «ЕХО» для листоноші, котра зробила найбільший внесок у передплату газети. Визначала переможця адміністрація вузла зв’язку. Виграти ліхтарики, сумки-гаманці та парасольки пощастило Марії Шкандрет із Ганжівки, Надії Бовтрук із Підгори, Меланії Ляшенко із Чкалового, Людмилі Литвиненко та Оксані Самарській із Григоро-Бригадирівки, а також кобеляцьким листоношам Оксані Бігун, Олександру Тертишному, Людмилі Моренко, Світлані Приходько, Юлії Христіченко, Яні Песиголовець та Володимиру Масичу.
    А потім настали найбільш напружені хвилини. Люди почали по черзі підходити до кульок і брати в руки голку. Папірці один за одним випадали на підлогу, а Микола Гузченко зачитував лише: «Передплата на друге півріччя 2009 року». Лідія Вугленко із Маячки Новосанжарського району навіть перехрестилася перед відповідальним моментом. Але й на її долю випала лише передплата. Ажіотаж зростав. Дехто навіть почав сумніватися, чи є в кульках більш цінні призи. «Крига скресла» на Ользі Голик із села Фрунзе. Вона виграла електрочайник «Sanussy». І ось до кульок підходить Микола Онуфрієнко із Озір. Кулька лопається, папірець випадає, а Микола Гузченко зачитує: «Комплект супутникового телебачення!» Переможця вітають гучними оплесками. Він розповідає про себе: «Газету виписую не з першого дня її виходу в світ. Якщо не помиляюсь, почав читати «ЕХО» з 2004 року. Я людина не азартна і тому ніколи не брав участі у лотерейних розіграшах. А тут пощастило. Коли дізнався, що виграю приз, на антену й не сподівався. Що ж, тепер дивитимусь супутникове телебачення. Сам хоч і підприємець, а назбирати грошей на таке задоволення не можу. Дітей вчу».
    Інші призи розподілились наступним чином: мікрохвильову піч виграла Євдокія Синенко з Біликів, пилосос – Василь Шпак із Вільховатки, мобільні телефони – Віктор Каплуновський із Нових Санжар та Микола Усатий з Орлика, телефон-трубку – Марія Паліївець із Красного, електрочайники – Наталія Зацеркляна з Кондрів і Галина Любавіна зі Свердловського. Всі інші, а це – Марія Андрійченко із Красного, Григорій Бережний із Кірового, Лідія Вугленко із Маячки, Іван Данько, Світлана Дендеберя та Олена Норенко з Біликів, кобелячани Зінченко, Сальна, Михайло Теличко, а також Ольга Чуйко із Шевченок та Валентина Ярошенко з Канав у другому півріччі 2009-го року отримуватимуть «ЕХО» безкоштовно.

    Наш кор.
    http://exo.at.ua
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 846 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net