Четвер, 28.03.2024, 14:00
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3483
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1108
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2731
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5531
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Травень » 1 » Міські депутати вирішили закрити звалище на Червоноармійській



    Міські депутати вирішили закрити звалище на Червоноармійській
    11:38
    Відкриваючи позачергову сесію міськради, її очільник Олександр Ісип запропонував депутатам при розгляді питань порядку денного вкластися у 40 хвилин замість запропонованих вісімдесяти. Депутати погодились. Та сесія все ж тривала годину 20 хвилин. Найбільше часу міські обранці віддали розгляду питань щодо профілактики злочинності в Кобеляках та вирішенню проблеми несанкціонованого смітника на вулиці Червоноармійській.
    Розпочалася сесія з розгляду бюджетних питань. Після нетривалого обговорення депутати погодились внести зміни до міського кошторису. Вони перерозподілили 12 тисяч гривень. Дві тисячі виділили для ремонту вуличного електроосвітлення, а 10 – на проведення експертизи по майбутньому розчищенню річки Кобелячок.
    Потім перед депутатами виступив начальник Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Анатолій Гриценко. До речі, це вперше за багато років очільник кобеляцьких міліціонерів з’явився на сесію міськради. До Гриценка з депутатами спілкувались виключно заступники. Анатолій Петрович повідомив, що останнім часом різко збільшилась кількість звернень громадян до райвідділу. Але справа зовсім не у сплеску злочинності. Просто зараз почали реєструвати і реагувати на всі звернення.
    Депутати задали новому начальнику міліції чимало запитань. Зокрема Роман Матюхов поцікавився, чи будуть кобеляцькі правоохоронці брати участь у підтримці екологічної безпеки в місті та районі. Простіше кажучи – чи боротимуться правоохоронці з тими, хто створює несанкціоновані звалища відходів та смітники. Анатолій Гриценко відповів, що під час роботи заступником начальника одного з райвідділів внутрішніх справ міста Полтави активно залучав своїх підлеглих до складання протоколів на порушників правил благоустрою. Пообіцяв, що робитиме це і в Кобеляках.
    Депутат Володимир Чуйков та голова міської ветеранської організації Олександр Живулько зажадали від міліції більш активної боротьби з проявами вандалізму щодо пам’ятників.
    А ось Андрій Тристан продовжив тему, підняту Романом Матюховим. Обидва міських обранці в черговий раз звернули увагу влади і міліції на потенційну небезпеку несанкціонованого звалища на вулиці Червоноармійській, що на околиці. Андрій Тристан повідомив кілька до цього невідомих широкому загалу фактів. Виявляється, поряд із смітником, який постійно горить, проходить газогін високого тиску. «Важко навіть уявити, що може статися в разі витоку газу в цьому місці, - наголосив Тристан. І додав: - Це добре, що сьогодні там все в порядку з газом. А завтра? До речі, люди, які вивозять сміття, вже пошкодили обладнання газопроводу».
    Вислухавши Анатолія Гриценка і задавши йому запитання, міські депутати прийняли рішення про виділення 10 тисяч гривень на встановлення на вулицях Кобеляк камер відеоспостереження. Ще 14,5 тисяч для даної цілі виділили депутати районної ради. Встановлені відеокамери дадуть змогу миттєво фіксувати правопорушення, вчинені на вулицях Кобеляк. Дані відеоспостереження одразу потраплятимуть на спеціальний монітор, встановлений у райвідділі внутрішніх справ.
    Також міські обранці на прохання правоохоронців встановили новий режим роботи кафе і дискотек у Кобеляках. Відтепер всі розважальні заклади працюватимуть лише до 23-ої години. Виключення зроблене лише для літньої дискотеки на відкритому танцмайданчику. З 25 травня цьому закладу дозволено працювати до 24-ої години.
    Закінчивши з питанням профілактики злочинності, депутати переключились на проблему звалища. Секретар міськради Сергій Галушко висловив сподівання, що в цьому році з обласного бюджету надійдуть 30 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації по рекультивації смітника. І вже через 2 роки на місці отруйного звалища ростимуть молоденькі деревця. Міський голова у свою чергу пообіцяв, що після травневих свят на під’їзді до смітника покладуть бетонні плити. А в’їзд перегородять шлагбаумом, щоб ніхто не мав змоги везти сміття на Червоноармійську. Також Олександр Ісип при всіх заборонив директору Міської сервісної служби Володимиру Слісаренку вивозити будь-які відходи в дане місце.
    Під час розгляду інших питань Олександр Бистряков запропонував вирішення проблеми дороги в мікрорайонах Ведмедівка і Зарічка. Замість витрачання десятків тисяч гривень на постійне і безрезультатне підсипання проїжджої частини щебенем Олександр Вікторович порадив знайти дешевшу альтернативу. «Щебеню там висипано дуже багато. Потрібно лише вирівняти дорогу грейдером. Це коштуватиме тисячу гривень», - сказав депутат. І зголосився особисто проконтролювати процес дорожніх робіт. З чим всі присутні охоче погодились.


    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 818 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 3
    03.05.2009
    3. мокола [Матеріал]
    як працювали до 2-3 годин ночі так і працюють (вальонка)
    доречно відродити народну дружину(від підприємств-як в застійні часи) і порядку було більше....

    02.05.2009
    2. Жора [Матеріал]
    Та скоро Кобеляки всплошну закатають під асвальт, і спиляють всі дерева

    01.05.2009
    1. Иннокентий (mazepas2008) [Матеріал]
    Рішення правильні. Цікаво буде, з часом, прочитати про результати виконання прийнятих рішень. А також, цікаво дізнатися коли ,всетаки, полатають ями на проїзджих частинах доріг? :( :( :( Особливо біля "Фазана"


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net