Четвер, 28.03.2024, 12:25
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3483
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1108
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2731
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5531
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Червень » 29 » Найкраща гра сезону з присмаком скандалу



    Найкраща гра сезону з присмаком скандалу
    13:14
    1/4 фіналу Кубка Полтавщини. Перший матч
    "Колос"(Кобеляки) - ФК Жоржівка - 3:1

    Голи:Михайлик 26, Волочай 67,пен, Ісаєнко 90+1 — Бараннік 31
    28 червня. Кобеляки. Стадіон "Колос" 200 глядачів
    Судді: А.Стрижак, В.Коробко, Я.Опришко (Кременчук)
    "Колос": Вільховий, Волочай, Я.Ломаков, Колінько, Ісаєнко, Борзовець, Міщенко, Лупінос, Рєдчиц, Михайлик, Постольник.
    Запасні:Кононенко, Пащенко, Няйко, В.Ломаков, Вовченко, Смірнов
    Жоржівка: Сидько (Каплуновський, 46), Супруненко, Корнієнко, Тарута, Городчанін, Чамара, Сіренко, Михайленко, Бубнов, Бараннік, Тарасенко.
    Запасні: Божко, Каренгін.

    Волею жеребу кобеляцькому "Колосу" випало в двоматчевій дуелі зустрічатися з одним із лідерів поточного чемпіонату – однойменним футбольним клубом із села Жоржівка Шишацького району. Ця команда, яка, цього річ, вперше приймає участь в чемпіонаті серед команд першої ліги, досить несподівано як для новачка змагань тримається на третьому місці. Вище тільки 4-разовий чемпіон - "Велика Багачка" та міцний кременчуцький "Гірник".
    Перед звітною зустріччю головний тренер "Колоса" Олександр Янковський дещо змінив стартовий склад своєї команди. У головній команді дебютував юний, проте дуже обдарований воротар Микола Вільховий, якому тільки в грудні виповниться 16! У стартовому складі він замінив Павла Миронова, який за невідомих причин не з'явився на гру. Це матч став справжнім викликом для молодого голкіпера “Колоса”. До цього він зіграв лиши один матч за молодіжний склад. Але як показала гра, новий воротар зі своїми обов’язками справився добре.
    Початок матчу був за гостями. Як показали перші хвилини, вони будь-що хотіли забити гол. Капітан "Жоржівки" Євген Супруненко небезпечно бив метрів з сорока — вище воріт. Відповіли кобелячани за чотири хвилини. Олександр Михайлик завдав дальнього удару - поруч зі стійкою. Вже в наступній атаці "Колос" мав забивати, проте Іван Рєдчиц не зміг замкнути навіс партнера у штрафну.
    Потроху кобеляцькі футболісти почали перехоплювати ініціативу. "Колос" більше володів м'ячем та його футболісти частіше вигравали повітряні дуелі. Апофеозом цього став перший гол у матчі. Партнери вивели на побаченням з голкіпером гостей Олександра Михайлика, який спрямував м'яч точнісінько у ворота.
    Раділи кобелячани недовго. На 31-й хвилині рахунок став 1:1. Ігор Сіренко навісив у штрафний майданчик кобелячан, прямо, на чомусь, ніким не прикритого Василя Баранніка. М'яч після його удару рикошетом влетів у дальній від воротаря кут воріт. А за хвилину Супруненко влучив у ворота, але з іншої їх сторони. На 44-й хвилині гравці "Жоржівки" втратили найреальніший гольовий момент. Удар Юрія Тарасенка прийняла на себе стійка воріт господарів.
    Трохи шоковані пропущеним голом футболісти "Колоса" у хвилини, які залишилися до кінця тайму, намагалися створити щось небезпечне у воріт Сидька, проте нічого не вдавалося.
    Другий тайм став набагато цікавішим за перший. У перерві тренер гостей змінив стража воріт "Жоржівки" Сідька. Замість нього вийшов Роман Каплуновський. Насправді незрозуміло, чим була зумовлена ця заміна...
    На 58-й хвилині Андрій Михайленко завдав дальнього удару - мимо. А на 67-й хвилині сталася подія, яка змінила хід поєдинку. У штрафному майданчику гостей збили когось з гравців господарів. Головний арбітр матчу Артем Стрижак без вагань вказав на "точку". Пенальті чітко реалізував штатний пенальтист "Колоса" Євген Волочай.
    Гра в "Жоржівки" зовсім не клеїлася. Гості стали часто грубити. У складі "Жоржівки" не знайшлося тієї людини, яка б змогла за собою повести колектив. Чому? Просто всі 45 хвилин другого тайму їхній капітан Євген Супруненко тільки те й робив, що розмовляв з арбітром. Після кожного ігрового моменту, після кожного фолу. Склалося враження, що він вмів більше говорити, ніж грати.
    Ігор Кононенко мав два непоганих моменти забити третій гол у ворота "Жоржівки". На 74-й хвилині він перед самісінькими воротами не зміг обіграти захисника. А за три хвилини з близької відстані вдарив вище.
    Коли до фінального свистка залишалося кілька хвилин воротар "Жоржівки" Каплуновський грубо помилився. Він на виході ціною фолу нейтралізував прохід до свого штрафного майданчика форварда господарів. Фол останньої надія! Як результат — вилучення! Так як заміна воротаря у гостей вже відбулася, довелося стати в рамку польвому гравцю - Максиму Божко. Штрафний взявся виконувати Сергій Ісаєнко. Після його чудового удару м'яч влучив під перекладину — 3:1! Після цього пролунав фінальний свисток.
    Проте, як потім виявилося, це був ще не кінець. Капітану "Жоржівки" Євгену Супруненку та представнику команди дуже не подобався рахунок та суддійство. Вони почали сперечатися з арбітрами та гравцями і тренерами "Колоса". Причому в основному їхні розмови зводилися до погроз та лайки в бік суддів та команди ("как приедете в Жорживку мы вас там убъем" та багато іншого). Їм напевно було однаково, що поряд було багато дітей. Як виявилося, деякі гравці "Жоржівки" не вміють програвати...
    Найкращим гравцем матчу без сумніву став 15-річний воротар "Колоса" Микола Вільховий. Він продемонстрував блискучу гру, не раз виручав свою команду. Взагалі це була найкраща гра "Колоса" на рідному стадіоні за все перше коло чемпіонату! Кобеллячани тепер мають непогані шанси вийти до півфіналу Кубка! Все вирішиться у матчі-відповіді 5 липня.

    Олег ДУБИНА
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 949 | Додав: olegda


    Всього коментарів: 1
    30.06.2009
    1. Любов [Матеріал]
    Хоч я й не фанат футболу, однак так вдало написано, що я прочитала цікаву статтю до кінця. Дякую Олег.


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net