Вівторок, 23.04.2024, 22:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Липень » 3 » Грозовий випускний у Нових Санжарах



    Грозовий випускний у Нових Санжарах
    11:34
    Минулої п’ятниці в Нових Санжарах пройшов випускний вечір. Зі стін рідного Новосанжарського НВК після одинадцяти років навчання випустились 94 учні.
    Найпам’ятніший вечір в житті будь-якого одинадцятикласника починався начебто звично. Цьогорічні випускники – юнаки у строгих костюмах чи у сорочках із брюками та дівчата у чарівних сукнях – пройшли центральною вулицею Нових Санжар і поклали квіти до пам’ятника Слави. Зазвичай, після цього урочиста колона вирушала до стадіону, де й проходило вручення атестатів про здобуття середньої освіти. Але цього року селищний голова Андрій Река вирішив дещо змінити усталену традицію і випускники вирушили ще й до скверу Полтавської битви, де, знову ж таки, поклали квіти до пам’ятного знаку. Тож коли святкова колона таки дісталася стадіону, в Нових Санжарах вже сутеніло. Але це ще півбіди. Заповнені вщерть трибуни чекали появи героїв вечора, але щойно ті з’явилися у воротах стадіону, з неба загриміло, заблискало і та-а-ак полило! Трибуни спочатку вкрились різнокольоровими парасольками, а потім почали швидко порожніти. Паніка була такою, немов би на трибуни налетів не сильний вітер із дощем, а справжнє океанське цунамі. Коли за деякий час дощ не вщух, а навпаки – напустився із новою силою, всім стало зрозуміло – на стадіоні випускного вже не буде. Тому більшість підмоклих і засмучених новосанжарців розійшлися по домівках. Резервного плану із розміщення такої кількості людей в організаторів, звичайно ж, не було. Випускників, батьків та частину знайомих вдалося із деякими клопотами розташувати у актовому залі Новосанжарського НВК. Звичайно, настрій вже був зовсім не той. Знервованим та засмученим учасникам свята довелося тіснитися у маленькому, зовсім не пристосованому для таких подій залі. Та й обстановка була далеко не такою, як хотілося – ні відповідного озвучення, ні святкових виступів дитячих колективів, ні захоплених поглядів сотень новосанжарців.
    Тому церемонія вручення атестатів вийшла, м’яко кажучи, зіжмаканою. Виступаючим доводилось напружувати голосові зв’язки, бо в залі не встигли навіть підключити мікрофонів. А вітали випускників виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Анатолій Мокляк, заступник голови районної ради Борис Федоренко, селищний голова Андрій Река, начальник відділу освіти Микола Таран, директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. На репліку із залу: «Хоч би попросили вибачення за організацію!» Борис Федоренко попрохав у присутніх вибачення і за погодні катаклізми, і за районну раду, і за райдержадміністрацію. А новосанжарський мер Андрій Река побажав, щоб злива на випускний була найбільшою бідою в житті випускників.
    Загалом, коли всі дещо призвичаїлися у залі, все було більш-менш схоже на традиційний випускний. Вітали своїх учнів перша вчителька Лідія Рой, класний керівник 11-В Людмила Джежела. А мама випускника – Інна Коба – не лише сказала багато теплих слів, але і чудово виконала пісню, чим заслужила гучні овації і значно покращила атмосферу у залі. Від імені випускників із вдячним словом виступила учениця Катерина Наконечна. Після цього всі 94 учні 11-х класів отримали з рук директора атестат про закінчення школи та здобуття середньої освіти. Крім цього, троє учнів цього року закінчили школу зі срібною медаллю за «Досягнення у навчанні». Цю відзнаку заслужили Вікторія Лелюх, Катерина Наконечна та Ірина П’ятенко.
    А потім були традиційні святкування і яскравий випускний феєрверк, яким вже зовсім не заважав дощ. Прогнавши людей зі стадіону, стихія заспокоїлась і вночі над Новими Санжарами у безхмарному небі сяяли красуні-зірки.


    Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі,
     тел. 8(099)956-02-08
    Категорія: Новини Новосанжарщини | Переглядів: 3128 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 18
    15.07.2009
    18. Козак [Матеріал]
    Любов Ви шановна дивіться за своїм ротом..і періодично полоскайте.Сумніваюсь Олеже про звичайних людей і взагалі хіба воно Вам треба. Білий і пушистий Река, хай воно так і буде.Усі люди і вони бачать і хороше і погане і можуть відрізнити. Ви в Кобеляках, .. Ви в себе під носом багато чого не бачите, а в Санжарах тим паче.Сливки знімати,хоча є достатньо і цікавих статей.

    14.07.2009
    17. Олег (Admin) [Матеріал]
    Чому ж відразу така задня?

    Ось вам тема на форумі про Реку, там я помітив теж більше хороших відзивів ніж поганих, і це відзивалися звичайні люди а не працівники ЗМІ. Тож доведіть їм, що Река не такий вже і хороший. Якщо, звісно, зможете, бо вагомого проти ви не назвали поки що нічого


    14.07.2009
    От так завжди :) Як корчити з себе розумного та ображати інших - аж слина з рота тече. А як щось зробити - одразу в штани наклав і став у позу "а я тут просто мимо проходив". Ніякий ви не Козак пане...

    14.07.2009
    15. Козак [Матеріал]
    Знаєте Олегу, в такому стані в інтернеті хоч і кака, але вона не липне, а от ви можете вибирати кого поливати,така служба в журналістів.Так що Ви свої пропозиції залиште собі.Ви чуєте, те що Вам хочеться чути.

    13.07.2009
    14. Козак [Матеріал]
    Ваша позиція зрозуміла.

    13.07.2009
    13. Олег (Admin) [Матеріал]
    А зобовязані відразу ж його грязюкою полити?
    Якщо маєте на те важливі факти - зверніться до нашого журналіста, востаннє вам кажу. А то в інтернеті каку всі ладні написати, а як власноруч довести, так щось не дуже велике бажання у людей...

    10.07.2009
    12. Козак [Матеріал]
    Так Ви ще і знайомих залучаєте, для піару Реки?

    09.07.2009
    11. Олег (Admin) [Матеріал]
    Ви його просто боїтеся
    З якої такої причини нам його боятися? Ми йому нічого не винні, він нам теж. Поясніть будь-ласка

    А це що Любов без реклами, може одна з тих, що Река повечерам катає
    А це вже образа. Попрошу вас стримуватися від подібних заяв. Вас поки що ніхто не ображав. :gb:

    Олег, а що такого Ви напечатали, щоб Вам вірити. ПО читаємо, подивимось..
    Але ви вже щось знайшли за що вважаєте можливим нас посварити назвати продажними, та ще й мою знайому звинуватити в тому що Река її по вечорам катає.
    Я вам назвав нормальний шлях - подайте свою статтю в газету, головне щоб адекватну, і перевірте як ми висвітлюємо різні думки, а тоді вже щось заявляйте. Наша газета приватна і незалежна, від бюджетів ніяких ні копійки не отримувала, нічією допомогою не користувалася, так само як і сайт. Так з якого ви дива взяли, що її хтось почав спонсорувати вже коли вона стала самодостатньою?
    А одну сторону думки пишемо тому, що ніхто не виражає протилежну (обґрунтовану). Підійдіть до нашого журналіста, розкажіть йому все. А то як він може знати "вашу правду" якщо ви йому її не говорите?


    08.07.2009
    10. Козак [Матеріал]
    Олег, а що такого Ви напечатали, щоб Вам вірити. ПО читаємо, подивимось..у Вас же одні Санжари, а підписуєтесь міжрайонною газетою. Ви ще на наш район попрацюйте, а потім будемо оцінку давати.Привіт Паршевлюку.

    08.07.2009
    9. Дока [Матеріал]
    А це що Любов без реклами, може одна з тих, що Река повечерам катає. Ви шановна любіть його там тихенько і не треба тут демонструвати громадську любов, якщо не знаєте.

    08.07.2009
    8. Дока [Матеріал]
    Що Олегу там заявляти, це останній час трохи більше у вашій газеті змінилось інформації,а то вже іншими просто задовбали Кобеляки, прям-" Гоша хороший, гоша хороший".Та Река сам вашу газету розвозив і розповсюджував, а би за нього знали. Про кобеляцьких людей стільки не пишуть, як про Реку. Ви його просто боїтеся. А про тираж-це ж у Кобеляках і говорять знаючі люди.А Паршевлюк нормальний хлопець, багато чого навчився в районці, так би його не зманили з району.

    08.07.2009
    7. kyzminiys [Матеріал]
    За що клюють Паршевлюка? А ви ЗЛАГОДУ читали, на вашу думку там пишуть краще? Особисто я так не думаю.

    08.07.2009
    6. Олег (Admin) [Матеріал]
    Дока, якщо ви так впевнені в продажності і нуль-обєктивності нашої газети, так чому ви не спробуєте розповісти свою думку нашому журналісту? Може, якщо ви запропонуєте щось варте уваги, то ми і цю думку надрукуємо? Не пробували так зробити, перед тим як заявляти про такі речі?

    07.07.2009
    Цитата Дока "Паршевлюку потрібно більше обьєктивності, а не займатися піаром Реки. Зрозуміло, що Река викупив весь тираж Ехо, от і відпрацьовують."
    _________________________
    Це щось новеньке. Може він і газету вже викупив :D Не видумуйте будь ласка.

    07.07.2009
    4. Козак [Матеріал]
    Паршевлюк, ти спитай на базарі кого батьки проклинають за такий вечір-Реку і Решетила. Що один тормоз, що інший...

    07.07.2009
    3. Дока [Матеріал]
    Паршевлюку потрібно більше обьєктивності, а не займатися піаром Реки. Зрозуміло, що Река викупив весь тираж Ехо, от і відпрацьовують.

    07.07.2009
    2. Важняк [Матеріал]
    Река тільки повторив слова Федоренка, про те що це найбільше випробування. А що йому говорити, адже вибачатися прийшлося Федоренко, який не водив по Санжарах, щоб пропіаритися ,дітей на високих каблуках годину. А потім з випускного утік,а діти парилися у залі.

    03.07.2009
    Гарно Река сказав про те, що "злива на випускний була найбільшою бідою в житті випускників"...


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net